- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
- Konu Sahibi elif-zeynep
-
canim sen begeniyosan gerisine hic takilma duyma bile.İki gün önce yarın erkek arkadasim ailemle tanışmaya gelecek diye bi konu açtım çok da heyecanlıydim.Dün geldi görüştü gitti.Daha sonrasında annem sürekli sana yakışmaz hiç mi aynaya bakmiyosun.Senden yaşlı duruyor(aramızda 4 yaş var ben24 o 28).Yok konuşmasi kekek mi ne.Işte bir de on kardeşmış nasıl ugrasacaksin hangi biriyle.Bula bula bunu mu buldun.Sürekli bu laflar.Babamsa o kadar birşey soylemiyo sen bilirsin diyo ama annem resmen sinirimi bozuyor.Sürekli kendince kötü zannettiği tarafları önüme sürüyor.Ama dürüst ve caliskan diyo.Bunu diyo arkasına geri öbür laflar.Ya yazık değil mi ya bi tip görünüş yüzünden bu kadar laf etmeye değer mi.Çok da çirkin değil.Gayet de iyi.Ama gel de anneme anlat.Acaba brad pitt falan mi bekliyordu.Of nasıl moralimi bozuyor ya ben yakistirdiysam beğendiysem kime ne??
10 kardeş ? Kardeşlerime eve para verme huyu varmı ? Ağzını yokla ? Eğer böyle birşey varsa çokkk çekersin , çokkkkk . Genelde çok kardeşli ailelerde bu kültür var , o kişi kendi yuvasını kurup aile olsada kardeşler bunu kabul etmiyor para almaya alışkın ailelerde...İki gün önce yarın erkek arkadasim ailemle tanışmaya gelecek diye bi konu açtım çok da heyecanlıydim.Dün geldi görüştü gitti.Daha sonrasında annem sürekli sana yakışmaz hiç mi aynaya bakmiyosun.Senden yaşlı duruyor(aramızda 4 yaş var ben24 o 28).Yok konuşmasi kekek mi ne.Işte bir de on kardeşmış nasıl ugrasacaksin hangi biriyle.Bula bula bunu mu buldun.Sürekli bu laflar.Babamsa o kadar birşey soylemiyo sen bilirsin diyo ama annem resmen sinirimi bozuyor.Sürekli kendince kötü zannettiği tarafları önüme sürüyor.Ama dürüst ve caliskan diyo.Bunu diyo arkasına geri öbür laflar.Ya yazık değil mi ya bi tip görünüş yüzünden bu kadar laf etmeye değer mi.Çok da çirkin değil.Gayet de iyi.Ama gel de anneme anlat.Acaba brad pitt falan mi bekliyordu.Of nasıl moralimi bozuyor ya ben yakistirdiysam beğendiysem kime ne??
on kardeşe şu nedenden dolayı takti ben amcalarindan zarar gördüm ailem zarar girdi maddi açıdan benim de on kardesle hayli olabilecegimi düşünüyor.Bir de ailesine şimdilik maddi açıdan yardımcı oluyor evlenince de mi olur diye bunu düşünüyor.Benim tek kızım var ışte okuttum ettim sen nasıl gecinecen de hepsiyle bu tarz laflar.Ama bana göre ne bileyim çok sorun olmaz gibi geliyor sirf bu yüzden sevdiğimden mi vazgeceyimAlla alla ... tipine niye bu kadar takilmis annen anlayamadim ayrica on kardes olmalari ne gibi bi problem olusturabilir ? herkesler kendi yasamindaysa sorun olmaz ama kalabalik aile bazen sikinti olusturabilir.onun disinda siz sevginize bakin annenize takilmayin zamanla kabullenecektir
İki gün önce yarın erkek arkadasim ailemle tanışmaya gelecek diye bi konu açtım çok da heyecanlıydim.Dün geldi görüştü gitti.Daha sonrasında annem sürekli sana yakışmaz hiç mi aynaya bakmiyosun.Senden yaşlı duruyor(aramızda 4 yaş var ben24 o 28).Yok konuşmasi kekek mi ne.Işte bir de on kardeşmış nasıl ugrasacaksin hangi biriyle.Bula bula bunu mu buldun.Sürekli bu laflar.Babamsa o kadar birşey soylemiyo sen bilirsin diyo ama annem resmen sinirimi bozuyor.Sürekli kendince kötü zannettiği tarafları önüme sürüyor.Ama dürüst ve caliskan diyo.Bunu diyo arkasına geri öbür laflar.Ya yazık değil mi ya bi tip görünüş yüzünden bu kadar laf etmeye değer mi.Çok da çirkin değil.Gayet de iyi.Ama gel de anneme anlat.Acaba brad pitt falan mi bekliyordu.Of nasıl moralimi bozuyor ya ben yakistirdiysam beğendiysem kime ne??
maddi acidan aileaine yardimci oluyorsa ve sen buna gercekten takilmiyorsan ayrica on kardeste kendi yasamlarindaysayani kimseyi rahatsiz etmiyorlarsa kesinlikle sevdigin kisiden vazgecme ... benim esimde ailesine maddi acidan yardimci ... ayrica aile bu ... benim annem babam bana neyse onada ayni sekilde degeeli ...on kardeşe şu nedenden dolayı takti ben amcalarindan zarar gördüm ailem zarar girdi maddi açıdan benim de on kardesle hayli olabilecegimi düşünüyor.Bir de ailesine şimdilik maddi açıdan yardımcı oluyor evlenince de mi olur diye bunu düşünüyor.Benim tek kızım var ışte okuttum ettim sen nasıl gecinecen de hepsiyle bu tarz laflar.Ama bana göre ne bileyim çok sorun olmaz gibi geliyor sirf bu yüzden sevdiğimden mi vazgeceyim
Bence anneni sustur ve evlen . İşte onlar hiç sorun olmaz . Sevdiğinden vazgeçme . Annen senin kötülüğünü istemiş olabilir .on kardeşe şu nedenden dolayı takti ben amcalarindan zarar gördüm ailem zarar girdi maddi açıdan benim de on kardesle hayli olabilecegimi düşünüyor.Bir de ailesine şimdilik maddi açıdan yardımcı oluyor evlenince de mi olur diye bunu düşünüyor.Benim tek kızım var ışte okuttum ettim sen nasıl gecinecen de hepsiyle bu tarz laflar.Ama bana göre ne bileyim çok sorun olmaz gibi geliyor sirf bu yüzden sevdiğimden mi vazgeceyim
dengeli olacağını düşünüyor um zaten onda sıkıntı olmaz.benim sinirlendiğim nokta bi insanın dış görünüsüne laf etmek.uzuluyorum ailemin böyle demesine.hem on kardeş olsun seni seven değer veren bi insan olduktan sonra ne zorluğu olur.maddi acidan aileaine yardimci oluyorsa ve sen buna gercekten takilmiyorsan ayrica on kardeste kendi yasamlarindaysayani kimseyi rahatsiz etmiyorlarsa kesinlikle sevdigin kisiden vazgecme ... benim esimde ailesine maddi acidan yardimci ... ayrica aile bu ... benim annem babam bana neyse onada ayni sekilde degeeli ...
Evlenince alarsınız ne zorluğu olduğunu. Şuan bu kadar pembe bakmanız normal ama, ama işte... Gerçek hayat şuan düşündüğünüz gibi olmuyor. Ne dense size pek anlamlı gelmeyeck, bizde böyle olma diyeceksiniz:)dengeli olacağını düşünüyor um zaten onda sıkıntı olmaz.benim sinirlendiğim nokta bi insanın dış görünüsüne laf etmek.uzuluyorum ailemin böyle demesine.hem on kardeş olsun seni seven değer veren bi insan olduktan sonra ne zorluğu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?