Bekar bir erkek Evli Kadına Aşık Olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu kadınmış , kızmış kavramları bir kalksa artık, ah..
...

Bu konu sizi zerre ilgilendirmiyor.. Başkalarının hayatı hakkında ne kadar az şey bilinirse o kadar mutlu olur insan.
Ben derim ki , asla bulaşmayın, kv.niz anlattığında konuyu değiştirin.. Konudan çekilin.

Çok fena koruyormus annem yolarim onu rezil ederim işte demiş bizim ki hemen diklenmis öğle bişi yapamazsin diye

Kapılmışl kadına resmen,ayağını denk alması lazım..
Bence eşin bilmeli bu durumu,aksi birşey olursa daha da kızıp neden haber vermediniz der..
En mantıklısı öğrenmesi bence..

Ne hayirli.evlat 3 aya sıkilirlar.birbirlerinden bencede abiye soylenmeli

Kapılmışl kadına resmen,ayağını denk alması lazım..
Bence eşin bilmeli bu durumu,aksi birşey olursa daha da kızıp neden haber vermediniz der..
En mantıklısı öğrenmesi bence..

Sen yaşça oldukça buyuksun abla ne diyorsun eşime soylemelimiyim birde ilk kez böyle bişi sakliyorum esimden ilk önce söz verdiririm kızıp aramiycak diye ondan sonra soylesem mi diyorum :/

Sen yaşça oldukça buyuksun abla ne diyorsun eşime soylemelimiyim birde ilk kez böyle bişi sakliyorum esimden ilk önce söz verdiririm kızıp aramiycak diye ondan sonra soylesem mi diyorum :/
Hanımabla çok haklı ..herkesten önce abisinin bilmesi gerekli.eninde sonunda öğrenecek ve işten işten geçince haberi oalcak.bu durumda zamanında müdahale edemediği için önce size sonra annesine ateş püskürür büyük ihtimalle.
sonradan kızacağına şimdi kızsın ,size değil kardeşine hem de..

benim annem 10 sene babannemlerle oturmuş, evi ayrıldıktan sonra da hep o çekti babannemin altını dahi temizlediği oldu, büyük amcam boşandı bikaç ay sonra bir kadınla çıktı geldi imam nikahı yapmışlar el öptürdü falan, babannem 15 gündür tanıdığı kadın için annemin gözünün içine baka baka kimse x in eline su dökemez dedi

hayat böyle, insanlardan sadakat değil nankörlük bekle, peygamberler bile ihanete uğramış öyle düşün politik davran, ben yapamıyorum sen yap yani

Ben olsam bu durumu eşimden saklamam saklanmazda zaten.
Ortada ciddi bir sorun var çünkü,her türlü çıkmaza girebilir kaynın terör estirir,kadının kocası duyar yani herşey olabilir.
En güzeli k.validen ve sen oturup durumu sakincene eşine anlatmanız lazım,mazallah aksi birşey olsa başınızın etini yer eşinde neden haberim yoktu der.

Kesinlikle abisinin bilmesi lazım..
Erkenden tedbir alınsın ki iş çok daha fazla büyümesin bence..

Bende yapamam aşırı vicdan ve kiramiyorum kimseyi umarım düzelir ben uzaktan seyrederim

Deveye diken insana .... neyse tamamlayıp ta ban yemeyeyim ama sizinki aynı o hesap olmuş.

yazık kadının kızına,boşanmadan annesinin aşığıyla kaçırılıp yuvasından koparılıcak.ben olsam eşime anlatırdım dayaktan öldürsün aklı başına gelsin.

Esinize soyleyin dayak yemesi kacmasindan daha fazla aci vermeyecek size.Patron isten kovar eyvallah da is bitince iliski bitecek mi asil mesele bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…