bekar kalmak

perihan yay

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
235
160
23
38
merhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zor :KK43: evlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn :KK43: yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..

sonuç :) tekrar merhaba .... bir çok kişi yanlış anladı beni. ben söylemlerle yapılan tutarsızlğından bahsediyorm . şikayet ettiğim konu bu .. kimsenin içkisine karışamam ama bırakın eş adayımı istediğim gibi seçeyim . size göre doğru yanlış bu beni ilgilndrmiyor sizi de benm tercihlerim ilgilndrmez dimi ? eş adayınızda hiç mi krter yoktu bodoslama mı evlndinz . ? neyse herkese teşekkürler tek tük de olsa beni anlayanların olması güzel. bir kaç kişi de anlamk istemedi zaten.

Son düzenleme:
Gerçekten bu zamanda evlenmek iyi ve dürüst biri ile çok ama çok zor. Kimse göründüğü gibi değil. Çevremde çoğu arkadaşım bekar. Ben eşimle liseden beri birlikteyim. Yoksa bende bekar kalırdım saniirm çünkü insanlar çok farklı değişik hayatları yalan olmus..sadakat desen arada bul. Para ve cinsellik ikilisi arasında ilişkiler sıkışmış. Siz ümidinizi kaybetmeyin çünkü iyi insanlar hala var onlara denk gelin inslaalh 🙏

merhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zor :KK43: evlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn :KK43: yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
Dua edin her şeyin bir zamanı vardır ve her şey olacağına varır, belki de evlenmemeniz sizin için daha hayırlıdır, belki de tam istediğiniz gibi birini 1 hafta sonra Allah karşınıza çıkaracak, acele etmeyin sadece en iyisi olsun hayırlısı olsun diye dua edin. Her şey gönlünüzce olsun inşallah 😊

Gerçekten bu zamanda evlenmek iyi ve dürüst biri ile çok ama çok zor. Kimse göründüğü gibi değil. Çevremde çoğu arkadaşım bekar. Ben eşimle liseden beri birlikteyim. Yoksa bende bekar kalırdım saniirm çünkü insanlar çok farklı değişik hayatları yalan olmus..sadakat desen arada bul. Para ve cinsellik ikilisi arasında ilişkiler sıkışmış. Siz ümidinizi kaybetmeyin çünkü iyi insanlar hala var onlara denk gelin inslaalh 🙏
aminnn :)

Çok zor bana çok inançlıyım deyip ki sormadan etmeden böyle dedi bir baktım sosyal medyadan alemlerde dansözlere para atıyordu😅. Valla hiç sormadan ben şöyleyim böyleyim diyenden iki kere korkacaksın. Yaşınız daha küçük çıkar inşallah. Ben bekarlığın kitabını yazmak üzereyim😅 38 e gircem artık. Napalım nasip iyi insanlarla karşılaşıp yuvanızı kurun inşallah.

Evlilikle ilgili çok fazla blokajınız var gibi .Yani farkında olarak ya da olmayarak kötü anlamlar yüklemişsiniz.
Bizler bilinçaltımızı nasıl şekillendirir, etrafımıza nasıl enerji yayarsak öyle karşılanırız. Bunlara dikkat etmeye çalışın.
Birde klasik ama en doğrusu, kısmet işii, elbet vardır vakti zamanı.

Evlilikle ilgili çok fazla blokajınız var gibi .Yani farkında olarak ya da olmayarak kötü anlamlar yüklemişsiniz.
Bizler bilinçaltımızı nasıl şekillendirir, etrafımıza nasıl enerji yayarsak öyle karşılanırız. Bunlara dikkat etmeye çalışın.
Birde klasik ama en doğrusu, kısmet işii, elbet vardır vakti zamanı.
biraz daha açar mısınz . blokaj olaynı çok duydum ama tam bilmiyorm .

biraz daha açar mısınz . blokaj olaynı çok duydum ama tam bilmiyorm .
Bilinçaltına kayıt atarız farkında olmadan. MEsela sizde ilk ddikkatimi çeken (tbi buraya yazdığınız kadarıyla) "evlenilecek düzgün birini bulmak zor".
Bunlar bilinçaltımıza kayıt olur ve hayata bu noktadan bakmaya başlarız. Dolayısıyla da hep evlenilemeyecek düzgün olmayan insanları hayatımıza çekeriz. ya da sadece onları görürüz. gibi açıklayabilirm. :)

Bilinçaltına kayıt atarız farkında olmadan. MEsela sizde ilk ddikkatimi çeken (tbi buraya yazdığınız kadarıyla) "evlenilecek düzgün birini bulmak zor".
Bunlar bilinçaltımıza kayıt olur ve hayata bu noktadan bakmaya başlarız. Dolayısıyla da hep evlenilemeyecek düzgün olmayan insanları hayatımıza çekeriz. ya da sadece onları görürüz. gibi açıklayabilir

Bunlar bilinçaltımıza kayıt olur ve hayata bu noktadan bakmaya başlarız. Dolayısıyla da hep evlenilemeyecek düzgün olmayan insanları hayatımıza çekeriz. ya da sadece onları görürüz. gibi açıklayabilirm. :)
haklı olabilirsinz :) uzun süre böyle düşünüyordum ama son bir kaç aydır gayet olumlu düşüp bugün hoşlandğım bey ( ki o bunu bilmiyor ) içkili foto koyunca tekrar olumsuzluğa düştüm galiba. o zaman şöyle mi diycem beniim istediğim gibi biri beni bulacak muhakkak :)

Herkes kendi inancına ve hayat tarzına göre bir evlilik yapmalı haklısınız. Ben sizin tam zıttınız bir hayat tarzına sahiptim benim de kriterlerim ona göreydi. Doğru bir karar verdiğimi düşünürüm hep. Sizin de umarım kriterlerinize göre biri olur. Geç olsun güç olmasın.

evlenenler pişmansa neden bekarlara kocalarıyla hava atarlar hiç anlamam :)
evlendiğim ilk ay keşke bekar olsaydım diye dua ettim sen düşün yani bence çok matah bir şey değil sadece toplumun gerekli gördüğü bir kurum bana kalırsa.. bekarlık sultanlıktır

Herkes kendi inancına ve hayat tarzına göre bir evlilik yapmalı haklısınız. Ben sizin tam zıttınız bir hayat tarzına sahiptim benim de kriterlerim ona göreydi. Doğru bir karar verdiğimi düşünürüm hep. Sizin de umarım kriterlerinize göre biri olur. Geç olsun güç olmasın.
çok teşekkür ederm :) mutluluklar size de :)

Back
X