begenmiyorsan kendin bilirsin diyen yardimci sizce ne yapmaliyim?

Terbiyesiz ve saygısız insanlar dediğinize göre o zaman onlar kadar olamamanız normal .temizlik yapan kişinin cümlelerine istinaden yazmadım sizin temizlikçiler kadar olamadık cümleniz dikkatimi çekmişti sadece .
ev sahibi kadın patron mu oluyor anlamadım? hangi artı değeri üretmişler pislikten başka? pisliğini başkasına temizlet,bu da seni muhatabından üstün bir konuma soksun.oh ne ala.

ev sahibi kadın patron mu oluyor anlamadım? hangi artı değeri üretmişler pislikten başka? pisliğini başkasına temizlet,bu da seni muhatabından üstün bir konuma soksun.oh ne ala.

Kimse kimseye bedavaya temizletmiyor.Bunun üzerinden dünyanın parasını kazananlar var.
Burada küçümseyen biz değiliz,aksine sizsiniz.İnsanların pisliğini temizlemeyi kendinizce ''kötü'' olarak yorumluyorsunuz ama bu mesleği yapan binlerce insan var.Çelişki içerisindesiniz.

Calismayan ev hanimlari nasil bol keseden atiyo yok karsiyim kadin cagrilmasina bilmem ne ne şartlarda calisiyoruz hele bi arkadasim otelde mudur gece 12 1 2lerde eve gidiyor bi de sabaha kadar temizlikmi yapsin kadin iyki varlar temizliğe gelen ablalar ukala davrananları haric

Calismayan ev hanimlari nasil bol keseden atiyo yok karsiyim kadin cagrilmasina bilmem ne ne şartlarda calisiyoruz hele bi arkadasim otelde mudur gece 12 1 2lerde eve gidiyor bi de sabaha kadar temizlikmi yapsin kadin iyki varlar temizliğe gelen ablalar ukala davrananları haric

kendileri bütün gün evde tv karşısında olduklarından kendileri yapar tabii
böyle de sallarlar

gündelikçi çağırmayı oldum olası ahlaklı bulmam.biri geçimini sağlamak için bir başkasının pisliğini temizlememeli.buna mecbur kalmamalı.böyle bir sistem olmaz,olamaz ,olmamalı.
üstüne birden tepeden bakılmalar,başında beklenmeler,kendini ifade etmenin bile hor görülmesi..kendim öle öle temizlerim,çağırmam başkasını..
Böyle dusunurseniz tüm işler gurur kırıcı... Birisi başkasının ayağına giyecegi ayakkabıyı yapmasin, hatta tuvalet banyoda arıza olursa tamir etmesin. O daha da iğrenç... Okulları işyerlerini umumi tuvaletleri pislik götürsün, kimse kimsenin pisligini temizlemeyecek ya, genelde evde de bu işi biri yüklenir... O da yapmasin, kimsenin ter kokulu, pis kıyafetlerine ellemek zorunda kalmasın... Nasıl olur ki dunya

Böyle dusunurseniz tüm işler gurur kırıcı... Birisi başkasının ayağına giyecegi ayakkabıyı yapmasin, hatta tuvalet banyoda arıza olursa tamir etmesin. O daha da iğrenç... Okulları işyerlerini umumi tuvaletleri pislik götürsün, kimse kimsenin pisligini temizlemeyecek ya, genelde evde de bu işi biri yüklenir... O da yapmasin, kimsenin ter kokulu, pis kıyafetlerine ellemek zorunda kalmasın... Nasıl olur ki dunya
Mini mini cocuklarin gittiği okullar da temizlikci kadınlar olmamali boyle bir sistem olmaz çünkü

gündelikçi çağırmayı oldum olası ahlaklı bulmam.biri geçimini sağlamak için bir başkasının pisliğini temizlememeli.buna mecbur kalmamalı.böyle bir sistem olmaz,olamaz ,olmamalı.
üstüne birden tepeden bakılmalar,başında beklenmeler,kendini ifade etmenin bile hor görülmesi..kendim öle öle temizlerim,çağırmam başkasını..

Güzel arkadaşım hayatının bir noktasında sabah 9 akşam 6 çalış. Sabahın 8inde evden çık akşamın 7sinde eve gir. Ondan sonra konuşalım ahlaklı olup olmasını tamam mı?
Benim en çok saygı duyduğum insanlardır o insanlar. Sadece evleri değil, iş yerleri, okullar, avmlerde de bu işi yapanlara ben çok saygı duyarım. Kimse başkasının pisliğini temizlemese keşke tabi ama ütopyada yaşamıyoruz, birileri çöpçü birileri apartman görevlisi birileri temizlik görevlisi olmak durumunda. Kimse oturduğu yerden kimsenin ahlakını sorgulamasın rica ediyorum.

Güzel arkadaşım hayatının bir noktasında sabah 9 akşam 6 çalış. Sabahın 8inde evden çık akşamın 7sinde eve gir. Ondan sonra konuşalım ahlaklı olup olmasını tamam mı?
Benim en çok saygı duyduğum insanlardır o insanlar. Sadece evleri değil, iş yerleri, okullar, avmlerde de bu işi yapanlara ben çok saygı duyarım. Kimse başkasının pisliğini temizlemese keşke tabi ama ütopyada yaşamıyoruz, birileri çöpçü birileri apartman görevlisi birileri temizlik görevlisi olmak durumunda. Kimse oturduğu yerden kimsenin ahlakını sorgulamasın rica ediyorum.
Bende size kesinlikle katiliyorun gercektende cok saglikli bir dusunce bicimi olmus.
Bence bunu genisletelim. Kimse kimsenin ekmegini yapmak zorunda degil. Herkes kendi ekmegini yapsin. Firincilara yazik gunah yazin 100 derecede ekmek yapma cilesi sabah 3de acip aksam teeeee 10 kadar acik olma cekilecek cile degil.
Bugdayimizi da kendimiz ekip bicelim karin tokluguna tarlalarda calisan insanlara yazik.
Bakis acinizdan bakacak olursak dunyada insanlarin hayatini hice sayarak yapilan bize sunulan bizimde ayilarak bayilarak giyip kullandigiz takip takistirdigimiz seylerin yaninda.
Kalkip bir silmek yada iki cam silmek insan haklarina aykiri..
Anlamadigim 150 liraya gunluk sabah 9 aksam 6 calisan ayda 4500 tl kazanan kendi ayaklari uzerinde duran insanlari asil siz
Yaptiklari is utanilacak yapilamiyacak insanlik ayibiymis gibi soyleyerek SIZ onlari asagliyorsunuz.
Ne sacma sey yahu..
Ozaman herkes ayaklansin
Isci patronuna. Cirak ustasina. Anne evladina. Hastabakici hastasina.
Ben senin pisligini cekmek yapmak zorundamiyim kendi pisligini öle öle temizle diye..
Kimse kimsenin evini temizledi diye kendinden bisey kaybetmez. (Tam tersi gecimini kazanir Pek cok insandanda iyi kazanir) temizletende ustun bisey kazanmaz..

Bu hikayenin bi tarafi.
Diger tarafida dinlemek lazim.
Gunde kac saat calisiyorlar? Kac lira aliyorlar? Neler listeliyosun yapilmasu gerek diye?

Eger ucuza calistirip maksimum performans bekliyorsaniz bende " hizmetciyim ama kole degilim" derim.

150 lira aliyolar az mi? Yazdiklarimda bu sefer perdeler kalsin örtüleri yikayalim bu sefer su kalabilir bunu halledelim seklinde yazmasammi onu da

Insan haklari mi, guldurmeyin beni.. vergisiz kazanc, cani istediginde ise gitmeme.. kacinizin ikiden fazla evi, bilmem kac ekran plazmasi var evinde? Bana gundelige gelen kadin kazandigi parayla aldigi ikinci evini nasil dekore ettigini anlatiyordu en son.. ben hafta sonu dahil haftada 50 saat calisarak arabami dahi degisiremezken kadin evine temizlige gittikleri araciligiyla kizlarini en baba islere de soktu.. insan haklariymis guldurmeyin beni..

Ahlaki değerlerinize hayran kalmamak mümkün değil! Konu sahibinin konusunu karıştırmayın boşuna

molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum

Back
X