- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 42
- Konu Sahibi elif-zeynep
-
Bu abartı olmadımi birazAnnen ne kadar terbiyesiz bir kadınmış.
tüm anneler böyle fazla dert etme çünkü anneler evlatlarına kıyamaz ama bu konuda son sözü baba söyler Brad PITT evlenmiş anne dersen belki annen de ikna olur :)İki gün önce yarın erkek arkadasim ailemle tanışmaya gelecek diye bi konu açtım çok da heyecanlıydim.Dün geldi görüştü gitti.Daha sonrasında annem sürekli sana yakışmaz hiç mi aynaya bakmiyosun.Senden yaşlı duruyor(aramızda 4 yaş var ben24 o 28).Yok konuşmasi kekek mi ne.Işte bir de on kardeşmış nasıl ugrasacaksin hangi biriyle.Bula bula bunu mu buldun.Sürekli bu laflar.Babamsa o kadar birşey soylemiyo sen bilirsin diyo ama annem resmen sinirimi bozuyor.Sürekli kendince kötü zannettiği tarafları önüme sürüyor.Ama dürüst ve caliskan diyo.Bunu diyo arkasına geri öbür laflar.Ya yazık değil mi ya bi tip görünüş yüzünden bu kadar laf etmeye değer mi.Çok da çirkin değil.Gayet de iyi.Ama gel de anneme anlat.Acaba brad pitt falan mi bekliyordu.Of nasıl moralimi bozuyor ya ben yakistirdiysam beğendiysem kime ne??
Teşekkür ederim.Bu durumu takmamaya çalışıyorum ancak sinirlendiğim nokta,tv de her provakatör gördüğünde seninkiler çıktı diyor ya.Bak görüyorsun o tarafta olaylar oluyor hep diyolar.Sürekli bir laf vurdurmaca.Sanki diğer bölgelerde hiç olmuyor.Canımı sıkan durum bu malesefCanım sen beğeniyorsan kendine yakıştırıyorsan kimin ne dediğinin önemi yok. Kimseyi kimseye beğendirmek zorunda değilsin. Güzellik vs göreceli bir kavramdır o yüzden kafana takma bu tarz şeyleri.. Bende buna benzer bir sorun yaşıyorum. Ama kimin ne dediğine takılırsan zamanla sende de kopmalar başlar. Boş ver sen beğeniyorsan gerisi boş. Sonuçta sen onunla ömür geçireceksin annen değil... Güzellik geçici kalbi güzel olsun yüreği güzel olsun önemli olanda bu değil mi? Kafana hiç takma. Mutluluklar :)
olmadı, kendi annem de bir insanı tipiyle yargılasa, kekek mi ne ? diye sorsa ne terbiyesiz bir annem var diye düşünürdüm.Bu abartı olmadımi biraz
İki gün önce yarın erkek arkadasim ailemle tanışmaya gelecek diye bi konu açtım çok da heyecanlıydim.Dün geldi görüştü gitti.Daha sonrasında annem sürekli sana yakışmaz hiç mi aynaya bakmiyosun.Senden yaşlı duruyor(aramızda 4 yaş var ben24 o 28).Yok konuşmasi kekek mi ne.Işte bir de on kardeşmış nasıl ugrasacaksin hangi biriyle.Bula bula bunu mu buldun.Sürekli bu laflar.Babamsa o kadar birşey soylemiyo sen bilirsin diyo ama annem resmen sinirimi bozuyor.Sürekli kendince kötü zannettiği tarafları önüme sürüyor.Ama dürüst ve caliskan diyo.Bunu diyo arkasına geri öbür laflar.Ya yazık değil mi ya bi tip görünüş yüzünden bu kadar laf etmeye değer mi.Çok da çirkin değil.Gayet de iyi.Ama gel de anneme anlat.Acaba brad pitt falan mi bekliyordu.Of nasıl moralimi bozuyor ya ben yakistirdiysam beğendiysem kime ne??
canım eğer erkek arkadaşını seviyorsan sen onunla yapabileceğine inanıyorsan ve en önemlisi bu adamdan baba olur banada koca lur diyorsan eğer ailende zamanla kabullenir kanımca . ama şu da var anneler genelde haklı çıkarİki gün önce yarın erkek arkadasim ailemle tanışmaya gelecek diye bi konu açtım çok da heyecanlıydim.Dün geldi görüştü gitti.Daha sonrasında annem sürekli sana yakışmaz hiç mi aynaya bakmiyosun.Senden yaşlı duruyor(aramızda 4 yaş var ben24 o 28).Yok konuşmasi kekek mi ne.Işte bir de on kardeşmış nasıl ugrasacaksin hangi biriyle.Bula bula bunu mu buldun.Sürekli bu laflar.Babamsa o kadar birşey soylemiyo sen bilirsin diyo ama annem resmen sinirimi bozuyor.Sürekli kendince kötü zannettiği tarafları önüme sürüyor.Ama dürüst ve caliskan diyo.Bunu diyo arkasına geri öbür laflar.Ya yazık değil mi ya bi tip görünüş yüzünden bu kadar laf etmeye değer mi.Çok da çirkin değil.Gayet de iyi.Ama gel de anneme anlat.Acaba brad pitt falan mi bekliyordu.Of nasıl moralimi bozuyor ya ben yakistirdiysam beğendiysem kime ne??
Hahaha buna cok guldum istebenim annem de eşime "çocuksu" diye mana bulmuştu :)
hala da öyle düşünür değişmedi fikri.. belki de öyledir eşim bilmiyorum.. sevdim aldım
ama zaten çoğu kişinin yazdığı gibi.. anneler her zaman en mükemmelini ister kızları/oğulları için..
oğlum 7 yaşında.. sanırım okulda bir kızdan hoşlanıyor.. :)
içimden "bula bula onu mu buldun a oğlum, ceren daha güzel" diyorum içimden
Teşekkür ederim.Bu durumu takmamaya çalışıyorum ancak sinirlendiğim nokta,tv de her provakatör gördüğünde seninkiler çıktı diyor ya.Bak görüyorsun o tarafta olaylar oluyor hep diyolar.Sürekli bir laf vurdurmaca.Sanki diğer bölgelerde hiç olmuyor.Canımı sıkan durum bu malesef
Anneme hoşlandığım sarışın bir çocuğun fotoğrafını gösterdim;
"Geçmiş olsun, veremden yeni kalkmış, Allah şifasını versin ay bu ne sarı hasta surat" dediydi.
Sonraki yıl esmer birini gösterince;
"Ayy bu ne gündüz feneri gibi, kara kara, gece görsem korkarım" demişti.
(Ben de ne azimli çıkmışım arkadaş) Sonraki yıl kumral bir çocuğu gösterdiğimde;
"Ay asıl en kötüsü bu; gene esmerin bir duruşu var, sarışının da var ama bu kumral biraz kara biraz sarı ayy bu hiç olmaz" demişti.
"Anneeee, bana en son albino bulduracaksın ha" diye çemkirmiştim de susmuştu bir süre.
(Eşimi buldum, 4 yıllık ilişkimiz boyunca fotoğrafını bile göstermedim, son anda tanıştırdım bizimkilerle, 1 ay içinde söz-nişan-kına-düğün-balayı yaptımAnam ağzını açamadan, ben duvağı takmıştım yani )
Ayrılacaksın cnm... Ne iş yapıyor damat adayı eğer maddi kazancı da ii değilse şu dediğin şartlar altında olmaz gibi görünüyor.bir de ırk ayrimciligi yapıyorlar.benim en nefret ettiğim şeydir.erkek arkadasim arap-kürt.bana annemgil sen ne kadar cesaretlisin doğulu birini bulmakla dediler.ne olur kimse alınmasın bunları ailem diyo ben değil.bu söyledikleri şeyler bizimkiler için olumsuz yanlarmış.ne alakasi var ya her ırk ın iyisi de kötüsü de var.ne yapacağım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?