Beğenmedi mi acaba beni :(

ay bende boyle beklemistim esimi mesaj atacak die kendi kendimi yemistim 3 4 saat sonra atmisti ne tatliydi o gunlerrr:KK200::nazar::confused:
bugun donecek bence size:KK66:
Evet güzel tatlı heyecanlar aslında. Ama dönmedi bu saatten sonra da dönmez sanırım:) belki haftasonu görüşmek istediğinde döner bakalım artık

Sizden etkilense idi sabırsız olurdu
Ve mesaj da atabilirdi
En azından grstıgunuz anlarla ilgili birseyler sorabilirdi
Bana sessiz kalması olumsuz gbi geldi

Bugün arkadaş aracılığı ile biriyle görüştüm. Sabah beni aradı çocuk bugün musait misin görüşebilir miyiz dedi bende ogleden sonra olabilir dedim. Neyse görüştük sohbet falan güzel geçti. 2 saat oturduk sonra ara ara için müşteriler arıyordu. Biraz tedirginlik vardı ama anlamadım. Ilk başta meğer çalışıyormus bugunde yoğunmus ben.ogleden.sonra.deyince bişey diyememis işi gücü bırakıp gelmiş , kalksak. Sorun olur mu dedi bende keşke en baştan söyleseydin başka zaman görüşürduk mani oldum sana.kendimi kötü hissettim dedim. Neyse kalktık sonunda birdahaki sefere artık söylerim dedi güldü. Görüşürüz olur mu dedi olur dedim. Ama akşam en azından mesaj atar diye bekledim ama hiç ne aradı ne de mesaj attı sizce bu normal mi acaba beni beğenmedimi :KK43:(
Beğenmiştir sadece yoğundur dediği gibi.Birkaç güne belli olur

Msjlari okurken kendi halimi dusundm zamanındaki halimi yani hos smdi icerde horul horukl uyuyo ama olsun benmde boyle guzel gunlerm olmstu... Doncekse donsn artik skti ha:KK51:
Bu erkekler bu konuda nasıl sabırlı ya olacaksa olsun tabi. Yada olumsuz dahi olsa böyle olmamalı bence, bir şekilde birdilmeli böyle askıda kalmamali.
Oda.simdi horul horul uyurken ben burda bak neleri düşünüyorum:)

Msjlari okurken kendi halimi dusundm zamanındaki halimi yani hos smdi icerde horul horukl uyuyo ama olsun benmde boyle guzel gunlerm olmstu... Doncekse donsn artik skti ha:KK51:
Bu erkekler bu konuda nasıl sabırlı ya olacaksa olsun tabi. Yada olumsuz dahi olsa böyle olmamalı bence, bir şekilde birdilmeli böyle askıda kalmamali.

Benm esm bole yapmamisti hatta musait degilim smra ara dedigimde nile hemen aramıştı ve o gum 4saat konusmustuk.. Ah ah gencligim:anne: sikma canini bekle bakalm gun dogmadan neler dogar

Aahh karsilik vermeyen erkek milleti var ya, insani cileden cikarir ama ustunuze alinmayin, onu hic tanimamis gibi devam edin. Baska turlu basa cikamazsiniz.

Benm esm bole yapmamisti hatta musait degilim smra ara dedigimde nile hemen aramıştı ve o gum 4saat konusmustuk.. Ah ah gencligim:anne: sikma canini bekle bakalm gun dogmadan neler dogar
Simdikilerde agirdan satıyor kendini taktik uyguluyor aklınca.

Back
X