Bekar kadınlar sevgilim var/evliyim taklidi yapıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğuda, iç anadoluda falan mı yaşıyorsunuz? Ben kendi adıma şimdiye kadar hiç böyle bir muamele görmedim.

İç Anadoluda yaşıyorum. Hiç böyle bir taklit yapma ihtiyacı hissetmedim. Sevgilim vardı ama başka şehirde yaşadığı için kimse bilmezdi buna rağmen yaklaşan erkekleri savmak için bir başka erkeğin varlığına değil kendi dik duruşumuzla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Nişanlanana kadar erkeklerin ilgisi aşırı doğal gelirdi, ne zaman yüzük taktım o minik sohbetlerin aslında flört olduğunu o zaman anladım. İnsanca sohbet ediyorum sanıyordum beh, ne safmışım. :KK70:

O senin saflığın şekerim. Nişanlandıktan sonra bile adamların seninle flört ettiğini biz söyledik de anlayabildin 🤣

Burada bazı arkadaşlar 'lütfen kuyruk salladığımı söylemeyin' diye uyarıda bulunduğum cümlemi alıntılayıp, 'öyle diyeceğimizi nereden çıkardınız' demiş ama alın yukarıda ve önceki başlıklarda, fazla güler yüzlü olduğumu, laçkaşacak kadar samimileştiğimi söyleyenler var. Bunun bir ilerisi 'o da etek giymeyeseymiş, o da kırmızı ruj sürmeseymiş'

Adamlar problemliyse ne yapayım? Her medeni insan gibi ve aslında olması gerektiği gibi 'günaydın' diyorum. Memleket nere, ne iş yapıyorsun diyince konu kapansın diyince kısa kısa cevaplar veriyorum ama bazı insanlar, emmiler, anlamıyor.
Konuştuğun için hak ediyorsun denmemiş.
Rahatsız oluyorsan konuşma cevap verme diye genel bir akıl verilmiş.

Yani taksici size ne alaka medeni durum sormuş anlamadım. Taksici ile muhatap olmaya gerek yok ki. Bana sorsa anladım derim ya da size ne derimi cevap vermem. Bakkal demişsiniz, bakkal büyük şehirlerde küçük semtlerde var genelde, oralarda da aynı insanlar alış veriş yapar belki merak edip sordu, olabilir yani. Bence çok büyütmeye gerek yok, rahatsız olacağınız biriyse de evliyim de geç, yüzüğe filan gerek yok.

Doğuda, iç anadoluda falan mı yaşıyorsunuz? Ben kendi adıma şimdiye kadar hiç böyle bir muamele görmedim.
Kuzum her yerde var böyle tipler. İstanbulun göbeğinde taciz yaşanıyor daha ne olsun yani.

Yok yapmıyorum ben. Yani sevgilim olmasa yapmazdım. Sevgilim olduğu için onun aldığı yüzüğü tektaşı falan takıyorum. Buna rağmen konuşmaya çalışan insanlar oluyor.. Öyle olunca da lafımı sokup geçiyorum. Zaten çantamda kolayca çıkarabileceğim bir yerde biber gazı var. Birşey desin acımam basarım biber gazını.

Kuzum her yerde var böyle tipler. İstanbulun göbeğinde taciz yaşanıyor daha ne olsun yani.

Yok yapmıyorum ben. Yani sevgilim olmasa yapmazdım. Sevgilim olduğu için onun aldığı yüzüğü tektaşı falan takıyorum. Buna rağmen konuşmaya çalışan insanlar oluyor.. Öyle olunca da lafımı sokup geçiyorum. Zaten çantamda kolayca çıkarabileceğim bir yerde biber gazı var. Birşey desin acımam basarım biber gazını.
Haklısın aslında. Allah belalarını versin hepsinin.

insanlar o kadr ozel sorulari rahatca soruyorlar ki, genelde yalan soylemeye karsi bir insan olsam da ben de kafamdan senaryo uydurup oyle cevapliyorum.
Sanane demek lazim da o da bazen denmiyor iste :KK51:

Küçük bir yer falan değil. Büyükşehir. Bu kafa yapısına sahip olan insanlar sadece iç anadolu da mı var? @CiRiLLA, kaçırmayacaklar tabii ki ama sordukları sorular anamın kızlık soyadına kadar gidecek türden. Ya tanımadığım adam evli miyim, bekar mıyım, kimle yaşıyorum diye niye soruyor? Soranlar da genelde muhafazakar görünümdeki orta yaş ve üstü tipler.
Rahatsız olacak derecedeyse size ne deyin. Demişsinizdir zaten. Bana da olurdu bekarken bu sorular ama çok sık değil. Bence çevrenizi gözden geçirin ve değiştirin. Yalnız yaşıyorsanız dikkat edin. İnsanlar çok tuhaf çünkü. Kimden zarar geleceği belli olmuyor

Ben ilk calismaya basladigim da kucuk bir hastanenin acilindeydim, geldigimin ilk aylari surekli jandarmalar nobetime dolusurdu. Bir iki derken hastanedekilerle beraber durumun farkina vardik zaten hastane sacma bir acilden ibaretti. Bir hemsire abla bir nobette jandarmanin birinin yuzune kapi çarpmıştı, rahatsizligimizi anlasin diye. Ben de telefonda bagira bagira esimle konusuyor ve bu durumu ona anlatiyor gibi yapmistim tabii hakaretler edip evli numarasi yapınca bir daha nobete ugrayan olmadi. Basiniz belaya girecek gibi hissettiginiz de benim basim bagli numarasi yapmanin bir zarari yok, keske boyle yapmak zorunda kalmasak keske kadin olmak bu kadar zor olmasa ama iste...

Ne kadar da kısmeti açık insanlar var yahu. 3 senelik evliyim 26 sene bekar kaldım kimse böyle sorular sormadı. Acaba bende mi sorun var. 😂
Siz de sorun yok da hastanede calisinca birilerinin radarina giriyorsun yada benim bahtsizligim olabilir universite zamaninda da 2 ruh hastasi kafayi takmisti -ki okul ev hastane arasinda mekik dokudugum halde. Bir arkadasimin goz dagi vermesiyle ve nisanlisiymisim gibi davranmasiyla onlardan kurtulmustum. Bence bunlar sans degil sanssizlik. Hayatimin en kotu zamanlarıydi. Cok buyuk travma yasadim. Su an hava karardığında disari cikamam, evde yalnızsam eve birsey soyleyemem, en ufak bir seste irkilirim, kapilari gunduz gece kilitlerim vs..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X