- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
Merhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgünune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Büyük kızı için okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu için gocundu.Artık hiç gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gülerek konuştum hep.Agladigini söyledim diye çok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin için aglaman kötü bir şey değil ki. Ama benim için ağlamayı acizlik gibi görüyor.Tamam benimde insan içinde bunu söylemem doğru olmadı ama öncesinde kapı orada dediği için öyle dedim Çocuklarim için ağladım senin için değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri dönerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların içinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı üzerime gelip konuşmaya. Çocukların yanında sus çocuğun doğumgünü dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de söyledin mi yemin et söylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay böyle oldu. Ben öyle dediğim için çok üzüldüm ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?