- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
- Konu Sahibi SevdaCicegii
-
Geçmiş olsun, neyiniz var?bizden bu ara sağlık mücadelesi haberleri var :) ama rabbimden gelene gögsümüz açık...
amin canım myom var kan bırakmamış bedenimde kan alıyorumGeçmiş olsun, neyiniz var?
Rabbim bol bol şifa göndersin inşallah
amin canım myom var kan bırakmamış bedenimde kan alıyorum
panik atak var vard var :) fazla saymıyım
Haklısın o açıdan düşünmemiştimya böyle bekarlar, 30 yaş üstü bekarlar vs vs topiklere yazmak bile istemiyorum. birşeyler yüzüme vuruluyormuş gibi hissediyorum
aaaaaa bekarlardı demi olsun yaw bende bekar sayılırım hahahahaah :)senin yerin bura değil zati
başka topik açHaklısın o açıdan düşünmemiştim
tükkanın önünü kapama zaten çok güzelsinaaaaaa bekarlardı demi olsun yaw bende bekar sayılırım hahahahaah :)
ulaa dadını çıkar :)))ya böyle bekarlar, 30 yaş üstü bekarlar vs vs topiklere yazmak bile istemiyorum. birşeyler yüzüme vuruluyormuş gibi hissediyorum
yes baby.. keyfim şekil önümden çekilulaa dadını çıkar :)))
çok güzelim demiiii :))) yaşlı kraliçe hahahahaahahah :)başka topik aç
kendini genç hissedenler
tükkanın önünü kapama zaten çok güzelsin
olmaaaz, acida olsaaa bekariiiim, bekariz gelin halayaaaabaşka topik aç
kendini genç hissedenler
tükkanın önünü kapama zaten çok güzelsin
Selaam Bekarlaar,
Bir çok kişi bu konuyu bir derdim var Forumuna yaziyor ama illede dert olarak görmemek gerek. Gelin derdimizi geyiğe vuralim biraz eğlenelim.
Bazen hüzünleniyoruz, 'güzelim, başarılıyım ama niye karşıma beklediğim kişi çıkmıyor ' diye ama ne demişler bunlar nasip kısmet işi, elimizden gelen birşey yok, yada var. Gelin burada paylaşalım.
Ilk paylaşımı da ben yapayım. Bazen oluyor bütün gün gelinlik fotograflarina bakıp, daha bir aday bile olmadan hayaller kuruyorum.
Sonra bir an geliyor, ben özgürüm mutluyum diyorum, kimseye bağlanamam diyorum.
Sonra karşıma yaşlı tonton teyzeler çıkıyor ve 'Sen ne zaman evleneceksin canım? ' diyorlar ve morallerimizi yerle bir ediyorlar. Birde görücüler var tabiki. Sonra seni beğenen ama senin begenmediklerin veya tam tersi...
Herseyi bir kenera atip yinede mutlu olmayı basarabiliyorsak bizden güzeli yoktur.
Sizden naber
Hoşgeldin caniiiimayy aynı ben sanki
aday adayım bile yok
Hoşgeldin caniiiim
Naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?