Bekar görumce den çekmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenince başları arşa degiyo bilmiyo musun

Bende 4 yil cekim gorumcemin butun dengesizligini ve dusun biz ayni evde oturuyoruz babaai gibi herseye burnunu sokuyordu cok sukur kacti gittide kurtuldum.ama anladi anyayi.konyayi bana cektirdiginin daha beterini yasiyo sende sabret

Gorumceniz siz ene yaptida bukadar kafayi taktiniz acaba?
Kvniz koye gitmis bize birkamayin dmeissiniz kendi evinde kalan kiza kaldiki abisinin evi sizdede kalabilir.sizin gibi gelinlerden allah korusun.bende bekar bir gorumceyim benim annemler yaylaya giderken ki ben yaylayi cok severim bizim gelin anneme ablam bizde kalsin eger gitmek istemezsse demisti.bir kat daha degerlendi suan gozumde.
Bir an once kendinize gelin sizin kizinizda birgun birilerinin gorumcesi olacak umarim sizin gibi gelininiz olmaz.birde gelmis konu acmissin cok hakli gibi...

aranızdaki sorunu pek anlamadım ama siz görücenıze önyargılısınız bence tamam hataları olabılır ama yaklaşımınız tamamen ipleri koparır cinsten yanı biraz hoşgörü eşimin kardeşidir deyip biraz alttan alam durumu olamazmı iyi geçinmek iki traflı olacak şey tek taraftan beklenmez sevmıyor olabılırsınız saygıyı kaybetmeyın barı

Ben ona kızkardeş muamelesi yaptım .hic kırmadım .onun emir veren davranışlarını gözardı ettim.direkt öyle davranmadım zaten arada da olaylar var.son raddeye geldim.benim kardeşlerimden öyle cekmedim .kv haketmedi o lafı evet haksızım.bunun öncesinde tatlı dille bize emanet etmemesini söyledim.bizi kaale ye almadılar.ben görümceme yansıtmadim bu durumu .o kadar olay oldu kv arayıp söylemedim .o saygısızlık yapıyor bize .

Ben de kocamın erkek kardeşinden pek haz etmiyorum ama kin de tutmuyorum. 22 yaşında çocuk daha o da aynı sizin görümce gibi. Nedir bu kadar dolmak anlamadım ki, sanki düşman.
Valla hiç kızmayın ama ben bu kadar aşırı tepkilerin arkasında bir kıskançlık olduğunu düşünmüşümdür hep.

Konuya tekrar döndüm ve bu dikkatimi çekti gelip bi iki şey yazayım dedim ki benim Chery yazmış :) sanki bekar ve ondan dolayı sorunlu imajı veriyo abla , çekmek demiş bir de ALLAH bilir eşi bundan korktuğu için sindirmiştir onu da , burda iyi yapmışsın devam et diyenler de maalesef aynı NATO mermer NATO kafa

Ben 30 yaşındayım.yaşanmışlıklar var tabi.biz onu tatile götürmedik diye ağzına geleni abisine söyledi .bizimle iletişimi kopardı.ilk bayrağı açan o yani

ya yok ben seye katilmiyorum, yok sizin cocugunuz aynisini yapsa falan. herkesin özel hayati var, ve siz herzaman tatile cikamiyorsunuz tabiki ciktiginizda da esinizle yanliz kalmak istiyceksiniz.. onunda bunu anlamasi laziim.annesi kendiyle götürseymis, yada kizi kuzenlerinin yanina falan yollaydiniz.. bu hayat sizin kimseyse göre yasamayin!!!!!!!!!!!!!!

Bekar dan vurgu olması abileri nereye giderse otomatik onun lafinin geçmesi mutlaka gelip gelmeme bahs8 oluyor.kendi mesguliyetleri olmadığı için herşeyi kendine gore olmasını istiyor.birlikte yaptığımız geziler var.hep dahil.olmak istiyor .

İste benim istediğim cevap bu allah razi olsun .3 ay kaldı.herseyimzii ona gore ayarlayacakmışız bize yapmadığı kalmadı simdi kv uzakta ya onları bize sardiyor.kotu ediyor bzii

Meşguliyetten kastınız nedir?

zambak hanim ben üzerinize cok gelindigini düsünüyorum, herkes sanki görümcesiyle süt liman gibi yazmis.. benim bes yengem var asla özel hayatlarina karismam, dahil olmmam onlar dahil etmedikce abim yengem cagirmadikca.. ayni sekilde benimde görümcelerim var onlarda dahil olmazlar , ama ben balayima bile görümcemle gitmis biriyim, anlasmaya bagli.. belki hanfendinin görümcesi cock giciktir , cok cekilmezdir, yada illa kocasiyla romantik yasamak istiyordur.. niye bu kadar kötü niyetli yaklasiliyorki

Tamam ama asosyal demediniz mi ?Bu Nasıl asosyallik ki onlar genelde pek evden çıkmak istemezler diye biliyorum.
Ciddi psikolojik başka rahatsızlıkları var mı bi yardım almasını falan sağlasanız?
Başka arkadaşı falan yoksa ondan sizinle takılmak istiyor olabilir.
Daha çok örnek verirseniz belki daha iyi anlayabiliriz sizin neden bu kadar dolduğunuzu.

Yazı ile kendini anlatmak biraz zor .ben ona karşı öyle davranmıyorum zaten .normal davranıyorum.bu kadar iyi davranmama rağmen hic.muamelesi yapiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…