- Konu Sahibi zziinneett
-
ev sahibi kadın patron mu oluyor anlamadım? hangi artı değeri üretmişler pislikten başka? pisliğini başkasına temizlet,bu da seni muhatabından üstün bir konuma soksun.oh ne ala.Terbiyesiz ve saygısız insanlar dediğinize göre o zaman onlar kadar olamamanız normal .temizlik yapan kişinin cümlelerine istinaden yazmadım sizin temizlikçiler kadar olamadık cümleniz dikkatimi çekmişti sadece .
niye ,sizi onlara üstün kılan nedir? neden özgüvenli olamasınlar.emeklerini satıyorlar ,kendilerini değil.
ev sahibi kadın patron mu oluyor anlamadım? hangi artı değeri üretmişler pislikten başka? pisliğini başkasına temizlet,bu da seni muhatabından üstün bir konuma soksun.oh ne ala.
+1 gundelikci kadinlarda profesyonellik gibi bir sey yokBende cagirmam. Sonucta amirime begenmiyorsan sen bilirsin demedim. Sende onlarin isverenisin. Sonra cok yuz goz olursun tepene çıkarlar.
Calismayan ev hanimlari nasil bol keseden atiyo yok karsiyim kadin cagrilmasina bilmem ne ne şartlarda calisiyoruz hele bi arkadasim otelde mudur gece 12 1 2lerde eve gidiyor bi de sabaha kadar temizlikmi yapsin kadin iyki varlar temizliğe gelen ablalar ukala davrananları haric
Böyle dusunurseniz tüm işler gurur kırıcı... Birisi başkasının ayağına giyecegi ayakkabıyı yapmasin, hatta tuvalet banyoda arıza olursa tamir etmesin. O daha da iğrenç... Okulları işyerlerini umumi tuvaletleri pislik götürsün, kimse kimsenin pisligini temizlemeyecek ya, genelde evde de bu işi biri yüklenir... O da yapmasin, kimsenin ter kokulu, pis kıyafetlerine ellemek zorunda kalmasın... Nasıl olur ki dunyagündelikçi çağırmayı oldum olası ahlaklı bulmam.biri geçimini sağlamak için bir başkasının pisliğini temizlememeli.buna mecbur kalmamalı.böyle bir sistem olmaz,olamaz ,olmamalı.
üstüne birden tepeden bakılmalar,başında beklenmeler,kendini ifade etmenin bile hor görülmesi..kendim öle öle temizlerim,çağırmam başkasını..
Mini mini cocuklarin gittiği okullar da temizlikci kadınlar olmamali boyle bir sistem olmaz çünküBöyle dusunurseniz tüm işler gurur kırıcı... Birisi başkasının ayağına giyecegi ayakkabıyı yapmasin, hatta tuvalet banyoda arıza olursa tamir etmesin. O daha da iğrenç... Okulları işyerlerini umumi tuvaletleri pislik götürsün, kimse kimsenin pisligini temizlemeyecek ya, genelde evde de bu işi biri yüklenir... O da yapmasin, kimsenin ter kokulu, pis kıyafetlerine ellemek zorunda kalmasın... Nasıl olur ki dunya
gündelikçi çağırmayı oldum olası ahlaklı bulmam.biri geçimini sağlamak için bir başkasının pisliğini temizlememeli.buna mecbur kalmamalı.böyle bir sistem olmaz,olamaz ,olmamalı.
üstüne birden tepeden bakılmalar,başında beklenmeler,kendini ifade etmenin bile hor görülmesi..kendim öle öle temizlerim,çağırmam başkasını..
Neyi neden dusundugumu elli kere acikladimniye ,sizi onlara üstün kılan nedir? neden özgüvenli olamasınlar.emeklerini satıyorlar ,kendilerini değil.
Bende size kesinlikle katiliyorun gercektende cok saglikli bir dusunce bicimi olmus.Güzel arkadaşım hayatının bir noktasında sabah 9 akşam 6 çalış. Sabahın 8inde evden çık akşamın 7sinde eve gir. Ondan sonra konuşalım ahlaklı olup olmasını tamam mı?
Benim en çok saygı duyduğum insanlardır o insanlar. Sadece evleri değil, iş yerleri, okullar, avmlerde de bu işi yapanlara ben çok saygı duyarım. Kimse başkasının pisliğini temizlemese keşke tabi ama ütopyada yaşamıyoruz, birileri çöpçü birileri apartman görevlisi birileri temizlik görevlisi olmak durumunda. Kimse oturduğu yerden kimsenin ahlakını sorgulamasın rica ediyorum.
molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
gündelikçi çağırmayı oldum olası ahlaklı bulmam.biri geçimini sağlamak için bir başkasının pisliğini temizlememeli.buna mecbur kalmamalı.böyle bir sistem olmaz,olamaz ,olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?