bekar abim ve iki çocuklu sevgilisi:(:(

manqo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
62
1
16
Konya
evet arkadaşlar başlıktada okuduğunuz gibi abim iş yerşnde bi bayanla tanışmış ve bayan dul ve iki çocuğu varmış biz bunu tesadüfen öğrendik ne yapmamız gerektiği nasıl davranmamamız gerektiği hakkkında hiç bi bilgimiz yok sizce ne yapmalı nasıl davranmalıyz..evlilikte insan yeri geliyor eşinin ailesine katlanamıyor değilki çocuğu.. abim evlense eminim çok pişman olacak yapısı gereği zaten çok sorumluluk almak istemeyen bi insan ama neyine güvenip böyle bi ilişkiye girebiliyo off annnem duysa kadın çok kötü olur.. lütfen fikir verin sizce ne yapmalı? şimdiden teşekkürler..

Bayanla tanışmış diyorsunuz. Sadece tanışmış.
Evlilik nerden çıktı ki şimdi?
Abinizin aklı kendisine yeter bence.
En doğru kararı o verecektir.
Sizin yönlendirmeniz doğrultusunda yaşayacak değil hayatını.
Pişman olup olmayacağı konusunda kesin bir yargıya varamazsınız.
Siz kendinizi yıpratmayın bunlarla.
Her şey olacağına varır.

Gereksiz yere evham yapıyorsunuz bence. Abinizin niyetini bilemezsiniz. Dul olmak kötü birşey değil. Evlilik düşünüyorsa da onun bileceği iştir. Siz sakin olun sadece..

bence de yapmanız gereken bunu kendinize dert etmeyi bırakmak...bırakın da bu sorumluluğu alıp alamayacağına abiniz kendisi karar versin...sizin yapabileceğiniz bişey yok

yaklaşık 1 yıldır konuşuyorlarmış ve abim çevresine açıklayamadığı için evlilik olayını gündeme getirmiyor sadece kendisi bunu söyleyen ben kesinlikle dul bayanları yargılamıyorum arkadaşlar kimin başına ne geleceği tabiki belli olmaz ama abim bekar ve uçarı biri kendi çocuğu olmadığı halde nasıl 2 çocuğun sorumluluğun alabilirki.. biz eşimizin ailesini kaldıramıyoruz çoğu zaman...

Mango abindir tabiki korumak amacli bu düsüncelere kapiliyorsun.
Fakat hic kimse kimsenin yasayacagi hayata müdahele edemez. Belki o iki cocuklu bayan sizin yola getiremediginiz, sorumluluk almayi bilmeyen abini yola getirir ve sorumluluk üstleyebilir.
Belki abin hayatindaki sevdigi kadini buldu ve bundan sonra kendi hayatini kurar ve sorumluluk almayi üstlenebilir. Bu kadar ön yargili olmayin.

bu tamamen abinin kararı....
senin yapabileceğin bişey yok..
saygı duymak dışında...

Kendisi yaşayacak ve görecek. Bu ilişkide kötü bir şey yok, kalıplar üzerine düşünüyorsunuz. Benim birlikte olduğum insanın da iki evladı var, bu öyle korkunç bir şey değil. İlave sorumluluklar getirir ama belki bu da abinize iyi gelir. Ön yargılı olmayın

koskoca adam,engellemeye çalışırsanız daha da ters teper bence.1 yıldır beraberler ve daha sizlere açılmadıysa evlenmeyi düşünmüyordur belki de.

ayrıca bir insanın anne-babasının evindeki davranışlarıyla evlendiği zamanki davranışları çok farklıdır.şimdi sorumluluk almayabilir ancak evlenince mecbur almak zorunda.eğer iki çocuğu olan bir insanı eş olarak seçtiyse ve onunla mutluysa bırakın sorumluluk kısmınıda abiniz düşünsün.belki de bunca zaman ailesi onun adına düşündüğü için bu kadar sorumsuz bir insan olmuştur.

bence bu konuyu açmayın,onun açılmasını bekleyin.

eğer abin gerçekten istiyorsa vazgeçiremezsiniz
ama şöyleki ilerde pişman olursada burda yine mağdur olan
çocuklu olan kadın oluyor malesef
eşimin arkadaşıda 2 çocuklu biriyle 6 yıldır evli
küçük kız bir yaşındaydı evlendiklerinde
baba diyor adama baya düşkün
adam da küçük kıza daha sıcak
ama büyük kız şu anda ergenlik çağında
sürekli azarlayıp duruyor çocuğu
sürekli yanlarında değilim ama bikaç kere şahit oldum
ekonomik sıkıntılar
büyük kızın ergenlik porblemleri
eski eş porblemleri baya yıprattı onları
ama dediğim erkeğe pek bişey olmuyor
şimdi boşansa tutar bir ev oturur
ama kadın 2 çocukla tekrar anne baba evine geri dönücek
yine boşandı lafları aile baskıları maddi sıkıntı
bir sürü sorun

abine tek tavsiyen iyice düşünüp taşındıktan sonra karar versin böyle birşeye
iler de pişman olup bunun acısını o çocuklardan çıkarıcaksa hiç bulaşmasın

bide şöyle düşünün dul 2 çocuklu olan abinizde olabilirdi bayanda bekar olabilirdi o zaman nasıl düşünürdünüz

sonuçta abinizin kararı saygı duymalısınız

sevgilisinin 2 çocuğuna baba değil abi olabilicek mi
sevgiyle şefkatle sabırla katlanabilicek mi
eski eş çocuklarıyla bağlantıya geçtiğinde tepkisi ne olucak

mesela bu arkadaşların yakın zamanda şöyle bir sorunu olmuştu
anne büyük kızı psikolağa götürdü sorunları var diye
doktor kızınızın babaya ihtiyacı var ounula görüşmesini sağlayın demiş
babaları çok sorumsuz arayıp sormayan tiplerde
kadın ulaştı adama ara arada sırada sor sana ihtiyacı var demiş kızından gizli
babada aramaya başlamış
şimdiki kocası yine başımıza sardınız bunu diye söylenmeye başlamış çocuğun yanında
ergenlik çağındaki o kızın dünyasına bence bu çok ağır bir darbe
zaten o çocuk sırf babası tarafından kabul görmek için çeşitli yalanlar söyleyi babaya yaranma telaında
sırf onu sevsin diye neden onu yaralıyorsunki sözlerinle

bu tarz şeyler önemli bence evlenip kendi çocuğunu dünyaya getirmek sorunluluk ister
ama başkasının çocuklarına abilik babalık yapmak ayrı bir sorumluluktur herkesin başarabiliceğine inanmıyorum..

benim zaten müdahele etmek gibi bi lüksüm yok tabiki evlencem derse engel olmayız ama sonunda bekar bi bayanla evlenip aldığı sorumluluk ve 2 çocuklu bayanla evlenip sorumluluk almak bambaşka bieşy ben sadece abim için düşünmüyorum bu durumu bayan içinde tabiki çok zor... konu hakkında abime yorum yapmıyorum zaten fakat düşünmedende kendimi alamıyorum....

evet arkadaşlar başlıktada okuduğunuz gibi abim iş yerşnde bi bayanla tanışmış ve bayan dul ve iki çocuğu varmış biz bunu tesadüfen öğrendik ne yapmamız gerektiği nasıl davranmamamız gerektiği hakkkında hiç bi bilgimiz yok sizce ne yapmalı nasıl davranmalıyz..evlilikte insan yeri geliyor eşinin ailesine katlanamıyor değilki çocuğu.. abim evlense eminim çok pişman olacak yapısı gereği zaten çok sorumluluk almak istemeyen bi insan ama neyine güvenip böyle bi ilişkiye girebiliyo off annnem duysa kadın çok kötü olur.. lütfen fikir verin sizce ne yapmalı? şimdiden teşekkürler..

Abın saten o sorumlulu alacagını pek sanmıyorum ben

Bıde o kadın acısından dusundugum de

Bu ulkede kız olmak
Kadın olmak
Anne olmak
Dul olmak o kadar zor kı umarım abınız baska nıyetletle o kadına gıtmemıztır
Kaldıkı zamana bırakarak anlıcaksın. O kesın aklınadakı fıkrını

Bıde bıraz cıtlat abıne ne oluo kız arkadasın warmındıe

2 çocuklu dul bir bayanın tekrar evlenmeye hakkı yokmu. eminim o ilk eşiyle evlilik yapraken ayrılacağım düşüncesiyle yapmamıştır.belki çok iyi biri.belki abiniz o çoçuklara bir baba değilde bir abi olacak. seviyorsa karışmayın derim. bak benim teyzemin oğlu bi kız sevmiş . o kızı baştan vermemişler. sonra başkasıyla evlendirmişler. kız 1 yıl evli durmuş boşanmış. teyzemin oğlunu aramış. abim istemiş evlenmek ama buseferde teyzemler istememişler. sonra abimde başkasıyla evlendi. ama o kız vardı aklında hep. olmadı bu eşiyle yrütemedi. eşi ona çok kötü davranıyormuş. hatta hiç birlikte olmamışlar. şimdi boşanma sürecindeler. ve kesinlikle bu evlilik biticek. teyzem diyorki keşke diğerine engel olmasaydım keşke onu gelin alsaydım çok pişmanım.abime dedimki abi boşandığında git bul o kızı. o kız halen dulmuş evlenmemiş. duyumlara göre halen abimi seviyormuş. inşallah olur ne diyelim nasibin nereden geleceği belli olmasss.

Bu sizin fikriniz..
Abiniz sizinle aynı düşünmek zorunda değil..
Henüz birşey belli değil ama sever ve anlaşırlarsa sizden izin almayacaklardır herhalde..

İstediğiniz kadar konuşun, engel olmaya çalışın..
Zaten nasip neyse o oluyor, abiniz istiyorsa size mutluluklar dilemek düşer..

valla arkadasım ınan bole dusunmene cok uzuldum
dul kadın mıs cocuu varmıs
bu ayıpo bırsey degıl senın basına da gelebılır benım basıma da gelebılır
abınızın kararına saygı duymalısınız...

valla arkadasım ınan bole dusunmene cok uzuldum
dul kadın mıs cocuu varmıs
bu ayıpo bırsey degıl senın basına da gelebılır benım basıma da gelebılır
abınızın kararına saygı duymalısınız...

arkadaşım ben zaten kadını kınamıyorum kendimde yazdım zaten kimin başına ne geleceği belli olmaz diye..

Back
X