Bekar görumce den çekmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

barajnehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.017
1.641
83
Tek kız 22 yasinda evde sorunlu bir yapıya sahip zaten .asosyal gibi birşey.çok da sevmem ama gelin görümce ilişkisi işte.5 senelik evliyim^ .bugüne kadar aramızdaki muhabbeti çok da abartmadım.kv memlekete gittiler ..öylece gittiler.çat pat ramazan bitti.bayram günü yine olay...sonra biz 3 günlük tatile gittik ailecek.bu tutturdu ben de gelcem onu davet etmediğimiz halde.tabi ki götürmedik.bunda takındığı tavır edalar uyuzluklar da etkili .ondan sonra bizimle iletişimi tamamen kopardı.biz de soğuk davrandık.günler geçti ......simdi birşey olmamaış gibi davranıyor ama soğuk şekilde.bi de buyurucu tip.ben de tam tavır yaptım.yine yüzsüz birşeyler istiyor.uzuun oldu kusura bakmayin

Son düzenleme:
Daha 22 yasinda bence kinlenmeyin cokta iyi olmak zorundada degilsiniz bunu biraktilar bi arayin demis kv niz filan sanki kedi yavrusundan bahsediyoraunuz sizde hamilesiniz Allah nasip ederse bi cocugunuz olacak ayni seyi cocugunuza kardesi yapsa yada gelininiz yapsa hosunuza giderm bilemiyorum biraz anac olsaniz iyi olur bence bu ne kin !

Aranızda kaç YAŞ var ama ben sizin ona yaklaşımınızı da pek doğru bulamadım kaynanaya senin kız huysuz kendin ara o zaman benseri yaklaşımlar uyuz kelimesi , siz onu tam görümce gibi öteleyip böyle eli maşalı gelin gibi davranırsanız aradaki buzlar dağ olur ama tek Taraflı bi husumet yok burdan okuyunca

Gorumceye bu kadar kin nefret dogru degil birazda kardesiniz gibi gorseniz bu sekilde igrenmeyeceksiniz degil mi .Ayip ya herkesin yanlislari olabilir eminim abisine de kotuluyorsunuz dur .Hep boyle olur elin kizi gelir kardesi kardese kirdirir ,arayi actirir,yeri gelir kapiyi acmaz evde oldugu halde daha bir suru sey .Su gorumceleride bir cekemediniz gitti.

Ben anlamadım başlıkta kızın bekar olmasına neden vurgu var??? Evli olsaydı ne olacaktı?

Hayır burda görümcem evde kaldı bibibii problemli yazan dangalaklar da var tabi ama 22 yaşında kız bu...yani ben zaten kimseye evde kalmış denmesini doğru bulmam ama 22 yaşındaki kıza da evde kaldı o yüzden problemli denmez herhalde.

Konu sahibesi siz evlendiniz de ne oldu yine terbiyesiz yine terbiyesizsiniz, bekarken de aynı stildiniz bakın evlendiniz de ne değişti??? Kızın evlenmesine çok güvenmeyin yani.

Yazinizi gorunce aklima geldi daha abim evlenmeden once kiz arkadasini tanistirmaya getirmisti evimize be bana o zaman sunu demisti hic unutmam evde kalmadin hadi iyisin diyip gulerek dalga gecti benim yasim 30 o gun basimdan asagi kaynar sular dokuldu de sesimi hic cikarmadim onun yasi 23 neyse suan gelinimiz hic birseyinr karismam kendisi de soyler cok iyisin diye ne gorumceler var diye ama insan donupte bir kendine bakmali insanlari kirip uzuyormuyum diye.Allah hayirli kisilerle karsilastirsin.

Kendimden örnek vereyim. 23 yaşımda tek kızım. 2 yıldır bi yengem var ve yengemin ablam olmasını çok istedim. Ancak o bana çok soğuk mesafeli yani anliyacağın asla abla kardeş olamayacağımızı hissettirdi. Mecbur olmadıkça konuşmuyoruz. Ben sizin yerinizde olsaydım. Kardeşim gibi davranırdım nabzını yoklardım. Belki ki de bir ablaya kardeşe ihtiyacı var ve sizden beklediği enerjiyi alamıyor. Bu yüzden de tavırları size saçma geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…