Beğenmiyorsan kapı orada dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Merhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgünune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Büyük kızı için okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu için gocundu.Artık hiç gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gülerek konuştum hep.Agladigini söyledim diye çok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin için aglaman kötü bir şey değil ki. Ama benim için ağlamayı acizlik gibi görüyor.Tamam benimde insan içinde bunu söylemem doğru olmadı ama öncesinde kapı orada dediği için öyle dedim Çocuklarim için ağladım senin için değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri dönerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların içinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı üzerime gelip konuşmaya. Çocukların yanında sus çocuğun doğumgünü dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de söyledin mi yemin et söylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay böyle oldu. Ben öyle dediğim için çok üzüldüm ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?

Merhaba arkadaşlar.Dun cocugumun doğumgünune bı tanıdığımız ve kızi geldi. Büyük kızı için okuyacak o takipteyim dedim. Eline mesleğini alsın kendi ayaklarının üzerinde dursun kocasının eline bakmasın onu ezen biriyle olmasın.hem kadının da sözünun geçtiği evlilikler daha mutlu oluyor dedim.Eşimde dediki beğenmiyorsan kapı orda dedi. Yarası olduğu için gocundu.Artık hiç gidene dur demiyorum o şeylerde değilim artık dedi. Bende niye gideceğim zamanda bırakmadın ağladın dedim. Ama bozuntuya vermedim gülerek konuştum hep.Agladigini söyledim diye çok sinirlendi. Erkekliğine dokundu.Sanki erkekler insan değil aglayamaz. Hem dedim eşin için aglaman kötü bir şey değil ki. Ama benim için ağlamayı acizlik gibi görüyor.Tamam benimde insan içinde bunu söylemem doğru olmadı ama öncesinde kapı orada dediği için öyle dedim Çocuklarim için ağladım senin için değil dedi olan onlara olacak bize bir şey olmaz hem ben eski şaşalı hayatıma geri dönerim.Rusya Belarus gezerim dedi.İnsanların içinde bana baya ağır konuştu. Sonra herkes gittikten sonra da başladı üzerime gelip konuşmaya. Çocukların yanında sus çocuğun doğumgünü dedim susmadı.Yoksa agladigimi ailene de söyledin mi yemin et söylemediğini dedi. Ben cocuklar var diye daha uzatmadim. Olay böyle oldu. Ben öyle dediğim için çok üzüldüm ama onunda kapı orada mi demesi lazımdı?
Tam sırasıydı işte o evden gitmek için. Tama bir şeyleri yoluna koymaya çalışıyorum ondan sonra gideceğim diyorsunuz da ne zaman olacak. Birbirinize zerre tahammülünüz kalmamış bile. Hem sizin hem de onun yaptığı yanlış. Bir an önce ayrılmaya bakın çocuklarınız için.
Çocuklarınız eminim çok utanmıştır anne ve babasının doğum gününde birbirleriyle herkesin içinde kavga etmesine

Tam sırasıydı işte o evden gitmek için. Tama bir şeyleri yoluna koymaya çalışıyorum ondan sonra gideceğim diyorsunuz da ne zaman olacak. Birbirinize zerre tahammülünüz kalmamış bile. Hem sizin hem de onun yaptığı yanlış. Bir an önce ayrılmaya bakın çocuklarınız için.
Çocuklarınız eminim çok utanmıştır anne ve babasının doğum gününde birbirleriyle herkesin içinde kavga etmesine
kocasi olayli bi koca mi? ben kacirmisim. sok oldum okurken. misafirlerin yaninda durduk yerde laf sokmus adama o da terbiyesiz konusmus. ay cok kucuk dusurucu iki taraf icin de. cocuklara uzuldum en cok.

Neden komşunun kızı üzerinden eşinize laf söylüyorsunuz çocuğunuzun doğum gününde?
Siz başlatmışsınız durduk yere.

Eşiniz de zaten öyle birşey bekliyormuş.

İkiniz de suçlusunuz şu durumda.

Eşinizden bir cacık olmaz biliyoruz ama madem boşanmiyorsunuz, kaşıyıp durmayın bazı şeyleri hemde hiç olmayacak yerde.

Sen o kapıdan çıkıp giderek yeni bir hayat kuramazsın, o da dediği gibi senden boşandıktan sonra Rusya Belarus falan gezemez. İkinize de şu an için birbirinizden öte köy yok ama nedense ikinizin de ağzı durmuyor burnunuz da pek bi dik. Susun da oturun oturduğunuz yerde, madem çocuklarınızı bu kadar çok düşünüyorsunuz.

Aslinda onun baslatmasi,senin de ardini getirmen problem olmus.Ki boyle evlilik uzerindeki iktidar savaslari kapali kapilar ardinda yapilmali.Erkeklerin zaten aglama konusunda yetisme tarzlari bu sekilde.Erkek Adam Aglamaz gibi sacma bir mantik olmasindan mutevellit buyumus tartisma.Dedigim gibi kapi orada demek cok yanlis,sende anlik sinirle onun damarina basmissin.Evli degilim ama duyuyorum,zaman zaman ciftler birilerinin(dost,akraba vs.). yaninda ustte olma,laf gecirme cabalarina girebiliyorlar.Yanlis ama bu sekilde oluyor..

Bu evlilikte saygı, sevgi adına bişey kalmamış gibi duruyor peki siz neden hala duruyorsunuz Ben onu merak ettim

Yok cocuklar bahcedeydi. Biz 4 kişiydik sadece

kocasi olayli bi koca mi? ben kacirmisim. sok oldum okurken. misafirlerin yaninda durduk yerde laf sokmus adama o da terbiyesiz konusmus. ay cok kucuk dusurucu iki taraf icin de. cocuklara uzuldum en cok.
Eş ile baya sıkıntılı ama maddi durumu olmadığı için ayrılmak istemiyor. Yani ortada kurtulacak bir evlilik kalmamış. Ben de en çok onlara üzülüyorum :(

Siz insanlarin yaninda “kadinin da calistigi evlilikler daha mutlu oluyor” dediginiz icin begenmiyorsan kapi orda demis. Siz baslatmissiniz, baska insanlarin yaninda densizlik etmissiniz
Kadında çalıştığı demedim lütfen iyi okuyun kadının da söz sahibi olduğu evlilikler demek istedim

Kadında çalıştığı demedim lütfen iyi okuyun kadının da söz sahibi olduğu evlilikler demek istedim
Buna kızıp sinirleneceğini biliyordunuz ve damarına basmak istediniz. Yazık değil mi size ve çocuklara. Belki bana kızıyorsunuz ama gerçekten ben size en çok da çocuklarınıza üzülüyorum. boşansanız şu halinizden kat kat mutlu olursunuz

Ne dediginizin onemi yok. Oyle ya da boyle kizim sana soyluyorum gelinim sen anla tadinda, esinizi ve evliliginizi elestirmis ve baska evliliklerle kiyaslamissiniz. Ben de olsam beni baska insanlarin yaninda bu sekilde kucuk dusuren esime begenmiyorsan kapi orda tadinda bir cevapla karsilik verirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X