Beğenilmem hoşuma gitti ama suçlu hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kaotikyasam

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
66
116
8
35
Eşimi seviyorum. Araba ile işe gidip gelirken hep aynı yerde aynı saatte bir adam bekliyordu. İlk zamanlar dikkatimi çekmedi tabi. Sonuçta o da servis vs bekliyordur. Ama sonra adım adım evime doğru olan noktalarda beklemeye başlayınca anladım. Bir keresinde arkadaşının arabasıyla önümde durdu kendisi indi tabi ben de frene basıp beklemek zorunda kaldığım için inince dikkatli şekilde baktı gördüm ama benim surat ifadem nötrdü. Hissim de yok tabi. Sonraki günlerde de evimden başlayarak bir arabanın beni takip ettiğini farkettim. Neyse zaten eşimi falan yanımda gördü bir zaman. Evli olduğumu anladı ki takibi falan bıraktı. Kişi değil ama beğenilme beklemesi falan sanki iyi hissettirdi. Eşimi seviyorum ondan başkası da aklıma gelmez ama eşim böyle bir şeyle karşılaşıp hoşuna gitseydi çok üzülürdüm. Olay hoşuma gittiği için kendimi kötü hissediyorum. İnsani bir durum mu yoksa ben mi kötüyüm bilemedim

Eşimi seviyorum. Araba ile işe gidip gelirken hep aynı yerde aynı saatte bir adam bekliyordu. İlk zamanlar dikkatimi çekmedi tabi. Sonuçta o da servis vs bekliyordur. Ama sonra adım adım evime doğru olan noktalarda beklemeye başlayınca anladım. Bir keresinde arkadaşının arabasıyla önümde durdu kendisi indi tabi ben de frene basıp beklemek zorunda kaldığım için inince dikkatli şekilde baktı gördüm ama benim surat ifadem nötrdü. Hissim de yok tabi. Sonraki günlerde de evimden başlayarak bir arabanın beni takip ettiğini farkettim. Neyse zaten eşimi falan yanımda gördü bir zaman. Evli olduğumu anladı ki takibi falan bıraktı. Kişi değil ama beğenilme beklemesi falan sanki iyi hissettirdi. Eşimi seviyorum ondan başkası da aklıma gelmez ama eşim böyle bir şeyle karşılaşıp hoşuna gitseydi çok üzülürdüm. Olay hoşuma gittiği için kendimi kötü hissediyorum. İnsani bir durum mu yoksa ben mi kötüyüm bilemedim
Merhaba neden içselleştirdin.
Yaşandı ve bitti

Bilmiyorum ben çok korkarım sanırım böyle bir şeyden. Anlık baksa beğense hoşuna gidebilir belki insan hali. Ama bu devam eden bir şey. Evli olduğunu anladığı halde devam ettirebilirdi. Seninki de sırf beğenildin diye hoşuna gitmenin ötesine gidebilirdi. Tehlikeli şeyler

Anlattıklarınızın başıma geldiğini düşündüm bende uyandırdığı tek his korku oldu. Biri sizi alenen takip ediyor ve siz bundan haz alıyorsunuz. Enteresan yani. Üstelik aynı şey kocanızın başına gelse üzüleceğinizi de söylüyorsunuz. Sonra normal mi diyorsunuz. Sizce normal mi?

Eşiniz de beğenildiğini düşünse hoşuna gider. Gayet insani bir duygu. Kızılacak bir yanı yok. Hepimiz bir sekilde beğendiğimiz saygı duyduğumuz insan tarafından beğenilince hoşumuza gider. Bu ne aldatma ne de başka sey. Sadece duygu.

Öbür yandan takip etmesi cok korkunç geliyor bana. Aman aman. Genç kızlarda dikkat etsinler. En psikopat tipler bunlar

Bu nasil bi açlik ya. Boyle bisey yaşasam ödüm kopar manyak mi sapik mi oldurcek mi diye. Biri pesime takilinca avmdeysem filan tuvaletlere kacardim eskiden 🫠😄😄
Ay gerçekten ya hadi tanıdığın ettiğin biri ilgi gösterse insanin hoşuna gidebilir çok normal ama sokaktaki de gitmez ya çok korkunc takip falan 😱

Bunlar tehlikeli sular

Herkes beğenilmek, sevilmek ister. İşin içine aldatma ve göz koyma durumu girmediği sürece sorun yok. Ama eşim uzun uzun bir kadına baksa bu beni aşırı rahatsız eder sinirlenirim.Sizi takip etmesi ürkütücü bir durum. Neyseki yanınızda eşinizi görünce gidip gelmeyi bırakmış. Dikkatli olun.

Tehlikeli bu tipler. Nedir öyle orda burda karşına çıkmalar. Dahası takip edip daha yakınlarda olmalar. Beğenilme diye nitelendirdiğin şey aslında rahatsız edici bir takipçi. Adam seri katil olsa beni seçti diye sevinirken çoktan diğer kurbanlarından biri olmuştun.normal insanlar böyle rahatsız edici takiplerde bulunmazlar.

Normal biri olsaydı iletişim kurmaya çalışırdı. Adım adım evinize yaklaşması enteresan. Takip mi seviyor acaba çok ürkütücü.
Beğenilmenin hoşa gitmesi bir duygu olarak tamam, ama bu beğeniden farklı geldi bana. Sizin içinde beğeni tarafının baskın olması ilginç. Korku devreye girseydi memnuniyet hissi azalırdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X