Bekar kadin, evlenmis bir cocugu olan erkek.

london2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.246
24
0
İngiltere
Bahsettigim erkek Turk, yabanci biriyle evlenmis , bosanmis ve bir cocugu var. Cocuk annesiyle yasiyor. Ben hic evlenmedim., 36 yasindayim, o 38 yasinda. Tanimaya calismali miyim, yoksa bastan kestirip atmali miyim. Cocuklari cok severim o konuda sorun yok ama cevremde gordugum kadariyla extra sorunlar cikabiliyor. Daha ortada birsey yok ama bu konuda goruslerinizi merak ediyorum.

Guncellemem gerektigini hissettim. Bu adam hala evli ve bosanmamis. Bir senedir davayi acmis ama dedigine gore karisi yakasina yapisiyormus, bosanmak istemiyormus. Yani evli arkadaslar cocugu olmasa da benim icin bu saatten sonra farketmez.

Son düzenleme:
Bahsettigim erkek Turk, yabanci biriyle evlenmis , bosanmis ve bir cocugu var. Cocuk annesiyle yasiyor. Ben hic evlenmedim., 36 yasindayim, o 38 yasinda. Tanimaya calismali miyim, yoksa bastan kestirip atmali miyim. Cocuklari cok severim o konuda sorun yok ama cevremde gordugum kadariyla extra sorunlar cikabiliyor. Daha ortada birsey yok ama bu konuda goruslerinizi merak ediyorum.

İlgi duyuyorsan tabiki tanımaya çalışmalısın. Hem zaten çocuğa annesi bakıyormuş.

Hayat bu, evlenmek ne kadar doğalsa boşanmak da o kadar doğal.

Son düzenleme:

baştan kestirip atma tabiki tanımaya çalış

Büyük konuşmak istemem ama ben de çocuklu bir erkekle ilişkim olsun istemem.
Denklik her zaman diyorum denklik çok önemli...
Çiftlerin birbirini anlayabilmesi için geçmişlerinin denk olması gerek bence.

Büyük konuşmak istemem ama ben de çocuklu bir erkekle ilişkim olsun istemem.
Denklik her zaman diyorum denklik çok önemli...
Çiftlerin birbirini anlayabilmesi için geçmişlerinin denk olması gerek bence.

Bosanmis eslerin cocuklari ikinci kadina iyi bakmiyor. Bunu ben bizzat yegenlerimden biliyorum. Dusundugum cocugun psikoloji ayni zamanda. Yapmam dedigim seydi ama iste...

Bosanmis eslerin cocuklari ikinci kadina iyi bakmiyor. Bunu ben bizzat yegenlerimden biliyorum. Dusundugum cocugun psikoloji ayni zamanda. Yapmam dedigim seydi ama iste...

Yok ben çocuk açısından değil kendime göre konuştum.
Ben mutlu olamam gibime geliyor.
Hee gelirim 60 yaşıma,adam da o civardadır,çocukları evlenmiş,dünyalarını kurmuştur,o zaman düşünebilirim.

Evet, çocuklar genelde iyi bakmaz anne babalarının ikinci evliliğine ama eğer eşiyle uzun süredir ayrılarsa çocuk da belki çok yadırgamaz bu durumu.

Yok ben çocuk açısından değil kendime göre konuştum.
Ben mutlu olamam gibime geliyor.
Hee gelirim 60 yaşıma,adam da o civardadır,çocukları evlenmiş,dünyalarını kurmuştur,o zaman düşünebilirim.

Aslinda iki tarafi da dusunuyorum. Kendi acimdan daha once baba olmus biriyle nereye kadar ki.

Evet, çocuklar genelde iyi bakmaz anne babalarının ikinci evliliğine ama eğer eşiyle uzun süredir ayrılarsa çocuk da belki çok yadırgamaz bu durumu.

Cocuk acisindan ne kadar da ayri olsalar bir suru kulp buluyorlar.

Neyse arkadaslar konu kapandi. Biraz SIKISTIRDIM beyefendiyi 1 senedir ayri oldugunu, bosanmaya calistigini ama karisinin bosanmaya yanasmadigini soyledi. Cocugu olmasa da hic isim olmaz artik. Biz bu kadar ince dusunurken, erkekler bu kadar odun oluyor ya pesss...

benim kuzenim de seninle aynı durumda ama evlendiler ve çok mutlular. olabilir bence.

Neyse arkadaslar konu kapandi. Biraz SIKISTIRDIM beyefendiyi 1 senedir ayri oldugunu, bosanmaya calistigini ama karisinin bosanmaya yanasmadigini soyledi. Cocugu olmasa da hic isim olmaz artik. Biz bu kadar ince dusunurken, erkekler bu kadar odun oluyor ya pesss...

Canım dediği gibi eşinden kaynaklıda olabilir çekişmeli boşanma davası ise ve eş çirkefse kolay kolay boşanamaz. Aile mahkemeleri artık birleştirmeye dayalı çalışıyor zaten aynı durumda olan yakınım var.

Canım dediği gibi eşinden kaynaklıda olabilir çekişmeli boşanma davası ise ve eş çirkefse kolay kolay boşanamaz. Aile mahkemeleri artık birleştirmeye dayalı çalışıyor zaten aynı durumda olan yakınım var.

Yalancinin teki. Bir hafta oldu tanisali, tanisma asamasindayim. Bosandim da cart curt. Karisi Ingiliz cirkef oldugunu sanmiyorum. Belki seviyor cocugu var bosanmak istemiyor kadin, hakli degil mi? Bosansin tam, sonra kiminle gorusuyorsa gorussun. Benim boyleleriyle isim olmaz.

Son düzenleme:
eğer karşımdaki kişiye çok aşık değilsem sadece görücü usulü tanışılmam isteniyorsa bende çocuklu bir adamı tercih etmezdim.sorun çocuğun kendisi değil ama çocuk demek eski eşle sürekli irtibat halinde olmak demektir.bu da beni rahatsız eder..

Tam tanımaktan bir zarar gelmez diyecektim ki....

Neyse en enzından kısa zamanda ögrendin nasıl biri oldugunu :D

eğer karşımdaki kişiye çok aşık değilsem sadece görücü usulü tanışılmam isteniyorsa bende çocuklu bir adamı tercih etmezdim.sorun çocuğun kendisi değil ama çocuk demek eski eşle sürekli irtibat halinde olmak demektir.bu da beni rahatsız eder..

Asik filan degildim neyseki. Bir anda bitti gozumde. Kimyasi, fizigi iyiydi ama ahlaktan sinifta kaldi.

Back
X