Begenilmiyorum.

Oglum iki yasina giricek kanguruya olmuyorki.kucagima alip makyaj yapmaya kalksam suratimi boyar yere koyuyorum eline bisiler veriyorum asla istemiyor elime ne alirsam onu istiyor ah bi bilseniz sipami :)
kanguruya olur olmaz olur mu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ona uygun ergonomik kangurular var. inşallah bunu yazmam yasak değildir ama facebookta babywearing türkiye grubuna bakabilirsiniz. :halay:

kanguruya olur olmaz olur mu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ona uygun ergonomik kangurular var. inşallah bunu yazmam yasak değildir ama facebookta babywearing türkiye grubuna bakabilirsiniz. :halay:
Oglumun kangurusu var ama ben ufak tefek biseym oglum simdiden masallahi var :) artk inanin soylemeye utaniyorum ama durmuyor durmuyor durmuyor hatta oyleki bebek arabasinda bile yarim saati gecmez afedersnz oglumu taniyan poposu yok bu cocugun heralde hicmi oturmaz derler.ben aileme anlatirken abartiyosum derlerdi gelip gorduler giderken sabir dilediler:)

Oglumun kangurusu var ama ben ufak tefek biseym oglum simdiden masallahi var :) artk inanin soylemeye utaniyorum ama durmuyor durmuyor durmuyor hatta oyleki bebek arabasinda bile yarim saati gecmez afedersnz oglumu taniyan poposu yok bu cocugun heralde hicmi oturmaz derler.ben aileme anlatirken abartiyosum derlerdi gelip gorduler giderken sabir dilediler:)
benim oğlum 4 yaşına girecek nisanda. o da hala durmuyor oturduğunu görmüyoruz :) aynıyız sizi anlıyorum gerçekten anlıyorum. ama bence evliliğinizin gidişatı heyecanı için bişeyler yapmalıyız. içinizde biraz hırs heves varsa biz bu konuda size destek oluruz :anne: her gün burdan yazışırız kk biliyosun destekçidir herkese. gerekirse diyet bölümüne konu açar birlikte zayıflarız ama yeterki isteyin. resimli topic yapalım her gün tartı fotosuyla zayıflama çabamızı gösterelim birbirimize. siz yeterki isteyin başlayalım bi yerden..

Daha ufakken gerçekten anlarım kendinize bakamamanızı çocuğu olanlar anlar, ama 2 yaşındaki bir çocuk nispeten daha kolaydır.
Yanınızda bir şeyle oynarken makyaj yapıp kaş bıyık alabilirsiniz bence.
Kendiniz alamıyorsanız yanınızda kuaföre gelebilir.

Oğlum ben makyaj yaparken makyaj çantamı dağıtıp topluyor mesela.
Evde videodan spor yaparken yanınızda oyuna döndürebilir bunu.
Dediğim gibi daha ufak kucak bebeği gibi olmaz.

Ben acil yetişmem gereken bir şey varsa eline kısa süre telefon verip duş alırken video izletiyorum. Eğer acil değilse gündüz uykusunda yapıyorum..

Daha ufakken gerçekten anlarım kendinize bakamamanızı çocuğu olanlar anlar, ama 2 yaşındaki bir çocuk nispeten daha kolaydır.
Yanınızda bir şeyle oynarken makyaj yapıp kaş bıyık alabilirsiniz bence.
Kendiniz alamıyorsanız yanınızda kuaföre gelebilir.

Oğlum ben makyaj yaparken makyaj çantamı dağıtıp topluyor mesela.
Evde videodan spor yaparken yanınızda oyuna döndürebilir bunu.
Dediğim gibi daha ufak kucak bebeği gibi olmaz.

Ben acil yetişmem gereken bir şey varsa eline kısa süre telefon verip duş alırken video izletiyorum. Eğer acil değilse gündüz uykusunda yapıyorum..
katılıyorum bende evde spor yapıyordum bi ara. oğlum da yanımda benimle yapyodu oyun sanıyodu bunu

katılıyorum bende evde spor yapıyordum bi ara. oğlum da yanımda benimle yapyodu oyun sanıyodu bunu
Iste ben spor yaparken oglum israrla kucagima gelmek istiyor kucagima alip yapiyorim busefer skliyo agliyo ah keske gelip gorme imkaniniz olsaydi :) buarada bu zayiflama topigi yatti aklima guzel hirs olur gbi

Iste ben spor yaparken oglum israrla kucagima gelmek istiyor kucagima alip yapiyorim busefer skliyo agliyo ah keske gelip gorme imkaniniz olsaydi :) buarada bu zayiflama topigi yatti aklima guzel hirs olur gbi
valla isterseniz yaparız dilediğiniz zaman. hatta yapılan çok konu var diyet bölümünde arada okuyorum onlarada katılabilirsiniz. hırs yapın yeter.

Oglum iki yasina giricek kanguruya olmuyorki.kucagima alip makyaj yapmaya kalksam suratimi boyar yere koyuyorum eline bisiler veriyorum asla istemiyor elime ne alirsam onu istiyor ah bi bilseniz sipami :)

Ben de böyle anlatinca minik bebek zannettim. 2 yaşında çocuk artık bu kadar yapışık durması bile gerekmiyor aslında.

Hepinize selam olsun kk'nin guzel bayanlari.Sizlere hem ic dokme hem de akil danismaya geldim.Bu ikinci uyeligim digerine giris yapamadim.28 yasinda yakinda 2 yasina giricek oglu olan gurbette yasayan bir bayanim.Esimin isi dolayisiyla ücra hicbir imkani olmayan bir ilcedeyiz.merkez bir bucuk saat ama yollari kotu yani esim olmadan asla gidemiyorum.Söyle ki dogumdan once zayif,bakimli bir bayandim.Esimde cok begenirdi hissederdim.Ancak dogumdan sonra fazlasiyla saldim kendimi aslinda mecbur kaldim.Oglum bir saniye bile yanimdan ayrilmayan bir cocuk.Yemek bile esim gelince yapabiliyorum.Eline oyalanick birsey versem dahi yaninda oturucam.Bu huyundan dolayi ne kasimi alabiliyorum ne sacimi tarayabiliyorum.Aksam on bucuk gbi uyuyor oda bulasik topla camasir as katla bi dus al derken cok gec oluyor ve hemen yatmak istyrm.Ailem kilomla tipimle cok alay ediyor ozellikle kardesim.Esimin yaninda rencide ediyor.Esiminde beni begenmedigini fark ediyorum artik. Yanasmiyor eskisi gbi sevmiyor alttan alttan begenmedigini ima ediyor ama direk sorumca begeniyorum diyor.Gecen bir sinirle merkezde kuafore randevu aldim kaslarim cok dokuldu dogumdan sonra yamul yumuk berbat halde.mikroblading yaptirmk istyrm bikac bakimda dahil toplamda bin liraya yakin masraf cikiyor.kredi kartim var onla karsilamayi dusunuyorm.calismiyorum buarada.ama annem odememe yardimci olacagini soyledi.ama bir yandanda vicdan yapiyorum bosami harciyacagim ustelik bu ay adak kesilick diyorum bir yandan da yas geciyor nezaman kadar taviz vericeksin kendinden uzuleceksin diyorum.Sizce ne yapmaliyim? Birdaha mi gelicem dunyaya deyip kendimi onemsemeli miyim? Yoksa gercekten o kadar masraf edilmez boyle devam et mi demeliyim? Bu arada istahimda cok acik onerebileceginiz bi cay var mi? Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.Guzel gunleriniz olsun..
Abla yaaa :)) gerçekten çocuk yapmalı mıyım diye dusunduruyosunuz insana:)) azıcık büyüsün inşallah toplarsın kendini nolcak eşinin seni olduğu gibi kabul etmesi gerek

Kosu bandim var desem :KK43: hatta plates setim ipim hersey mevcut.gece on bucuktan sonra alt komsum rahatsiz olur diye binemiyorum gunduz zaten oglum izim vermiyor tonik icin tesekkur ederim deneyecegim mutlaka:)
Varsa ıyimis çocuğun emiyormu acaba o yuzdenmi hiç sizden ayrılmıyor benimkide öyle çünkü

Ben cok zor olan bir cocukla nasil yemek yiyebildiginizi anlayamadim benim de 1 oglum var cok hareketli onunla oynamaktan ve ev islerini halletmekten dolayi gun icinde hic bir sey yemiyorum bekarliktaki ayni kiloyum saclarinizi tarayacak vaktiniz yok ama fazlaca yemek yapacak yiyecek zamaniniz var

Dogumdan sonra salmak sizin tercihinizdir.

2 dogum yaptim hic de salmadim.

Hele ki.sizin ki 2 sene olmus.

Bir sac boyamak bir kas almak , az olan kaslari kalemle boyamak siradan rutininiz olmali.

Kilolarinizi verin bu sizin elinizde.
Spor yapmasaniz bile yemegi kisarsaniz farkeder.

Ama dalga konusu yapanlara kizmakta hakliisn .

Biraz toparlanmaniz lazim artik

2 aylik lohusa degilsiniz

Ben cok zor olan bir cocukla nasil yemek yiyebildiginizi anlayamadim benim de 1 oglum var cok hareketli onunla oynamaktan ve ev islerini halletmekten dolayi gun icinde hic bir sey yemiyorum bekarliktaki ayni kiloyum saclarinizi tarayacak vaktiniz yok ama fazlaca yemek yapacak yiyecek zamaniniz var
Yemek yapip yesem bukadar kilo almam tiroit ve insulim direnci rahatsizligim var duzenli bi yemek vaktim olmadigi icin ayakta ekmek arasi yapip elime aliyorum aksam esim geldimi yemek yapiyorum ve saat sekizi buluyo yememiz fazlaca yemek yapacak demissiniz ama iki cesit yapabilsem oo bugun iyiyiz diyoruz

Back
X