Bekar bir bayan olarak tayin yazilabilecek yerler..

Kocaeli karamürsel varsa sanırım yaşamak isteceğim nadir yerlerden biri. Çok huzur doluyorum burada.

Büyükşehirleri yazın. Büyükşehirlerin merkez ilçelerini yazın. Küçük bir ilçeye giderseniz buda sizi çok kötü etkiler.

Adapazarında resmi daireler kampüsü var. Hangi kurumda memursunuz bilmiyorum. İl Müdürlükleri orada ve çarşı merkeze 10 15 dk. Kiralarda 500 lira falan. 1,5 sene kaldım adapazarında. Çok sevdim..

Kocaelide gölcük, karamürsel, izmit merkez olabilir.

Tesekkur ederim tekirdağ birden cok tavsiye edildiği için aklımda olmamasına rağmen simdi düşünüyorum.. Özellikle tavsiye edeceğiniz ilçeler nelerdir acaba?

Marmara Ereğlisi, Çorlu, Süleyman pasa olabilir canım hakkında hayırlısı olsun

Cocuksuz olsam kesinlikle buyuksehirde yasamak isterim. Yapilacak tonla aktivite, sosyallesmek icin bir suru kulup.

Cocuklu hayatta ise meskun mahalle :deli:

Ekleme; konuya yazilan kucuk yerlesimlerin tamamini elerim sahsen. Tek basina hem de kucucuk yerde sıkılmayacak misin

istediğiniz her yere tayininiz çıkabiliyorsa kesinlikle antalya balıkesir izmir muğla aydın'ın merkezlerini değil birçok ilçesini tavsiye ederim.Ben, il merkezinde yaşamaktansa deniz kenarında olan sakin bir kasabada, adada yaşamayı tercih ederim.mesela marmaris bozburun dağların arasında deniz kıyısında küçücük bir yer.evet kişiye göre sıkıcı olabilir ama ben tercih ederim.böyle bir yerde yaşıyor olsam arabama binerim canım isteyince şehirden alışverişimi yapar gelirim sıkılırsam gider yakın ilçeleri şehir merkezini dolaşır gelirim. izmirin ilçesindeysem hafta sonları yakın olduğum en merkezi yerdeki aktivitelere katılırım.aslında yaşamak istediğimiz yer, aradığımız şeylere ve zevklerimize bağlı. siz bol aktivite olsun her şey ayağımın altında olsun dolmuş vs. ulaşım kolay olsun market zincirleri spor salonları restorantlar olsun apartmanda yaşayayım falan diyorsanız tabi ki büyük şehirde yaşamalısınız.tayinimin çıkma ihtimali olsa yukarıda başta yazdığım yerleri düşünürdüm. ay şimdi yazınca çok canım istedi böyle bir yere yerleşmeyi:)

Son düzenleme:
Cocuksuz olsam kesinlikle buyuksehirde yasamak isterim. Yapilacak tonla aktivite, sosyallesmek icin bir suru kulup.

Cocuklu hayatta ise meskun mahalle :deli:

Ekleme; konuya yazilan kucuk yerlesimlerin tamamini elerim sahsen. Tek basina hem de kucucuk yerde sıkılmayacak misin

Cevabınız için cok teşekkür ederim açıkçası biraz büyükşehir hengamesi ve ailemden kaçmak için gidiyorum..

Sosyal faaliyet tabiki isterim ama doğa deniz sakinlik bunlar oncelikli isteklerimden.. Hayırlısı olsun insallah kafam bayağı karıştı...

istediğiniz her yere tayininiz çıkabiliyorsa kesinlikle antalya balıkesir izmir muğla aydın'ın merkezlerini değil birçok ilçesini tavsiye ederim.Ben, il merkezinde yaşamaktansa deniz kenarında olan sakin bir kasabada, adada yaşamayı tercih ederim.mesela marmaris bozburun dağların arasında deniz kıyısında küçücük bir yer.evet kişiye göre sıkıcı olabilir ama ben tercih ederim.böyle bir yerde yaşıyor olsam arabama binerim canım isteyince şehirden alışverişimi yapar gelirim sıkılırsam gider yakın ilçeleri şehir merkezini dolaşır gelirim. izmirin ilçesindeysem hafta sonları yakın olduğum en merkezi yerdeki aktivitelere katılırım.aslında yaşamak istediğimiz yer, aradığımız şeylere ve zevklerimize bağlı. siz bol aktivite olsun her şey ayağımın altında olsun dolmuş vs. ulaşım kolay olsun market zincirleri spor salonları restorantlar olsun apartmanda yaşayayım falan diyorsanız tabi ki büyük şehirde yaşamalısınız.tayinimin çıkma ihtimali olsa yukarıda başta yazdığım yerleri düşünürdüm. ay şimdi yazınca çok canım istedi böyle bir yere yerleşmeyi:)

Tam olarak ilk başta yazdığınız şeyleri istiyorum.. O yuzden sakin ilçelerden secicem.
Tabiki her istedigim yer olmuyor hatta cok cok zor bizim kurum.. Ama hayırlısını istiyorum.. Artık bi yerden baslamam lazım.. Şimdi olmasa bile illa zamanı gelecek..

Sakarya yada Kocaeli diyorum eğer gezmeyi seviyorsanız bir haftasonu ist başka bir hsonu ankara eskişehir bursa gezer dolaşırsınız. Ben bekar olsam izmir yada eskişehir isterdim yaşam tarzıma yatkın olduğu için :))

Daha cok gencsiniz, buyuksehirden sasmayin.
Bi cok aktiviteye katilir kurslara gidersiniz.
Coluk cocuk yokken buyuk sehir en iyisi.
Bursa guzel ama neresi? Nilufer disinda oturmazdim tek basima olsam, belki maksimum Hurriyet Karaman taraflari ama ilerisine gecmezdim, kiralar da pahali.
Eskisehir diyorum ben.
Kim kime dumduma, genc dinamik bir sehir, cok buyuk degil ama her imkan var.
Deniz olsun diyorsaniz Izmir.

Back
X