Bekar gibi yasamak isteyen es

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Slm arkadaslar benim sorunum eşim yani esimin huylari bekar gibi yasamak istiyor kafasina gore gelecek gidecek yatacak kalkacak hic biseye hesap vermiyecek benim onu elestirmemi kabullenemiyor az degil dokuz senelik evliyiz bu hep boyle benim ne dedigimin hic bir onemi yok onun kafasina yatmasi onemli simdide tutturmus benim icin hic bisey yapma ben seni haketmiyorum bilmem ne aslinda bana asiktir ama tensel ask fikir aski sıfır aramizda ben tamam dedikce o hep bi tik fazlasini istesi ama artik bana agir geliyo bunaldim benimde hakkim bazi seyler iki gece once sinir križi gecirdim sen benim kendimi oldurmemi istiyosun ama ben yapmiycam dedim bosansam birakmaz inanain takintili bana kimseye laf soyletmez ama kendiside umursamaz bilmiyorum yaa karman corman yazdim heralde ufffff

boşanmayı teklif edebilirsiniz.
böylece bekarca yaşayabilir.
yeni mi oldu bu? yani hep mi böyleydi yoksa sonradan mı çıktı?

O tensel asktan ben de istiyorum valla
Seni istemiyor belli, seni istemeyen biri icin neden uzuluyorsun ki bos yere?

Yeni evli olsaniz diyecgim belki sorumluluk agir geldi ama 9 sene olmus yani,birde ben seni hakketmiyorum nedemk ben buara zafer akinciyi dinledim tv erkekler sorumluluk agir gelirmis o yuzden elstirrek soylemicekmis guzelce konusup zamana birakilcakmis erkeklerin dusunce empati kurmasi kadinlardan 8 kat aşamış oyuzden kadinlara cok is düsuyormus ayy nedir biz kadinlarin cektigi

Agir gelecek bi sorumlulugu yokki cocugumuz yok para sıkıntımız yok cok sukur neyin sorumlulugu agir gelecek bi benimi kaldiramiyo yafa suana kadar sikinti degildide ne oldu bir bucuk iki senedir anlamiyorum

Yıllar geçmiş artık hep böyle ise ve hala seviyorsanız bence kendi haline bırakın. Bu saatten sonra yapacağınız bir şey yok. Ya da birlikte bir evlilik danışmanına gitmenizin yararı olabilir.

Bekar gibi takılmak istiyorsa bekar bırak ne uğraşıyorsun kendini üzüyorsun değmez

dokuz senedir evliyseniz zaten bunu kabullenmişsiniz simdi neden sorun oluyor ki
artik kendiyle ilgili doyumlara ulasti beni yoruyo surekli onun istedigi gibi olmami istiyor corabimin rengini bile o belirliyor istedigi gibi olmazsa buluyor bi kavga yoruldum artik tamam bende mukemmel degilim ama bu kadarda kotu oldugumu dusunmuyorum

Yıllar geçmiş artık hep böyle ise ve hala seviyorsanız bence kendi haline bırakın. Bu saatten sonra yapacağınız bir şey yok. Ya da birlikte bir evlilik danışmanına gitmenizin yararı olabilir.
Gittik gitmedik mi orda oyle bi konusuyor ki danisman kendiniz cozebilirsiniz dedi ama ben cozemiyorum

Merak ettim sadece, çocuk siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu? 9 yıl bir hayli uzun Zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…