Herkese merhabalar yaşım 38.yaklaşık bir yıl önce amh değerim düşük çıktı 0.4 şeklinde acilen yumurta dondurma önerildi gerek korkularımdan gerek araştırmalarım sonucu biraz bu işlemden aslında uzak durdum ve çekindim karar veremedim Bu işlem 2 yoldan yapılıyormuş biri vajinal diğeri karından araştırdığım doktorlar tavsiyesi üzerine karından yapılmamamı önerdi sebebi de başka organlarim zarar görüp başka hastaliklara sebep olanilirmid. yani vajinal yoldan yapılan önerildi bu durumda da maalesef bekaret zarar görüyor. Ve aile yapım bulunduğum şehir kaynaklı bu durumdan muzdaribim yani bekaretimin gitmesi benim için çok kötü sonuçlar doğurabilir. Sırf bu yüzden bir yıldır erteliyorum şu an amh değerim 0.290'a kadar düştü acilen dondurmam gerekiyor Bu konuda rapor veriliyor mu işlem sonrası bekaret gitti diye rapor veriliyor mu? Araştırmalarım sonucu böyle bir rapor verilmiyor denildi ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsızım geç kalmak istemiyorum ileride anne olmak istiyorum hayatımda şu an uygun bir aday yok evet uygun bir aday olsa doktorumun söylediği gibi bir an önce normal yolla gebe kalmaya çalışırdım Ama ne zaman evleneceğim belli değil. Bakire olup yumurta donduranlar varsa rapor verildi mi verilmedi nasıl bir yol izledi şeklinde buraya yorum yapıp yardımcı olursa çok sevinirim çok çok çaresizim lütfen yardımcı olun