- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 23
- 38
- Konu Sahibi perihan yay
merhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zor
evlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn
yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
sonuç :) tekrar merhaba .... bir çok kişi yanlış anladı beni. ben söylemlerle yapılan tutarsızlğından bahsediyorm . şikayet ettiğim konu bu .. kimsenin içkisine karışamam ama bırakın eş adayımı istediğim gibi seçeyim . size göre doğru yanlış bu beni ilgilndrmiyor sizi de benm tercihlerim ilgilndrmez dimi ? eş adayınızda hiç mi krter yoktu bodoslama mı evlndinz . ? neyse herkese teşekkürler tek tük de olsa beni anlayanların olması güzel. bir kaç kişi de anlamk istemedi zaten.

sonuç :) tekrar merhaba .... bir çok kişi yanlış anladı beni. ben söylemlerle yapılan tutarsızlğından bahsediyorm . şikayet ettiğim konu bu .. kimsenin içkisine karışamam ama bırakın eş adayımı istediğim gibi seçeyim . size göre doğru yanlış bu beni ilgilndrmiyor sizi de benm tercihlerim ilgilndrmez dimi ? eş adayınızda hiç mi krter yoktu bodoslama mı evlndinz . ? neyse herkese teşekkürler tek tük de olsa beni anlayanların olması güzel. bir kaç kişi de anlamk istemedi zaten.
Son düzenleme: