- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
Burasının hangi ilçesi cok merak ettimIlk tercihim bursanın bi ilcesi olacak yalova da guzel fikir tesekkur ederim..
Bursalının da
Yalova daha iyi bir fikir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burasının hangi ilçesi cok merak ettimIlk tercihim bursanın bi ilcesi olacak yalova da guzel fikir tesekkur ederim..
kıyı egenin şehir merkezleri iyidir. izmir, aydın olabilir. marmaradan bursa, balıkesir. iç anadoludan Eskişehir.
Tekirdağ olabilir ama belli başlı semtleri
Burasının hangi ilçesi cok merak ettim
Bursalının da
Yalova daha iyi bir fikir
olur:)Taninabilirim endisesiyle burdan yazamiyorum özel mesajla yazsam olur mu?
Farkli nedenlerden seçtiğim bi ilçe açıkçası koşullarına pek bakmadım..
Tesekkur ederim tekirdağ birden cok tavsiye edildiği için aklımda olmamasına rağmen simdi düşünüyorum.. Özellikle tavsiye edeceğiniz ilçeler nelerdir acaba?
En son gidilecek yer
Marmara Ereğlisi, Çorlu, Süleyman pasa olabilir canım hakkında hayırlısı olsun
Cocuksuz olsam kesinlikle buyuksehirde yasamak isterim. Yapilacak tonla aktivite, sosyallesmek icin bir suru kulup.
Cocuklu hayatta ise meskun mahalle
Ekleme; konuya yazilan kucuk yerlesimlerin tamamini elerim sahsen. Tek basina hem de kucucuk yerde sıkılmayacak misin
istediğiniz her yere tayininiz çıkabiliyorsa kesinlikle antalya balıkesir izmir muğla aydın'ın merkezlerini değil birçok ilçesini tavsiye ederim.Ben, il merkezinde yaşamaktansa deniz kenarında olan sakin bir kasabada, adada yaşamayı tercih ederim.mesela marmaris bozburun dağların arasında deniz kıyısında küçücük bir yer.evet kişiye göre sıkıcı olabilir ama ben tercih ederim.böyle bir yerde yaşıyor olsam arabama binerim canım isteyince şehirden alışverişimi yapar gelirim sıkılırsam gider yakın ilçeleri şehir merkezini dolaşır gelirim. izmirin ilçesindeysem hafta sonları yakın olduğum en merkezi yerdeki aktivitelere katılırım.aslında yaşamak istediğimiz yer, aradığımız şeylere ve zevklerimize bağlı. siz bol aktivite olsun her şey ayağımın altında olsun dolmuş vs. ulaşım kolay olsun market zincirleri spor salonları restorantlar olsun apartmanda yaşayayım falan diyorsanız tabi ki büyük şehirde yaşamalısınız.tayinimin çıkma ihtimali olsa yukarıda başta yazdığım yerleri düşünürdüm. ay şimdi yazınca çok canım istedi böyle bir yere yerleşmeyi:)
çanakkale merkez..
daha küçük olsun derseniz ilçeleri gelibolu, eceabat da olabilir.
çok rahat edersiniz.
yalova, bursa arap nüfusu çok arttı bilginiz olsun.