Begenilmiyorum.

Gündüz çocukla napiyosun? Çocuğu bebek arabasina koyup yürüyüş yapabilirsin ya da YouTube dan izleyerek spor yapabilirsin. Ona da oyun gibi gelir.
Hareketli çocukla kilo almak biraz zor gibi. Abur cubur mu çok yiyorsunuz acaba?

Cocugu kanguruya alip sacini basini tarayabilir hatta makyaj da yapabilirsin.
Bu tarz konularin cogu %80 bahanelerden oluşuyor.
Direk cocugu tek elle tutarken biyandan makyajini yapan gordum ben şahsen, bir saç taramamak nedir yahu...
Oglum iki yasina giricek kanguruya olmuyorki.kucagima alip makyaj yapmaya kalksam suratimi boyar yere koyuyorum eline bisiler veriyorum asla istemiyor elime ne alirsam onu istiyor ah bi bilseniz sipami :)

Elbette ki kendini onemse aksini düşünmek bile saçma...git yaptir sefan olsun
Hem sikayet ediyorsun hem param gidecek diyorsun,e nasıl olcak bu?
Ben parayi dusunmuyorum aslinda hani esimin araba kredisi borcu varken bunu yaptirmam uygun olurmu die celiskide kaldim.Ama kendim icin yaptigim hicbirsey yok.Hakkim oldugunu dusunuyorum cunku bisekilde gidiyor para

Öncelikli olarak ev işi, cocuk tahmin ediyorum ki cok zor. Sizi anlamaya da calısıyorum, size bu sekilde hissettirmeye,dalga gecmeye kimsenin hakkı yok. Acık acık yazın kardesinize ben cok rahatsız oluyorum ve mutsuz oluyorum bunun sebebi de sensin tarzında.(bence bu asamada dik durup kendinizi sevin, kimse mükemmel değil ki olmak zorunda da değil)Kilo verin elbette ama saglıgınız için. Zaten paketli gıda yemedğinizde, cay kahve yanı tatlı alıskanlıgını önlemek için de kuru meyvelerden faydalanın. Sabah kahvaltılarınıza cevizi, bademi ekleyin. Ek olarak Baska bir rahatsızlığınız vardır yoktur bilemiyorum bence kan testlerinize de baktırın fırsat bulunca. Kaş mevzusuna gelince önce yglarla serumlarla her aksam düzenli bakımınızı yapın.Yüzünüz için nemlendirmeyi unutmayın (bol su ve kolajen kırısıklar için etkili) Instagramda bebekle beraber egzersiz yapan kadınlar var biraz da onları takip ettiniz mi hallolur gider. Allah Baska dert vermesin =)
Tesekkur ederim.kan tahlili yaptirdm tiroit hastasiyim d vitaminim hep dusuk yukselmiyor.bikac seyde var ama ben bile biktim hastaliklarimdan dogumdan sonra curudum resmen :)

o dalga gecilme olayini ben de yasadim maalesef,
hem de sizin gibi cok yakinlarim tarafindan :KK43:

onun disinda bn tl yi sadece kaslariniza mi harcayacaksiniz, o kismi anlamadim,
bana cok geldi,
o paraya ozel hoca tutup 2-3 ayda fitlesebilirsiniz bile.

ama sac tarayamamak, kaslari aldiramamak kisminda biraz bahane uretiyorsunuz kabul edin.
saclariniz rapunzel model degilse sac taramak dediginiz 2 dakikadir yani.
Kaslarim skntili yani dokulmeler olduktan sonra ne kullandiysam kar etmedi.kendim alamiyorum oyuzden iyice beter etmemek icin.saclarim ince telli bi taramaya baslasam yarim saatimi aliyor.tabiki de tariyorum ama hani bi sekil veremiyorum tepeden daginik topuz.bin tl sadece kasa degil sac boyasi kesimi vs var icinde.ozel hocada bulundugum yerde kuafor bile yok bir tane market var sadece o yuzden oyle bir imkanimda yok malesef

Aslında 1000 tl mikroblading + birkaç bakım için çok iyi bir fiyat. Sadece güvenilir biryer olduğuna emin olun da sonradan pişman olmayın. Çünkü çok ucuz geldi bana.

Siz bence bu işlemlerden önce bir endokrin uzmanından randevu alın. Doğum, hamilelik derken hormonlarınız altüst olmuştur. Kaş dökülmesi, kilo verememe vs. Hipotrioidle alakalı mesela. Belki iştah artışı da vücudunuzdaki başka bir eksiklikten kaynaklıdır. Önce bu eksiklikleri takviye edin. Hem size enerji de verir.

Çocuğunuz belki çok zor bir çocuktur bilmiyorum. Ama sizin anlattığınızdan ben annesi yanında olduğu sürece sakin duran bir çocuk izlenimi aldım. Haksızsam uzaktan konuşması kolay demeniz serbest ama çocuğunuzu yanınıza oturtup halletmeyi denesenize kaş, saç tarama, spor, yemek gibi işleri. Yani bütün gün yanında oturup napıyorsunuz çocuğunuzun. Oyun oynuyorsanız işleri oyuna çevirmeyi deneyin.
Tiroit hastasi oldugumu dahiliye bolumune gittigimde ogrendm endokrin bolumune de gitmeyi dusumuyorum evet cocugum sakin ama ornegin spor yapmayi denedim o benim ne yaptigimi saniyorsa hemen aglamaya basliyor kucagima gelmek istiyor kucagima alip leslie yapayim dedim bu seferde skliyor agliyor.makyaj yapayim diyorum elimdeki hersey icin agliyor israrla istiyor yemek yapayim diyorum ocaga uzanmaya calisiyor bacagima yapisiyor masaya cikmaya calisiyor bakmazsam dusuyor ama tutayim elinden geleyim odasina oturaym yaninda onla arabalariyla oynuyayim hic sesi cikmaz

Kaslarim skntili yani dokulmeler olduktan sonra ne kullandiysam kar etmedi.kendim alamiyorum oyuzden iyice beter etmemek icin.saclarim ince telli bi taramaya baslasam yarim saatimi aliyor.tabiki de tariyorum ama hani bi sekil veremiyorum tepeden daginik topuz.bin tl sadece kasa degil sac boyasi kesimi vs var icinde.ozel hocada bulundugum yerde kuafor bile yok bir tane market var sadece o yuzden oyle bir imkanimda yok malesef

anladim bin tl bana yine de cok geldi,
tabi kisim kisim yaptiracaksaniz o baska da,
tek seferde bu parayi sirf bakima vermek dogru gelmiyor bana.

ay ya da benim param pek kiymetli, ondan oyle kiyamiyorum :KK70:

kilo vermek icin KK zayiflama gruplarini oneririm,
benim gibi iradesize bile kilo verdirmeyi basardilar En Büyük KK

Kardesinizle konusun, cok uzuldugunuzu ve destek cikmayacaksada dalga gecmemesini sert sekilde belirtin. Hem cocuk hem ev cok zor biliyorum benimde 2 cocugum var, calisiyorum saatlerim dengesiz ve ev isleri cok yoruluyorum. Hem kendi yapim hem dogum vs asiri derecede kilo almistim. Gecen yil bu zamanlar aniden karar alip diyete basladim 112 kg gormuslugum var. 108 kgla burda canimm diyet takimimi kesfettim ve 86 kgla mezun oldum. Nerdeyse 1 haftadirda diyete devam ediyorum hedefime cok var. En son hedefime ulastigimda yapmak istediklerim var. 1 kg vermek bile oyle motive ediyorki insani, inanki kilo vermeyle basla gerisi kesinlikle gelir.
Planla kendine hedeflerini yaz, ne istiyorsun seni ne motive eder. Cocugunu annene teyzesine vs birak 2 saatligine git kuafore veya sporsalonuna mesela. Ne kadar zorda olsa, imkan yaratabilirsin.
Ailemdn 12 saat uzagim canm kimsem yok oldugum yerde.esime birakmak istesem oda olmuyor merkez bize uzak esim olmadan gidemiyorum pazar gunune randevu aldim esim oyun parkina goturuck bakalim cocugu

bende bu konularda biraz farklı düşünüyor olabilirim. kimseyi kırmak istemem. dostane konuşuyorum. benim eşimde kilolu ben onu seviyorum ama zayıflamasını istiyorum. hem sağlığı için hemde öyle daha yakışıklıydı daha karizmatikti daha gençti. 85 kiloydu 125 kilo oldu. Zayıflaması ile ilgli konusunca bana kızıyor o da alınıyor ama ben aşağılamıyorum onu sağlığın için kalbini zorluyorsun diyorum (kalp tansiyon hastası) acaba eşinizde size karşı böyle hissediyor olabilir mi? bence kendinize bakın. ben de 10 kilo aldım 55 kiloydum 65 oldum o da bu halimden memnun değil hissediyorum. bende şu ara diyetimsi bişelerle bu kiloları vermeye gayret ediyorum. lütfen önce kendiniz sonra eşiniz için kendinizi önemseyin. :KK36::KK68:

Bence o parayla bi yürüyüş bandı al kışın evde yürürsun yazın dışarda ben sadece yürüyüşle ve ekmeği keserek 18 Kilo verdim ki aburcubur çok yedigim halde ve tiroitlerim olmadığı halde bence biraz azimle olmucak hiç bişey yok bakimida kendiniZ evde yapabilirsiniz kaslarinizi her ay esinizle gidip aldirabilirsiniz.gunluk bir Türk kahvesi içip hem metobolizma hizlandirip hemde telvesiyle piling yapabilirsin,sirke limon ve yaş naneyi kaynatip tonik yap süper patlatıyor cildi hergün sabah surunce
Kosu bandim var desem :( hatta plates setim ipim hersey mevcut.gece on bucuktan sonra alt komsum rahatsiz olur diye binemiyorum gunduz zaten oglum izim vermiyor tonik icin tesekkur ederim deneyecegim mutlaka:)

ha bide kaştan önce 1000 tl yi kendiniz için spor adına bişeye harcayın bence. nacizane tavsiyem. spor salonu tahminimce yoktur bulunduğunuz yerde ama eve bi koşu bandı gibi bişey belki size iyi gelirdi. hem çocuk hem spor aynı anda olabilirdi.

bende bu konularda biraz farklı düşünüyor olabilirim. kimseyi kırmak istemem. dostane konuşuyorum. benim eşimde kilolu ben onu seviyorum ama zayıflamasını istiyorum. hem sağlığı için hemde öyle daha yakışıklıydı daha karizmatikti daha gençti. 85 kiloydu 125 kilo oldu. Zayıflaması ile ilgli konusunca bana kızıyor o da alınıyor ama ben aşağılamıyorum onu sağlığın için kalbini zorluyorsun diyorum (kalp tansiyon hastası) acaba eşinizde size karşı böyle hissediyor olabilir mi? bence kendinize bakın. ben de 10 kilo aldım 55 kiloydum 65 oldum o da bu halimden memnun değil hissediyorum. bende şu ara diyetimsi bişelerle bu kiloları vermeye gayret ediyorum. lütfen önce kendiniz sonra eşiniz için kendinizi önemseyin. :KK36::KK68:
Esim kirici konusmuyor ama zayif olmami istedigini biliyorum hissediyorum hareketlerinden hakli da.cunku yapilmicak bisey deil basarabilirim bunu istemekte hakki.zaten eskiden kucuk gosteriyosun diyenler simdi kilomdan oturu esimden buyuk gosterdigimi soyluyor

Kosu bandim var desem :KK43: hatta plates setim ipim hersey mevcut.gece on bucuktan sonra alt komsum rahatsiz olur diye binemiyorum gunduz zaten oglum izim vermiyor tonik icin tesekkur ederim deneyecegim mutlaka:)
oğlum izin vermiyor demeyin bi fırsat yaratın kendinize ona da bi meşgale bulun yada bağlayın sırtınıza kangurular var (ergonomik olanlar) birlikte yapın ne bileyim onu gündüz uykusuna yatırın siz 1 saat spor yapın. hayat kısa kendiniz için bişeler yapın :KK16:

Esim kirici konusmuyor ama zayif olmami istedigini biliyorum hissediyorum hareketlerinden hakli da.cunku yapilmicak bisey deil basarabilirim bunu istemekte hakki.zaten eskiden kucuk gosteriyosun diyenler simdi kilomdan oturu esimden buyuk gosterdigimi soyluyor
ben su an çalışıyorum çalışmazken oğlum durmuyor diye herşeye bahanem vardı. şimdi düşünüyorum da istesem herşeye vaktim vardı aslında.. size tavsiyem akşam yemeği kısmına dikkat edin o bile çok farkediyor. kaç kilo vermeniz lazım?

Gündüz çocukla napiyosun? Çocuğu bebek arabasina koyup yürüyüş yapabilirsin ya da YouTube dan izleyerek spor yapabilirsin. Ona da oyun gibi gelir.
Hareketli çocukla kilo almak biraz zor gibi. Abur cubur mu çok yiyorsunuz acaba?
Gunduz hep kaykayin bi ucunda oturuyorum arabalarini atiyor ben veriyorum inanim boyle hep bunaliyorum bazen nefes alamiyorum hava sartlari suan cok kotu oglumda yakin zamanda havale gecirdi adim atmaya korkuyoruz benim kilo alma sebebim ayakta ekmek arasi ya da abur cubur yemek cunku kendime iki lokma bisey hazirlamama izin vermiyor inanin bazen sacimi basimi yoluyorum sinirden.afedersnz tuvalete gitsem kiyamet kopuyor bazen aksama kadar esimin gelmesini bkliyorum lavabo icin.

Evinizin ilceye uzak.olmasi her gün çocuğunuzla 30 dk yürüyüş yapmanıza engel değil. Herkes çocuk doğuruyor, herkes hareketli çocuğa bakıyor. Kendinize vermediğiniz özeni çocuğa, yasam standartlarına atmaya gerek yok.

Hepinize selam olsun kk'nin guzel bayanlari.Sizlere hem ic dokme hem de akil danismaya geldim.Bu ikinci uyeligim digerine giris yapamadim.28 yasinda yakinda 2 yasina giricek oglu olan gurbette yasayan bir bayanim.Esimin isi dolayisiyla ücra hicbir imkani olmayan bir ilcedeyiz.merkez bir bucuk saat ama yollari kotu yani esim olmadan asla gidemiyorum.Söyle ki dogumdan once zayif,bakimli bir bayandim.Esimde cok begenirdi hissederdim.Ancak dogumdan sonra fazlasiyla saldim kendimi aslinda mecbur kaldim.Oglum bir saniye bile yanimdan ayrilmayan bir cocuk.Yemek bile esim gelince yapabiliyorum.Eline oyalanick birsey versem dahi yaninda oturucam.Bu huyundan dolayi ne kasimi alabiliyorum ne sacimi tarayabiliyorum.Aksam on bucuk gbi uyuyor oda bulasik topla camasir as katla bi dus al derken cok gec oluyor ve hemen yatmak istyrm.Ailem kilomla tipimle cok alay ediyor ozellikle kardesim.Esimin yaninda rencide ediyor.Esiminde beni begenmedigini fark ediyorum artik. Yanasmiyor eskisi gbi sevmiyor alttan alttan begenmedigini ima ediyor ama direk sorumca begeniyorum diyor.Gecen bir sinirle merkezde kuafore randevu aldim kaslarim cok dokuldu dogumdan sonra yamul yumuk berbat halde.mikroblading yaptirmk istyrm bikac bakimda dahil toplamda bin liraya yakin masraf cikiyor.kredi kartim var onla karsilamayi dusunuyorm.calismiyorum buarada.ama annem odememe yardimci olacagini soyledi.ama bir yandanda vicdan yapiyorum bosami harciyacagim ustelik bu ay adak kesilick diyorum bir yandan da yas geciyor nezaman kadar taviz vericeksin kendinden uzuleceksin diyorum.Sizce ne yapmaliyim? Birdaha mi gelicem dunyaya deyip kendimi onemsemeli miyim? Yoksa gercekten o kadar masraf edilmez boyle devam et mi demeliyim? Bu arada istahimda cok acik onerebileceginiz bi cay var mi? Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.Guzel gunleriniz olsun..
bi de çay sormuşsunuz sorumlu olmak istemem hiç bir şeyden ama takip edip daha önce de eşime kullandırdığım bi çay var. özelden yazarsanız eğer ismini veririm araştırabilirsiniz içinize sinerse bakarsınız yurtdışı kargoları da vardı bildiğim kadarıyla :KK50:

Back
X