- Konu Sahibi gulbeseker
Akbaba olayı nedir yaa kim o kadın Akbaba'ya karşı neden bu kadar öfkeli. Rüyasında sürekli köpek ve erik görüyor.Köpeği bilmemde erik hamilelik ve çocuğu çağrıştırıyor bana. Bu kadınla gördüğü rüyanın ne alakası var öfff kafam karıştı benim.. Bi de ben bu Cevdet'i de çok seviyorum. Harun kızkardeşimle görüşebilirsin deyince nasıl sevindi:)) Harun ne diyodu ''Öyle sokakta gezmek yok sadece internetten, günde iki defa telefonla görüşebilirsin 3 de mesaj hakkın var oda benden'' öyle bişeyler zırvaladı öküz ama sevimli öküz:))
Bu dizide her insanın ayrı ayrı hikayesi var malzeme bol anlat anlat bitiremiyor insan:)
Berna'nın katilide Ercü değil bu bölüm aklıma geldi. Emrah Serbes'in Son Hafriyat romanı sinema filmi oluyor ya hahh işte ordaki katil karakteri var Red Kit.Bu Ret Kit manyağı intikam için bikaç Polisin ailesinden insanları öldürüyordu kitapta.Eee Behzat polis Berna'da kızı alın size miss gibi katil...Kesin o kesinnn...[yani kesin dediysekte yanılma payını içine şeyedelim:))]
Bu dizide her insanın ayrı ayrı hikayesi var malzeme bol anlat anlat bitiremiyor insan:)
Berna'nın katilide Ercü değil bu bölüm aklıma geldi. Emrah Serbes'in Son Hafriyat romanı sinema filmi oluyor ya hahh işte ordaki katil karakteri var Red Kit.Bu Ret Kit manyağı intikam için bikaç Polisin ailesinden insanları öldürüyordu kitapta.Eee Behzat polis Berna'da kızı alın size miss gibi katil...Kesin o kesinnn...[yani kesin dediysekte yanılma payını içine şeyedelim:))]