- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Niye herkes aynı kafada olmak zorunda mıo zaman bol bol erkek stoklayın.böyle bi kafa yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye herkes aynı kafada olmak zorunda mıo zaman bol bol erkek stoklayın.böyle bi kafa yok
![]()
Niye zamanında ilgisini gösterseydi sonuçta onunla beraber değilim istediğimi yaparım
Şimdi bildiğimiz gibi ben geçenlerde sevgilimden ayrıldım depresyona girdim bu durumdan daha erken kurtulmak icin sosyal medya üzerinden hiç görmediğim bir çocuğa yazdım ilk başlarda benimle konuşmak istemediğini beni tanımadığını söyledi ve o gün konu kapandı ertesi gün ise kendisi mesaj atmış hayırdır falan deyince kendisinin işletildiğini düşünmüş bunun doğru olmadığını öğrenince mesajlaştık telefon numarasını verdi watsaptan resim attım bir kaç birşeyden sonra hiçbir şey yazmadıkendimi kötü hissediyorum şuanda ve eski sevgilimden kendim ayrılmıştım ilgisiz diye bugün iş yerine çiçek göndermiş ne yapmayalım ikisini sallayıp başkasına mı bakayım
Kendina ayrılmıisın.Şimdilik olmalı biraz kafa dağıtmaya illa gerekli demiyorum ama olsa da iyi olur
Pardon anlamadınız galiba biz sevgili değiliz adamla konuşmuyorum kendisi göndermiş çiçeği hiçbir iletişim Yok arayıp ne diyeceğim beni arama ben birisiyle tanışıyorum mu diyeceğim saçmalığa bakarmısınO zaman ona baska asklara yelken actigini soyle ama soylemezsin cunku hem karnim doysun hem pastam dursun. Arada cebinde yedekte bulunsun.
Hı hı size göre öyle evet anlamıyorsunuz kaç kez yazdım ama daha fazla yazamam istediğinizi düşünebilir sinizİlla hayatında birinin olması gerektiğini düşünüyorsun anladığım kadarıyla, üstelik eski sevgilin sana çiçek gönderdi diye hemen şans vermeyi de düşünmüşsün. Yani şans vereceğin adamdan ayrılır ayrılmaz başka sevgilerde teselli bulmak arayışı neden?
Üzüldüm onun adına, uzun vadede bir ayrılıktan söz etmiyoruz barışma süreci olabilecek bir ayrılıkta hemen başkalarıyla görüşme çabası ilginç. Üstelik diğer adam seni beğense gayet keyfine bakacaksın, egonu sarstı diye başlık açıyorsun.
Özgüvenin çok boş geldi bana, dikkat et...
Pardon anlamadınız galiba biz sevgili değiliz adamla konuşmuyorum kendisi göndermiş çiçeği hiçbir iletişim Yok arayıp ne diyeceğim beni arama ben birisiyle tanışıyorum mu diyeceğim saçmalığa bakarmısın
Olabilir önemli olan zaman geçsinKendina ayrılmıisın.
Aşk acısı desem değil.
Can sıkıntısı bu.
Hayatına aldığın kişiler can sıkıntısına iyi gelmez, canını sıkmaya gelir
Nereye kadar bu (acıları)çekmeyi yeğleyeceksin?O sorumluluklardan çok bu acıları çekmeyi yeğlerim
Onu ilgilendiren bir şey Yok sevgilim değil arkadasım değil dostum değil gönderdi ne oldu aradım sordum mu cevap verdim mi e bu şekilde mal değilse anlar zaten bitttiğiniAdamin haberi yoksa barisma cabasinda bulunuyor. Senin baskalariyla konustugunu bilse yollar miydi acaba.
Ben birisiyle tanisiyorum demeyeceksin, ben artik baskalariyla konusmaya basladim diyeceksin.
Adamin haberi yoksa barisma cabasinda bulunuyor. Senin baskalariyla konustugunu bilse yollar miydi acaba.
Ben birisiyle tanisiyorum demeyeceksin, ben artik baskalariyla konusmaya basladim diyeceksin.
Ee benimki de böyle hanfendiNereye kadar bu (acıları)çekmeyi yeğleyeceksin?
Acıya bak![]()
Eeeee ne dedim şimdi Zaten böyle düşünüyorumAhahahah yahu "kendimi kötü hissediyorum şuanda ve eski sevgilimden kendim ayrılmıştım ilgisiz diye bugün iş yerine çiçek göndermiş ne yapmayalım ikisini sallayıp başkasına mı bakayım" burada ikisini sallayayım mı derken ikisinden birine şans vermekten bahseden sen değil misin? Sanki durduk yerde senin hayatın için senaryo yazıyoruz burada, ne bilgi verdiysen oradan yorum yapıyoruz. Gayet açık şekilde ikisinden birine mi yürüsem yoksa başkasına mı demişsin. @Combativeenemy
Onu ilgilendiren bir şey Yok sevgilim değil arkadasım değil dostum değil gönderdi ne oldu aradım sordum mu cevap verdim mi e bu şekilde mal değilse anlar zaten bitttiğini
Olabilir önemli olan zaman geçsin
Sen zaman geçsin diye hayatına birilerini alıyosan onlarda sana göz boyamak için çiçek alırlar eminimOlabilir önemli olan zaman geçsin
Eeeee ne dedim şimdi Zaten böyle düşünüyorum
Bu kadar emin konuşma bahsettiğim kişi benim 4 yıllık sevgilimdi başkalarıyla karıştırma!Sen zaman geçsin diye hayatına birilerini alıyosan onlarda sana göz boyamak için çiçek alırlar eminim