Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

şimdi şöyle oluyor
mine bahzatın diyarbakır da görev yaparken ki dalgasıymış
güngörün karısı
bu arada behzatla bilikte olurken evli sanırım
mine nin ve güngörün çocuğu olmuyor
behzatın şuleden haberi yok çünlü mine hamile olduğunda o ankaraya geliyor
güngör kısır olduğunu öğreniyor
ve hayatı cehennem ediyor karısıyla şuleye
şule intikam ymini edip bernayı öldürüyor
ercü de itinayla bu kişileri bulup kullaniyor

neden berna`yı öldürdü ki.. intikamını git başka bir şekilde al.
onca zaman nasıl rol yaptı şule. piskopatlık konusunda ercü`den farkı yokmuş valla..
offf çok kızdım şule`ye. harun`a olan kızgınlığımı bile unuttum

ben haruna akbabaya kökten kızmıştım ama
şule alt etti hepsini
ama bekliyordum şuleden şaşırmadım
canını en çok nasıl yakarım
ben babasız büyürken o babasıyla büyüdü filan bir sürü sebebi vardır
ama ercü çok zeki çok
bu arada bilmem farkında mısınız bugüne kadar böyle bi polisiye böyle kurgu çekilmemiştir TÜRKİYE de Behzat ç farkı

gecmis bölümlerde de böyle birsey vardi
iki kiz kardesti ama kizin biri bilmiyordu annesiyle adam evliyken olmsutu sonra birakmis haliyle kizde babasini aramisti
sonra o kizla arkadas olmustu ve kizi öldürdü yani ayni gibi hemen hemen ..ama suleyi vurmasini istedim
suleyi nasi sevecek ya bernayi öldürmüs adamin hayatinin icine etti

harun a acaip kızdım ya yazık kızı bıraktı o eda gelmeseydi
hayaletin sesi çok güzelmiş be
akbaboş da maşallah neler varmış
amirim e yapılırmı bu be

ben yine de şulenin bu kadar cani olacağına inanamıyorum
hayır ya buda bir yanıltmaca
ercünün dolduruşuna geldi diyeceğim ama olay farklı anlatıldı
off

aaa evet şimdi hatırladım o bölümü..
behzat yine de vuramadı şuleyi ama kendine gerçekten de sıktı. neyseki kurşunu kalmamış.

vurmasın ya çocuğu yine de çocuğunun katili olsa da,
neyse ben saçmalamaya başladım sanrım duygu seli yaşadım bu bölümde ondan oldu
yada katil ercüye olan tutkumdan kafayı yedim
ama amirimi de kadınlar bırakmıyor ya her yerde bir tane
ondan sonra uğraşıyor işte böyle

kızlar bişe sorcam tahsinmi ne manyak adam varya düğünde behzatlar masaya otururken nie öle saf saf baktı ?

kendi karisini begenmiyor heralde esraya pek hostu ,cünkü sulenin dogum gününe gelemem
dedi karim geelcek yarin dedi cok mahzundu

sahnelerde eksiklik mi vardı. :26:
burada bir arkadaş sezon finalinin fotoğraflarının linkini vermişti.
orda şule`nin saçını falan kesiyorlardı.
o sahnelere noldu ki.:26:

Birkaç bölüm önce bu konu başka bi cinayet olayında işlenmişti yani adamın bilmediği kızı intikam ve kıskançlık yüzünden kızkardeşini öldürmüştü.Cinayet aydınlatılınca öldürdüğü kızın babasına yani kendi babasına herşeyi anlatmıştı. Dizi bu açıdan kendini tekrar etmiş gibi olmuş ama yine de çok etkilendim, hala kendimde değilim hatta:).Neyse zaten Behzat Ç. de ''her cinayet bir başka cinayeti hatırlatır'' der. Ben son dakikaya kadar Şule aklansın diye bekledim ama sonunda katil çıktı.Bi bakıma iyide oldu çünkü başka biri katil çıksaydı bence bu kadar etkileyici olmazdı.Şimdi Şule'ye ne olacak çok merak ediyorum.

Muhteşemdi!!! Hala şoku üstümden atamadım. Şule'nin olduğu sahneler ne kadar sıradan ve normal geliyordu daha önce izlerken, oysa akşam hepsini arka arkaya izleyince... Kız resmen ajan gibi sızmış Behzat'ın evine. Nasıl yaratıcı bir finaldi... Bir sürü ihtimal ürettim kafamda, hatta finalin nerede olacağını konuşup durduk eşimle; Behzat'ın karısını çağırdı sahnede olabilirdi, karısı delirip Behzat'ı vurabilirdi mesela, Behzat'ın üstüne kurşun yağdırıldığı sahne olabilirdi, Harun nikah masasındayken ya da Eda'yla öpüştüğü sahne olabilirdi. Ama sonra hiç aklıma gelmeyen o finalle karşılaştığımda; aklıma gelen ihtimallerin, kuru gürültüden başka bir şey olmayan dizilerin alışık olduğumuz basit finallerinden kaynaklandığını gördüm. Bünye yaratıcı hikayeler görmeye görmeye paslanmış nitekim. O yüzden Behzat Ç. ilaç gibi geliyor. Off! Şimdi kaç ay nasıl beklenir ki!!:18:

Son düzenleme:
Muhteşem bir finaldi. Behzat Ç ye de bu yakışırdı . Şuleyi mezarın üzerinde görünce tüylerim diken diken oldu :18:

Son düzenleme:
Valla ben de şok oldum sizin gibi,

Şüpheleniyodum desem yalan olur,kız ne de güzel oynamış rolünü,

Evet tahmin ediyoduk amirim ve Minenin kızı olduğunu ama böyle bişey yapabileciğini kimse o küçük mavi saçlı

kızdan beklemiyordu sanırım,

Yazık amirime kafayı yer artık iyice,toparlanması çok zor,

İnsan böyle bişey nasıl yapabilir ki,

Madem Mine denen kadın arayıp bulsaydı amirimi anlatsaydı durumu,sanki kızına sahip çıkmayacak mıydı yani?

Çok kötü yaptın Şule çooooookkkk,affetmez amirim seni,o affetse biz affetmeyiz valla...

Ciğerim paramparça oldu arkadaş o nasıl bir sezon finali ya.
Babadan intikam için kardeşini öldürdü hiç beklemedim bu finali.
Şule baba dedi, öldüm öldüm dirildim. Amirimi düşünemiyorum.
Orda, silahında mermi olsaydı da çektiği ızdırap sona erseydi dedim bir an. Kavuşsaydı bernasına.

Hele o, behzat amirimin eski eşiyle olan sahnesinde göz yaşlarıma hakim olamadım.
Bir anne ve babanın nasıl yıkıldığına böyle şahit olunur mu ya.

Aaah şule, herşeyi yapabilirdin de bu kadarına cesaret nasıl edebildin?
Nasıl bir intikam ateşiyle ve kıskançlıkla yandı için de, gözünü bile kırpmadın kardeşini aşağıya iterken.

Akbaba,
Sana gelince de, neler vermış senin hikayende be olum ya.
Kendi öz baban mı amcan mı kaçırdım orayı, sevdiğin kıza tecavüz edip kendini doğraman aaah ahh...

Hayalet,
Ne cevherler varmış sende be paşam. O ne yanık bir ses, o ne duygulu bir yakarıştı öyle.

Harun'a ne demeli.
Herkesin yapabileceği bir şey değil o nikah masasından kalkıp gitmek. Çok bencil bir davranış oldu ama sevinmedim de değil hani.
Olmayacak bir evlilik için o kızın hayatını zindan etmemen daha iyi oldu.
Aferin.

Savcım ve Amirimin birlikte katıldıkları düğün töreninde, biri kırmızı elbise giymişken diğerinin kırmızı kravat takması ayrı bir hoşluktu.
Gözümden kaçmadı amirim :)

Ve Ercü,
Ulen ne pis herifmişsin sen, ne midesiz, ne kindar, ne takıntılı, ne psikopat herifmişsin.
Ezel'deki cengizden sonra bu kadar takıntılı birini daha düşünemiyordum ki sen onu da solladın paşam.
Yaptığın komplo da ayrı bir zeka ürünü ne yapayım bükemediğin bileği öp demiş atalarımız.
Saygılar :))

Ve nefis bir sezon finaliydi.
Beklenenleri fazlasıyla karşıladı.
Tebrikler Emrah Serbes

İzleyemedim Kahroldum yahu.... Akşamı bekliycem mecburen ama çatladım dün geceden beri meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…