Beğenmedi mi acaba beni :(

Yine de sorun etme.
Görüştüğün günün akşamında mesaj beklemen saçma zaten.Bir de sen 29 yaşında bayansın o 39 yaşında iş güç sahibi erkek.Yani kulvarlar farklı.Aynı düşünce yapısına sahip olamayabilirsiniz.Bu çok doğal.Sna mesaj atması normal gelirken ona hemen mesaj atmak saçma gelmiş olabilir.Çünkü o da senin beğenip beğenmediğini bilmiyor daha.
Teşekkür ederim çok haklısınız.

bi kere 39 yaşında koskoca herif:) 20 yaşındakiler gibi heyecanla mesajlaşmasını bekleyemeyiz bence. zatn 1 kere daha görüşmüşsünüz. görüşmeseniz sorun va derdim ama bana yok gibi geldi
Çok haklısınız. Her zaman böyle sabirsizim işte hiç sevmiyorum bu huyumu ya

konu sahibi adam 39 yaşındaymış belliki epey tecrübeli senin ne hissettiğini biliyo seni biraz merakta bırakmak istiyo.bence bekle aradığındada hemen açma hatta ertesi gün dön müsait değildim diye elmi yaman beymi görsün.bana göre beğendi ama hemen atlamıyo anladınmı

Aradan 3 gun gecmis guzelim, kalbin kirilmasin istiyorum ama hic mi zaman bulamadı?
Telefonu eline almadi, uyumadan once 2 dk mesaj atamadi, telefon elinde wc ye dahi girecek vakti olmadi yani..

3 gun arayip sormayan adam daha da aramasin zaten bosver... Bunun yasla ilgisi yok. Sonra sen ilgisizlikle ilgili konu acacaksin belki burada.

Kafan ona takılı kalmasin, bazen olmamasi olmasindan daha hayırlıdır.

Düşün ikisi de hoşlanıyor ama kimse yazamıyor..adam cekiniyo yazamiyo araci abla iletisime gecer diye dusunuyo söylemiyo.arkadaşımda sormuyo ablaya :)
Yani araci kadının sorumsuzluğu:KK71:

Bizim aracida baktım sormuyor artık ben söyledim görüştük iyi biri ama o ne düşünüyor tabi bilemem dedim sorarım ona dedi artık ilk önce hangisi dönerse:)

Bizim aracida baktım sormuyor artık ben söyledim görüştük iyi biri ama o ne düşünüyor tabi bilemem dedim sorarım ona dedi artık ilk önce hangisi dönerse:)
En korktuğum şey benim tarafimdan olumlu dedikten sonra karsi tarafın olumsuz dönüş yapması..hiç başıma gelmedi ama düşünmesi bile geriyo nedense :))) genelde beni 2 görüşmede terkediyolar:)

Isim var demis ama bir dahaki sefere demis olur mu demis bence tecrubeli bi adam bu tam tersi goster cek yapti ki sen begenmemis bile olsan artik adam aradi aramadiya baglandin gitti adama zeki bi adam bu aferim arar bu seni aha yazdim buraya

Aramadı buda bana ders olsun görüştüklerimi hep beğenmedim deyip tanımaya çalışmadan vazgeçersem böyle olur işte:D

Çok salak gibi davrandım adam resmen işim var deyip kalkıyor bahane bulup ben ay keşke söyleseydin işine mani oldum deyip kendimi kötü hissediyorum. Arkamdan gülmüşmüdür eğlenmişmidir acaba...

benzemezkimsesahakkinda: 47034671 .!.:
Çok salak gibi davrandım adam resmen işim var deyip kalkıyor bahane bulup ben ay keşke söyleseydin işine mani oldum deyip kendimi kötü hissediyorum. Arkamdan gülmüşmüdür eğlenmişmidir acaba...
O senin iyi niyetinden hakkinda hayırlısı olsun güzel kardeşim

Ama yani soyle dusun adam senden etkilenseydi iş mi dinlerdi.. o an anlaman lazimdi.sahsen ben anlardim. Bide avutur gibi sonra goruselim demis. Buyuk ihtimal gulmemistir.neyseki kacabildim diye düşünmüştür. Salla gitsin

Back
X