- 21 Ağustos 2025
- 66
- 122
- 8
- 35
- Konu Sahibi kaotikyasam
-
Merhaba neden içselleştirdin.Eşimi seviyorum. Araba ile işe gidip gelirken hep aynı yerde aynı saatte bir adam bekliyordu. İlk zamanlar dikkatimi çekmedi tabi. Sonuçta o da servis vs bekliyordur. Ama sonra adım adım evime doğru olan noktalarda beklemeye başlayınca anladım. Bir keresinde arkadaşının arabasıyla önümde durdu kendisi indi tabi ben de frene basıp beklemek zorunda kaldığım için inince dikkatli şekilde baktı gördüm ama benim surat ifadem nötrdü. Hissim de yok tabi. Sonraki günlerde de evimden başlayarak bir arabanın beni takip ettiğini farkettim. Neyse zaten eşimi falan yanımda gördü bir zaman. Evli olduğumu anladı ki takibi falan bıraktı. Kişi değil ama beğenilme beklemesi falan sanki iyi hissettirdi. Eşimi seviyorum ondan başkası da aklıma gelmez ama eşim böyle bir şeyle karşılaşıp hoşuna gitseydi çok üzülürdüm. Olay hoşuma gittiği için kendimi kötü hissediyorum. İnsani bir durum mu yoksa ben mi kötüyüm bilemedim
Olması gereken olurMerhaba neden içselleştirdin.
Yaşandı ve bitti
Eşimi öyle düşünüyorum daMerhaba neden içselleştirdin.
Yaşandı ve bitti
Haha ben de öyleydim ağlardım falan ama kimin ne olduğunu ne niyetle geldiğini az çok anlıyoruz artıkBu nasil bi açlik ya. Boyle bisey yaşasam ödüm kopar manyak mi sapik mi oldurcek mi diye. Biri pesime takilinca avmdeysem filan tuvaletlere kacardim eskiden
Ay gerçekten ya hadi tanıdığın ettiğin biri ilgi gösterse insanin hoşuna gidebilir çok normal ama sokaktaki de gitmez ya çok korkunc takip falanBu nasil bi açlik ya. Boyle bisey yaşasam ödüm kopar manyak mi sapik mi oldurcek mi diye. Biri pesime takilinca avmdeysem filan tuvaletlere kacardim eskiden
Sen ne hissediyorsan aynısını eşinde hissetti.Eşimi öyle düşünüyorum da
Bunlar tehlikeli sularEşimi seviyorum. Araba ile işe gidip gelirken hep aynı yerde aynı saatte bir adam bekliyordu. İlk zamanlar dikkatimi çekmedi tabi. Sonuçta o da servis vs bekliyordur. Ama sonra adım adım evime doğru olan noktalarda beklemeye başlayınca anladım. Bir keresinde arkadaşının arabasıyla önümde durdu kendisi indi tabi ben de frene basıp beklemek zorunda kaldığım için inince dikkatli şekilde baktı gördüm ama benim surat ifadem nötrdü. Hissim de yok tabi. Sonraki günlerde de evimden başlayarak bir arabanın beni takip ettiğini farkettim. Neyse zaten eşimi falan yanımda gördü bir zaman. Evli olduğumu anladı ki takibi falan bıraktı. Kişi değil ama beğenilme beklemesi falan sanki iyi hissettirdi. Eşimi seviyorum ondan başkası da aklıma gelmez ama eşim böyle bir şeyle karşılaşıp hoşuna gitseydi çok üzülürdüm. Olay hoşuma gittiği için kendimi kötü hissediyorum. İnsani bir durum mu yoksa ben mi kötüyüm bilemedim
Tehlikeli bu tipler. Nedir öyle orda burda karşına çıkmalar. Dahası takip edip daha yakınlarda olmalar. Beğenilme diye nitelendirdiğin şey aslında rahatsız edici bir takipçi. Adam seri katil olsa beni seçti diye sevinirken çoktan diğer kurbanlarından biri olmuştun.normal insanlar böyle rahatsız edici takiplerde bulunmazlar.Eşimi seviyorum. Araba ile işe gidip gelirken hep aynı yerde aynı saatte bir adam bekliyordu. İlk zamanlar dikkatimi çekmedi tabi. Sonuçta o da servis vs bekliyordur. Ama sonra adım adım evime doğru olan noktalarda beklemeye başlayınca anladım. Bir keresinde arkadaşının arabasıyla önümde durdu kendisi indi tabi ben de frene basıp beklemek zorunda kaldığım için inince dikkatli şekilde baktı gördüm ama benim surat ifadem nötrdü. Hissim de yok tabi. Sonraki günlerde de evimden başlayarak bir arabanın beni takip ettiğini farkettim. Neyse zaten eşimi falan yanımda gördü bir zaman. Evli olduğumu anladı ki takibi falan bıraktı. Kişi değil ama beğenilme beklemesi falan sanki iyi hissettirdi. Eşimi seviyorum ondan başkası da aklıma gelmez ama eşim böyle bir şeyle karşılaşıp hoşuna gitseydi çok üzülürdüm. Olay hoşuma gittiği için kendimi kötü hissediyorum. İnsani bir durum mu yoksa ben mi kötüyüm bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?