Bekar kadınların evlililere göre evli erkeklerin de bekarlara göre daha mutlu olduğu ispatlanmış Evlılık kadına zarar erkeğe fayda veren bir sey

Neden küfür hakaret mi ediyorum bana laf atan sensin cirkin sey
Kafan mı iyi ya? :KK53:
Üye olalı 1 saat olmamış, absürt, kaos çıkarmaya çalışan demagojik konular, duyar kasmalar, ona buna durduk yere saldırmalar, ne yaşıyorsun da hıncını klavye başında almaya çalışıyorsun?
Ona buna sallar rahatlarım, kimse beni tanımıyor zaten diye düşünme beyin hücrelerin çerçevesinde, başına bela alırsın dava mava.

Kafan mı iyi ya? :KK53:
Üye olalı 1 saat olmamış, absürt, kaos oluşturmaya çalışan konular, ona buna durduk yere saldırmalar, ne yaşıyorsun da hıncını klavye başında almaya çalışıyorsun?
Ona buna sallar rahatlarım, kimse beni tanımıyor zaten diye düşünme beyin hücrelerinin çerçevesinde, başına bela alırsın dava mava.
Bak kimseye saldırdığım yok insanlarla bana saldırdı yeniyim diye siz kendinizden küçük gördüğünüz insanları aşağlamaya bayılırsınız kimseye de hakaret küfür etmiyorum kendi kendime takılıyorım saran sizsiniz yazmayın bence

Tepede bık bık eleştiren bir anne, ondan hallice homurdak bir baba ve toksik akrabalar olunca o evde yaşamaktansa ortalama bir erkekle evli olmak daha mutlu eder diye düşünüyorum. En azından adam işe gidince kafa dinler böyle aileden çıkan kadınlar.

Bak kimseye saldırdığım yok insanlarla bana saldırdı yeniyim diye siz kendinizden küçük gördüğünüz insanları aşağlamaya bayılırsınız kimseye de hakaret küfür etmiyorum kendi kendime takılıyorım saran sizsiniz yazmayın bence
Burası senin kafanın içi değil, BDV'ye anket tarzı saçma sorular sorarak konu da açamazsın, önce kuralları oku, sonra gel carla.

Son düzenleme:
Yaşadığım toplum bu benim elimde değil
Bizim toplum da oyle. Benim teyzem fakirlikten kirilirken 4 cocuk yapti, ilk 3u kiz diye. Erkek olunca ne oluyorsa artik.
Anneannem kendi kendine okula gitmeden okumayi ogrendi diye dayak yemis babasindan, okumayi ogeenip de erkeklere mektup mu yazacaksin demis.
Annem lise mezunuydu,cesitli kurslara gitti, sertifikalar aldi, calisti, simdi akrabalarindan uzak yerde, babamla emeklilik keyfi suruyor . Benim kusaktan hic evlenmeyen, evlenip cocuk yapmayan kadin cok. Egitim, is ve evlilik yoluyla dunyanin her yerine yerlestiler. Ataerkil toplumun etkileri galiba, kadinlar mumkun oldugu kadar uzaga gidiyor :).
Yeni nesil erkekler de babalari gibi degil, eslerine yardimci oluyor, yoksa es bulamazlar. Egitimin varsa is bulmaya calis, yoksa egitimini tamamla, kendi yolunu ciz. Erkege ya da ailene muhtac olmazsan onlarin dedigi gibi degil istedigin gibi yasarsin. Bu arada ben 38 yasindayim, cocugum yok. Bana soramazlar zaten de bazen densizlik edip anneme soruyorlarmis, cocuk dusunmuyor nu diye, annem de parasini kendine harcamak istiyor, cocugu kafasi goturmuyormus deyip geciyormus. Ben tek kardesim, annem 2. cocuk dusunmuyor musun diyenlere, kafam cocuk goturmuyor, bunu zor buyuttum derdi hep.

Yo aksine ilişkim var ve korkularım yüzünden evlenmek istemiyorum ve bitirmeyi düşünüyorum senin tek vasfın çocuk yapmak ve burda çocuklarla uğraşmak yazık be teyze kocan mi yüz vermiyo
Buraya konuş beybi.

Eklentiler

• images (6).webp
    images (6).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 20
Back
X