Bekar gibi yasamak isteyen es

mükemmel olmayabilirsiniz ama ondan daha mükemmel oldugunuza eminim. hic dayanamam böyle kendini begenmis takıntılı erkeklere, ona ne ya. hem kendisi rahat olmak istiyor hem sizi darlıyor. ohhh ne ala

Masallah sizi kukla yerine koymus resmen. O nasil isterse, o ne isterse sizde öyle davranmalisiniz. VE ONA O YÜZÜ VEREN SIZSINIZ! kusura bakmayin ama bu güne kadar sesinizi cikartmadiysaniz hep sizden yüz almis. Bosanma davasini firlat suratina istedigi kadar bekar hayatini yasasin bakalim. Ne demek bosanmayi kabul etmiyor? Polisi cagirin avukat tutun baska bi yerde kalin. Sikiysa bosamasib. Hic bir seyde yapamaz size, yeterki siz kararli, güclü ve cesaretli olun. Ama 9 senedir bise yapmadiysaniz siz bilirsiniz. Hosunuza gidiyor heralde onun size öyle davranmasi. Yoksa akli basinda insan 2 gün durmaz obun yaninda

Aynen öyle robot gibi hissediyorum artik kendimi ama artik biraktim ne hali varsa gorsun umrumda değil

Aynen öyle robot gibi hissediyorum artik kendimi ama artik biraktim ne hali varsa gorsun umrumda değil
Ya umrunda degil biraktim demekle olmuyo bu isler. Gercektende birakacaksin. Sen bise yapmadigin icin senin kocan sana herseyi yapma gücünde anladinmi? Sen sustukca o devam edecektir seni ezmeye. Annen seni ezilmen icin dogurmadi. Biraz kendine deger ver be!!!! Hic birsey icin gec degildir toparlan biraz!!!! Aklini basina topla ve o pisligi hayatindan s***tir et

benzer bir durumu sevdigim bir arkadasim yasadi.
bir bey ile beraberdi, (bu bey esimin de arkadasi ayni zamanda) her ikisi de mesleklerinde ust rutbede idiler. cok uzun seneler surdu iliskileri. bu sure zarfinda bu bey ona, sanki onunla iliskileri yokmus gibi davrandi. hatta bu sure icerisinde bir baska kizi da ailesi ile istemeye gitti. o niyet gerceklesseydi arkadasim ne olurdu bilemiyorum.

velhasili bir gun evlilik karari alindi, cat diye de evlenildi. esim ile ogrendik ki bu bey bekar gibi hayatini devam ettiriyor. arkadasimiz ise kimseye bunu desifre etmeden mutluluk pozlarini surduruyor.

cok zor, cok can aciti bir durum sizin icin. bizim arkadasimiz aldatildigini bilmesine ragmen, esinin bekarmis gibi yasayacak olmasina ragmen evlendi; cunku evlenmeleri icin gerekli olan sey o adami bu sekilde kabul etmekti.

eger ki sizin evliliginiz icin de aynisi gecerliyse ve siz de bu evliligi devam ettirmek istiyorsaniz - kimse bunu yargilayamaz, elestiremez - arkadasimin yaptigi gibi, bu sekilde kabul edeceksiniz her seyi.

aksi durumda zaten ilerlenecek yol belli.

K Kakaolu-sut

Can cikar huy cikmaz demişler değişmez heralde bu saaten sonra yas olmus 32 ;(( bimiyorum yaa hayırlısı artik ne diyeyim ki

Can cikar huy cikmaz demişler değişmez heralde bu saaten sonra yas olmus 32 ;(( bimiyorum yaa hayırlısı artik ne diyeyim ki
Evet huylu huyundan vazgecmez. Senin icinde gecerli. Madem kabullendin niYe kobu aciyosun ablacim. Hem bu isin hayrida yok.. Aman neyse bosuna konusuOruz burda dinleyen yok nede olsa. Kukla olmaktan zevk almaya devammm!!

Evet huylu huyundan vazgecmez. Senin icinde gecerli. Madem kabullendin niYe kobu aciyosun ablacim. Hem bu isin hayrida yok.. Aman neyse bosuna konusuOruz burda dinleyen yok nede olsa. Kukla olmaktan zevk almaya devammm!!
Ne yapmamı bekliyosunuz guzel gunlerimi bi cirpida çöpe atmami mi burdan gaza gelip sabah adliyeyemi gideyim hergunum azap degil tabiki bizimde iyi zamanlarimiZ oldu

Sizin bu arkadasiniz nasil bi hayati vardı yani bekar gibi nasil yasiyordu esi kari kiz filan mi

Ne yapmamı bekliyosunuz guzel gunlerimi bi cirpida çöpe atmami mi burdan gaza gelip sabah adliyeyemi gideyim hergunum azap degil tabiki bizimde iyi zamanlarimiZ oldu
Ozaman iyi günlerini hatirla ve kal o adamin yaninda. Hem konu aciyorsun bide fikirleri begenmiyosun. Neyse adam sana ne yapsa haktir cnm senin hayatin. Bugün böyle yarin baska bise yapar sonra demedi deme

siz eminim diyosunuz da eşiniz sizi aldatıyor. seven erkek kafasına göre takılmak istemez ben öyle düşünüyorum. sizinle geziyor mu? telefonunda şifre varmı? gec saatte bir bahaneyle evden çıktıgı eve geç geldiği ya da hiç gelmediği oluyor mu? szin bilmediğiniz bir sosyal medya hesabı olmadığına emin misiniz? birini tanıyorum eşini bırakmayan çünkü vicdan yapan benden sonra ne yapar derdine düşmüş alışkanlıklarından vazgeçemeyen ama öte yandan kendi hayatını da çatır çatır yaşayan biri. kendisinin evli olduğunu bilen ve ona göre hareket eden biri ile beraber hemde yıllardr. hayatta hiç birşeyden emin konuşmayın bu bahsettiğiniz şeyler sevgi değil bunlar elaleme karsı ne derim kafası eşinizde ki uğraşmak istemem düzeni bozmama çabası heleki bu seneler içinde birden değişmeylke başladıysa ben olsam asla asla demezdim. ha burda herkes gibi sizin yazdıklarınızın bana düşündürttüklerini söyledim. buradaki hiç birseyi baz alıp gaza gelip hareket edeceginizi düşünmöüyorum. ama dışarıdan nasıl görünüyorsunuz bi bakın isterseniz. hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…