Bekar kadınlar sevgilim var/evliyim taklidi yapıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bilerek yapmıyorum ama hem yıllar önce annemin aldığı, hem de bu sene benim aldığım ve aralıksız taktığım yüzükler evli kişilerin taktığı yüzüklere çok benzediği için evli zannedildiğim çok oldu. sevgilime beni evli sandıklarını söylediğimde de 'iyi iyi kendiliğinden yüzüklü geldi' dedi benim için skdlfja

Alakasız biri bana böyle bir soru soracak...

Acaba biraz mesafeli mi olsanız?

Güleryüzlü olmak tabii ki de güzel bir şey ama yaşadığımız dönem takdir edersiniz ki buna müsait değil. Her yıl kadınlara yönelik davranışları görüyorsunuz. Ben de güler yüzlü biriyim ama güvenmediğim ve istemediğim muhabbetleri yapacak insanlara karşı da soğuk ve mesafeleyim. Taksiciye kadar bu muhabbet uzuyorsa galiba fazla sevecen davranıyorsunuz bence bu da gereksiz. Taksiye bindiğimde kolay gelsin der binerim yi günler der inerim fazlasına ne hacet.

Bakkala gidiyorum, 2.,3. kere gittiğim bir yerse evli misi, bekar mısın, sorularını sormaya başlıyorlar. Taksiye bindim taksici de öyle. Yüzük takmayı düşündüm sırf bu soruları sormasınlar diye. Sizin de başınıza geliyor mu? Selam sabah veren, güler yüzlü biriyim. 'Sen kuyruk sallamışsındır' diyenler yazmasın lütfen.
Banada canım bekarken hep sorarlardı bırak onu evlendim halen soruyorlar acayip bir toplum yapımız var bu toplumda kadın olmak çok zor ben bekarken bunlardan kurtulnak için yüzük takardım ondan sonrada dediker kusmetini kapatıyoraun bir ton saçmalık anlıyacağın canım en güzeli fazla muhatap olmamak

Tipine göre değişiyor😂

Çok kullanmam bu taktiği ama yapışıp kalan oldu mu erkek arkadaşım var anla uzak dur diyorum

Hala acaba çok güleryüzlü müsünüz, fazla samimi olmuşsunuz da ondan sormuşlardır diyen var. Taksici amcayla, marketçiyle ne gibi bir samimiyet kurabilirim? Bir kuruma şikayet amaçlı telefon açıyorsunuz ' abla sen evli misin bekar mısın, hmm yalnızsın da..' diye de soruyorlar. Kime ne? Başında bir erkek var mı demek istiyor heralde.

Bu sarkıntılıklar kısmetim çok olduğundan, şanslı olduğumdan değil. Umarım 'canım sen çok yüz veriyorsun galiba' diyenlerin başına da gelir, size de aynı yorumu yaparlar. Yukarıda sağlıkçı arkadaş jandarmadan rahatsız olduğunu belirtmiş. Muhtemelen hemşire jandarma da memur kız, ailesi de burada yoktur, kapağı atarız demiştir. Mune Mune konuyu kapatır mısınız? Yüz vermişsin diyen hemcinslerime sinir oldum.

İhtiyac duymadim hic
Sonucta sapiklar icin evli olmamiz sonucu degistirmiyor. Yuzsuz adam her turlu rahatsiz eder medeni halime mi bakacak?
Sayfalarca gözüm bu yorumu aradı. 30 yıllık hayatımda polisinden avukatına, öğrencisinden garsonuna asılan bir sürü adam oldu ama hiç biri evli misin diye sormadı. Karşısındakini gözüne kestirip asılan adam medeni durumunu takar mı? Evli bir kadına asılmayacak kadar namuslu ama bekar kadınlara sarkıntılık yapabilir. Taksiciler özellikle sohbet eden yolcuyla konuşuyorlar muhabbet olsun diye.
Ama rahatsız olunuyorsa konuşmaz olur biter. Şimdiye kadar medeni durumumu sorgulayanlar sadece yaşlı teyzeler ve iş yerindeki çöpçatanlık ağı oldu :KK53:

Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? @CiRiLLA, kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.

Sizi ilgilendirmez diyin geçin. Bana birisi kimle yasiyorsun? Evli misin? Diye sorsa, evliyim tarzi bir yalan soylemek yerine "hayırdır neden sordunuz?" Derim. Baktim ki yavsamaya devam ediyor "sizi ilgilendirmez, bakin isinize" derim. Oldu bitti.

Sayfalarca gözüm bu yorumu aradı. 30 yıllık hayatımda polisinden avukatına, öğrencisinden garsonuna asılan bir sürü adam oldu ama hiç biri evli misin diye sormadı. Karşısındakini gözüne kestirip asılan adam medeni durumunu takar mı? Evli bir kadına asılmayacak kadar namuslu ama bekar kadınlara sarkıntılık yapabilir. Taksiciler özellikle sohbet eden yolcuyla konuşuyorlar muhabbet olsun diye.
Ama rahatsız olunuyorsa konuşmaz olur biter. Şimdiye kadar medeni durumumu sorgulayanlar sadece yaşlı teyzeler ve iş yerindeki çöpçatanlık ağı oldu :KK53:
Ah o yasli teyzeler yok mu? 😂 bir de konu komsu turevleri var onlarin. Dedigin gibi hic sohbet disinda medeni halimi soran olmadi benim. Rahatsiz eden her turlu ediyor,parmaginda yuzuk olsa nolacak? Yuzugu takip tacizden kurtulacagima anca masallarda falan yasiyorsam inanirim

Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? @CiRiLLA, kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.
Tamam da muhabbet nasıl oraya kadar geliyor. Güleryüz hoşsohbet iyi de fazlası değil

evli misin bekar mısın diye konuya giren tipler bellidir zaten.
yanlış anlamayın fakat kültür sahibi, klas bir insan sormaz bunu diye düşünüyorum.

çevrenizi bir miktar değiştirmenizi tavsiye ederim, size daha iyi şeyler katacak ve kendinize daha güzel sorular sormanızı sağlayacak insanlar edinebilirsiniz.
en azından acaba evliyim mi desem sevgilim mi var gibi enteresan işlere girmezsiniz...

karakterinizi elbette değiştirmeyin ama belki o soruları soracak potansiyele sahip enteresan insanlara daha az gülümseyebilirsiniz.

öte yandan 21. yüzyılda yaşıyoruz,hayatımız boyunca söylediğimiz zibilyon yalan içinde (beyaz, pembe, şeftali rengi, mmm karpuzlu yalanlar) herhalde kendinizi korumak için sevgilim var ya da evliyim demek aşırı büyük bir ayıp olmaz diye düşünüyorum.

sosyal medya gibi mecralardan geliyorsa böyle sorular hiç sorun etmeyin. hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz.
hatta takip isteğini kabul etmediklerinizin mesaj atmasını engelleyebilirsiniz sanırım, cahiliyim konuların kusura bakmayın.
ya da...
cevap yazmak, dert edinmek zorunda bile değilsiniz
engelleyin gitsin canım.
niçin cevaplamak zorunda olasınız?

hayatımızda kaç şeye karşı bu denli anlayışlı ve düşünceli davranırız ki?
farklı şeylere karşı bu denli anlayışlı ve düşünceli olmalıyız..
naçizane efendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X