Beğenilmeyen erkek arkadaş

Annene kızma biricik kızına bread Pitt de gelse onada bi bahane bulurdu merak etme zamanla bu fikre alısir ve susar.bende şimdiden kızım büyüyünce nasıl birini bulur kesin beğenmem diye düşünüyorum çünkü o benim prensesim annelik iste

aynı benim annem biri ile görüşecek olsam aa ben beğenmedim bu ne falan der hemen sinir oluyorum ozaman

tüm anneler böyle fazla dert etme çünkü anneler evlatlarına kıyamaz ama bu konuda son sözü baba söyler Brad PITT evlenmiş anne dersen belki annen de ikna olur :)

benim annem de eşime "çocuksu" diye mana bulmuştu :)
hala da öyle düşünür değişmedi fikri.. belki de öyledir eşim bilmiyorum.. sevdim aldım

ama zaten çoğu kişinin yazdığı gibi.. anneler her zaman en mükemmelini ister kızları/oğulları için..

oğlum 7 yaşında.. sanırım okulda bir kızdan hoşlanıyor.. :)
içimden "bula bula onu mu buldun a oğlum, ceren daha güzel" diyorum içimden

Bir insana çirkin demek çok yanlış. Allah'ın yarattığı hiç bir varlık çirkin değildir.
Annenize erkek arkadaşınızı da Allahın yarattığını hatırlatın bence. Ayıptır.

Canım sen beğeniyorsan kendine yakıştırıyorsan kimin ne dediğinin önemi yok. Kimseyi kimseye beğendirmek zorunda değilsin. Güzellik vs göreceli bir kavramdır o yüzden kafana takma bu tarz şeyleri.. Bende buna benzer bir sorun yaşıyorum. Ama kimin ne dediğine takılırsan zamanla sende de kopmalar başlar. Boş ver sen beğeniyorsan gerisi boş. Sonuçta sen onunla ömür geçireceksin annen değil... Güzellik geçici kalbi güzel olsun yüreği güzel olsun önemli olanda bu değil mi? Kafana hiç takma. Mutluluklar :)

Teşekkür ederim.Bu durumu takmamaya çalışıyorum ancak sinirlendiğim nokta,tv de her provakatör gördüğünde seninkiler çıktı diyor ya.Bak görüyorsun o tarafta olaylar oluyor hep diyolar.Sürekli bir laf vurdurmaca.Sanki diğer bölgelerde hiç olmuyor.Canımı sıkan durum bu malesef

bizimkilerde öyleydiler ben daha 1 tanesini tanıştırma cüretini gösteremedim baktım 1 söyledim 2 söyledim 3 söyledim bu iş böyle olmayacak dedim en iyisi söylemiyim

canım eğer erkek arkadaşını seviyorsan sen onunla yapabileceğine inanıyorsan ve en önemlisi bu adamdan baba olur banada koca lur diyorsan eğer ailende zamanla kabullenir kanımca . ama şu da var anneler genelde haklı çıkar

Hahaha buna cok guldum iste

Anneme hoşlandığım sarışın bir çocuğun fotoğrafını gösterdim;
"Geçmiş olsun, veremden yeni kalkmış, Allah şifasını versin ay bu ne sarı hasta surat" dediydi.
Sonraki yıl esmer birini gösterince;
"Ayy bu ne gündüz feneri gibi, kara kara, gece görsem korkarım " demişti.

(Ben de ne azimli çıkmışım arkadaş) Sonraki yıl kumral bir çocuğu gösterdiğimde;
"Ay asıl en kötüsü bu; gene esmerin bir duruşu var, sarışının da var ama bu kumral biraz kara biraz sarı ayy bu hiç olmaz" demişti.

"Anneeee, bana en son albino bulduracaksın ha" diye çemkirmiştim de susmuştu bir süre.

(Eşimi buldum, 4 yıllık ilişkimiz boyunca fotoğrafını bile göstermedim, son anda tanıştırdım bizimkilerle, 1 ay içinde söz-nişan-kına-düğün-balayı yaptım Anam ağzını açamadan, ben duvağı takmıştım yani )

Anladım canım.. Takma kafana. İnşallah güzel bir geleceğiniz olur annen de geçmişte yaptıklarından pişmanlık duyar..

hahaha çok iyiymiş canım süper yapmışsın

Bence siz beğendiyseniz kimsenin lafına bakmayın.
Ki annenizin de bi insanın dış görünüşüne kötü yorum yapması çok gereksiz olmuş.
Benimde sevgilim çok yakışıklı değil fakat annem her seferinde "yüzü güzele kırk günde doyarsın huyu güzele kırk yılda doyamazsın" der.
Tam da dediğiniz gibi siz beğendiyseniz kime ne?
Umarım çok mutlu olursunuz..

Ayrılacaksın cnm... Ne iş yapıyor damat adayı eğer maddi kazancı da ii değilse şu dediğin şartlar altında olmaz gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…