- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
- Konu Sahibi barajnehir
-
Evlenince başları arşa degiyo bilmiyo musunBen anlamadım başlıkta kızın bekar olmasına neden vurgu var??? Evli olsaydı ne olacaktı?
Hayır burda görümcem evde kaldı bibibii problemli yazan dangalaklar da var tabi ama 22 yaşında kız bu...yani ben zaten kimseye evde kalmış denmesini doğru bulmam ama 22 yaşındaki kıza da evde kaldı o yüzden problemli denmez herhalde.
Konu sahibesi siz evlendiniz de ne oldu yine terbiyesiz yine terbiyesizsiniz, bekarken de aynı stildiniz bakın evlendiniz de ne değişti??? Kızın evlenmesine çok güvenmeyin yani.
Bende 4 yil cekim gorumcemin butun dengesizligini ve dusun biz ayni evde oturuyoruz babaai gibi herseye burnunu sokuyordu cok sukur kacti gittide kurtuldum.ama anladi anyayi.konyayi bana cektirdiginin daha beterini yasiyo sende sabretTek kız 22 yasinda evde sorunlu bir yapıya sahip zaten .asosyal gibi birşey.çok da sevmem ama gelin görümce ilişkisi işte.5 senelik evliyim .bugüne kadar aramızdaki muhabbeti çok da abartmadım.kv köye gittiler bunu bıraktılar kendi evine.biz de yan binadayız otomatik monte tabi.öncesi dedim senin kizin huysuz bize bırakmayın kv günde 1 kere ara başka birşey istemiyorum.kendin ara ozaman neyse.öylece gittiler.çat pat ramazan bitti.bayram günü yine olay...sonra biz 3 günlük tatile gittik ailecek.bu tutturdu ben de gelcem onu davet etmediğimiz halde.tabi ki götürmedik.bunda takındığı tavır edalar uyuzluklar da etkili .ondan sonra bizimle iletişimi tamamen kopardı.biz de soğuk davrandık.günler geçti ......simdi birşey olmamaış gibi davranıyor ama soğuk şekilde.bi de buyurucu tip.ben de tam tavır yaptım.yine yüzsüz birşeyler istiyor.uzuun oldu kusura bakmayin
Ben ona kızkardeş muamelesi yaptım .hic kırmadım .onun emir veren davranışlarını gözardı ettim.direkt öyle davranmadım zaten arada da olaylar var.son raddeye geldim.benim kardeşlerimden öyle cekmedim .kv haketmedi o lafı evet haksızım.bunun öncesinde tatlı dille bize emanet etmemesini söyledim.bizi kaale ye almadılar.ben görümceme yansıtmadim bu durumu .o kadar olay oldu kv arayıp söylemedim .o saygısızlık yapıyor bize .Daha 22 yasinda bence kinlenmeyin cokta iyi olmak zorundada degilsiniz bunu biraktilar bi arayin demis kv niz filan sanki kedi yavrusundan bahsediyoraunuz sizde hamilesiniz Allah nasip ederse bi cocugunuz olacak ayni seyi cocugunuza kardesi yapsa yada gelininiz yapsa hosunuza giderm bilemiyorum biraz anac olsaniz iyi olur bence bu ne kin !
Ben anlamadım başlıkta kızın bekar olmasına neden vurgu var??? Evli olsaydı ne olacaktı?
Hayır burda görümcem evde kaldı bibibii problemli yazan dangalaklar da var tabi ama 22 yaşında kız bu...yani ben zaten kimseye evde kalmış denmesini doğru bulmam ama 22 yaşındaki kıza da evde kaldı o yüzden problemli denmez herhalde.
Konu sahibesi siz evlendiniz de ne oldu yine terbiyesiz yine terbiyesizsiniz, bekarken de aynı stildiniz bakın evlendiniz de ne değişti??? Kızın evlenmesine çok güvenmeyin yani.
Ben 30 yaşındayım.yaşanmışlıklar var tabi.biz onu tatile götürmedik diye ağzına geleni abisine söyledi .bizimle iletişimi kopardı.ilk bayrağı açan o yaniAranızda kaç YAŞ var ama ben sizin ona yaklaşımınızı da pek doğru bulamadım kaynanaya senin kız huysuz kendin ara o zaman benseri yaklaşımlar uyuz kelimesi , siz onu tam görümce gibi öteleyip böyle eli maşalı gelin gibi davranırsanız aradaki buzlar dağ olur ama tek Taraflı bi husumet yok burdan okuyunca
Bekar dan vurgu olması abileri nereye giderse otomatik onun lafinin geçmesi mutlaka gelip gelmeme bahs8 oluyor.kendi mesguliyetleri olmadığı için herşeyi kendine gore olmasını istiyor.birlikte yaptığımız geziler var.hep dahil.olmak istiyor .Ben anlamadım başlıkta kızın bekar olmasına neden vurgu var??? Evli olsaydı ne olacaktı?
İste benim istediğim cevap bu allah razi olsun .3 ay kaldı.herseyimzii ona gore ayarlayacakmışız bize yapmadığı kalmadı simdi kv uzakta ya onları bize sardiyor.kotu ediyor bziiya yok ben seye katilmiyorum, yok sizin cocugunuz aynisini yapsa falan. herkesin özel hayati var, ve siz herzaman tatile cikamiyorsunuz tabiki ciktiginizda da esinizle yanliz kalmak istiyceksiniz.. onunda bunu anlamasi laziim.annesi kendiyle götürseymis, yada kizi kuzenlerinin yanina falan yollaydiniz.. bu hayat sizin kimseyse göre yasamayin!!!!!!!!!!!!!!
Ben 30 yaşındayım.yaşanmışlıklar var tabi.biz onu tatile götürmedik diye ağzına geleni abisine söyledi .bizimle iletişimi kopardı.ilk bayrağı açan o yani[/
Huyun yaşla ilgisi yokmuş Anladık ama bu kızın tatil başkaldırısın öncesi var anlatılmıyor gibi cımbızla sadece bu çekilmiş gibi neyse 3 yıl dobra sizinle aynı yaşta evlenmiş olursa bekar görümce olmaz çektirmez size de
Bekar a bu kadar takilacaginizi bilsem yazmazdımEvlenince başları arşa degiyo bilmiyo musun
Meşguliyetten kastınız nedir?Bekar dan vurgu olması abileri nereye giderse otomatik onun lafinin geçmesi mutlaka gelip gelmeme bahs8 oluyor.kendi mesguliyetleri olmadığı için herşeyi kendine gore olmasını istiyor.birlikte yaptığımız geziler var.hep dahil.olmak istiyor .
Tamam ama asosyal demediniz mi ?Bu Nasıl asosyallik ki onlar genelde pek evden çıkmak istemezler diye biliyorum.Bekar dan vurgu olması abileri nereye giderse otomatik onun lafinin geçmesi mutlaka gelip gelmeme bahs8 oluyor.kendi mesguliyetleri olmadığı için herşeyi kendine gore olmasını istiyor.birlikte yaptığımız geziler var.hep dahil.olmak istiyor .
Yazı ile kendini anlatmak biraz zor .ben ona karşı öyle davranmıyorum zaten .normal davranıyorum.bu kadar iyi davranmama rağmen hic.muamelesi yapiyorBen de kocamın erkek kardeşinden pek haz etmiyorum ama kin de tutmuyorum. 22 yaşında çocuk daha o da aynı sizin görümce gibi. Nedir bu kadar dolmak anlamadım ki, sanki düşman.
Valla hiç kızmayın ama ben bu kadar aşırı tepkilerin arkasında bir kıskançlık olduğunu düşünmüşümdür hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?