- 16 Şubat 2025
- 44
- -19
- 1
- 24
- Konu Sahibi kafamdakisesnedensusmaz
Yok sen mümkünse kaybol ağız kokun buraya kadar geldiKız yazık sana ya. Üzüldüm de bi taraftan. Algıda da sorun var. Okuduğunu anlama çalış. 5n1k metinleri atayım mı özelden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sen mümkünse kaybol ağız kokun buraya kadar geldiKız yazık sana ya. Üzüldüm de bi taraftan. Algıda da sorun var. Okuduğunu anlama çalış. 5n1k metinleri atayım mı özelden?
Kafan mı iyi ya?Neden küfür hakaret mi ediyorum bana laf atan sensin cirkin sey
Bak kimseye saldırdığım yok insanlarla bana saldırdı yeniyim diye siz kendinizden küçük gördüğünüz insanları aşağlamaya bayılırsınız kimseye de hakaret küfür etmiyorum kendi kendime takılıyorım saran sizsiniz yazmayın benceKafan mı iyi ya?
Üye olalı 1 saat olmamış, absürt, kaos oluşturmaya çalışan konular, ona buna durduk yere saldırmalar, ne yaşıyorsun da hıncını klavye başında almaya çalışıyorsun?
Ona buna sallar rahatlarım, kimse beni tanımıyor zaten diye düşünme beyin hücrelerinin çerçevesinde, başına bela alırsın dava mava.
Burası senin kafanın içi değil, BDV'ye anket tarzı saçma sorular sorarak konu da açamazsın, önce kuralları oku, sonra gel carla.Bak kimseye saldırdığım yok insanlarla bana saldırdı yeniyim diye siz kendinizden küçük gördüğünüz insanları aşağlamaya bayılırsınız kimseye de hakaret küfür etmiyorum kendi kendime takılıyorım saran sizsiniz yazmayın bence
Bizim toplum da oyle. Benim teyzem fakirlikten kirilirken 4 cocuk yapti, ilk 3u kiz diye. Erkek olunca ne oluyorsa artik.Yaşadığım toplum bu benim elimde değil
Teyze senin benle derdin de hadi gurursuz gibi yazmaBura senin kafanın içi değil, BDV'ye anket tarzı saçma sorular sorarak konu da açamazsın, önce kuralları oku, sonra gel carla.
Teşekkür ederim. Yanisi, konunuz evlilik eşittir budur denesi bir konu değil, kapsamıyor. Vardır elbette örnekleri buralarda okuyoruz ama buraya da zaten evliliği yolunda olanlar konu açmaz. :)Çok güzel Allah mutluluğunu daim etsin
Sana sardı şimdi. Teyze olmuşsun tebriklerBura senin kafanın içi değil, BDV'ye anket tarzı saçma sorular sorarak konu da açamazsın, önce kuralları oku, sonra gel carla.
Derdin evlenmek, çocuk yapmak ama olmadı dmi, üzülme kız.Teyze senin benle derdin de hadi gurursuz gibi yazma
Ağlıyorum nfmdkfkdkfkmSana sardı şimdi. Teyze olmuşsun tebrikler![]()
Yo aksine ilişkim var ve korkularım yüzünden evlenmek istemiyorum ve bitirmeyi düşünüyorum senin tek vasfın çocuk yapmak ve burda çocuklarla uğraşmak yazık be teyze kocan mi yüz vermiyoDerdin evlenmek, çocuk yapmak ama olmadı dmi, üzülme kız.
Sana çirkin dedi galibaHayret bana amca demedi![]()
Buraya konuş beybi.Yo aksine ilişkim var ve korkularım yüzünden evlenmek istemiyorum ve bitirmeyi düşünüyorum senin tek vasfın çocuk yapmak ve burda çocuklarla uğraşmak yazık be teyze kocan mi yüz vermiyo
Teyzemin kocasına gücü yetmiyo aşçısını burdan çıkarıyor vah vahSana çirkin dedi galiba![]()
Ben nişanlıyım kız, kocam değil henüzTeyzemin kocasına gücü yetmiyo aşçısını burdan çıkarıyor vah vah
Sana amca bile demem ölsen daha iyiHayret bana amca demedi![]()
Aşçı olsa duramam bence, sence?Teyzemin kocasına gücü yetmiyo aşçısını burdan çıkarıyor vah vah