bekar kalmak

Tamam da bu dünyada herkes söylediğini yapıyor olsaydı hayatımız zaten çok kolay olurdu, imtihan dünyası denmezdi. siz sadece evlilik konusunda karşılaşıyorsanız riyakarlıkla, çok şanslısınız ne deyim 😂 evet eminim başka mecralarda da bu mücadeleyi yaşoyorsunuz ama bu kadar önemsemiyorsunuz. İnsanları değerlendirmek zorundasınız, sadece sizin başınıza gelmiyor bunu bilin. Hayırlısı..
diğer şartlarda hayatımdan çıkarmak çok kolay oluyor . ama evlenip çocuk boşanmak daha zor o yüzden daha hassasım

Kötü olmasa bile sonuçta yaşam tarzları farklı olmuş oluyor konu sahibi uyum saglayamam diye düşünuyor sanırım ben de aynı fikirdeyim kendim muhafazakar bir insanım esim alkol alan biri olsa bir yerde patlar o ilişki adam özel günlerde içmek istese ben istemesem garip olur veya çocuğumuz oldu diyelim 18 yaşına geldi o onun icmesinde bir sakınca görmez ama ben görürüm bunun gibi her şeyde zitlasma olur herkesin inancına saygimiz var fakat davul bile dengi dengine.
çok teşekkür ederm

ben de güzel değilm. kriterlernmde yakışıklılk yok. aksine zeka çok cezbeder beni.
Eminim güzelsinizdir. Güzeller kendisine çirkin der çirkinler de kendini güzel ilan eder. Ben 35 te evlendim. Artık 40 a kadar yolu var.

yazımı bir kez daha okurmusunz. bar pavyondan arkadaş seçmiyorm ki dediğinz yere gideyim. insanlrın söylemleri ile yaptıkları farklı diyorum. ordakilerde aynıdır
oradakilerin aynı olduğunu nereden biliyorsunuz ?

Dini hassasiyeti olan biriyim diyorsunuz o zaman o tip ortamlarda kendi hayat görüşünüze uygun birini daha kolay bulursunuz.

Elbette ki kılıf olsun diye namaz kılan vs vardır ama bu kişileri ayırt edebilirsiniz.

merhaba hanımlar... şu ahir zamanda normal bir insan bulup evlenmek ne kadar zor :KK43: evlenmek zorunda değilm biliyorm ama sevilmek istiyorm ve en önemlisi anne olmak istiyormn :KK43: yaş 33..........ama innacıma göre birini bulmak çok zor. herkes kafasına göre inanıyor gibi. benim haddime değil herkesi eleştirmek ama hayatıma giriecek olanı seçmem lazım. Allahtan kurandan bahseden biri 2 gün sonra içkili foto paylaşıp rakıyı övüyor. merhametten bahsediyor namaza gidiyor iki gün sonra bel altı şaka yapıyor kadınlara ... en iyisi bekar kalmak sanki..
Yas grubu olarak;
Avrupa icin genc,Turkiye icin yasli,annem icin ise evde kalmis bir gruba tekabul ediyorum.Saun bende bekarim.Kismet isleri..
Kimse kolunuzdan tutup zorla evlendirmiyor ki iyisi buysa bekar kalin.
Sanki millet kapinizda kuyruk olmus da cift turnike cekmis gibi anlatiyorsunuz :)

Ben evlendim ayrıldım yaş 33 . Hiç evlenmemiş sayılırım çünkü evliligimde hiç gün yüzü görmedim. Bekarlar fellik fellik kaçıyor benden 😂 sizin şansınız daha yüksek bu hususta. Umutsuz değilim biraz önce duamı yaptım , işimi Allah'a bıraktım , sırtımı Ona dayadım. Biz elimizden geleni yapalım Mevlam cuma gününün hürmetine sevgi saygı içerisinde hayırlı bir evlilik ihsan etsin inşallah ikimize de arkadaşım 🙂 çalışıyor musunuz?

Daima dua edin kimi zaman olmaması olmasından hayırlı olabiliyor hele ki bu zamanda. Tavsiyesine güvenebileceğiniz birilerinden yardım isteyebilirsiniz. Adayları da kendi inancınızın süzgecinden geçirirsiniz inşallah gönlünüze göre hayırlı bir kısmet çıkar. Bütün bunlar nasip, kısmet ve kader işidir.

Rabbim inşallah mutluluğumuzu artırsın
Çok teşekkür ederim. Siz de inşallah doğru kişiyi en kısa zamanda bulursunuz. Boşandım diye düşünmeyin. İlk evliliği hayal kırıklığı olup 2. De mutluluğu bulan, çoluk çocuk sahibi olan çok kişi var.

İnanç konusuna çok takılmayın derim ben şöyleki eşim inançsız değildi ama öyle çok bağlı da değildi bende tam tersi çok bagliydim işte namazımı falan aksatmazdım tanistigimizda din konusu açıldığında tartışırdık ama yine de evlendim çünkü iyi birisiydi dürüsttü vs şimdi durum tam tersi o beş vakit namaza başladı yarim yamalak oruç tutardı şimdi hiç aksatmıyor bende durum tam tersi inanç konusunda çok soğudum namaz hakgetire deistlige doğru yol almış durumdayım yani demem o ki kimin ne inançta olacağı o inanca bağlı kalacağı bilinmez ben karakterine sizi sevmesine bakın derim hem din güzel ahlaktır demişler ahlakı iyiyse tamamdır bence

Çok teşekkür ederim. Siz de inşallah doğru kişiyi en kısa zamanda bulursunuz. Boşandım diye düşünmeyin. İlk evliliği hayal kırıklığı olup 2. De mutluluğu bulan, çoluk çocuk sahibi olan çok kişi var.
Kesinlikle umutsuz değilim . Sadece hayata gec kalmışlık duygusu var . Rabbim tez vakitte nasip etsin

Kötü olmasa bile sonuçta yaşam tarzları farklı olmuş oluyor konu sahibi uyum saglayamam diye düşünuyor sanırım ben de aynı fikirdeyim kendim muhafazakar bir insanım esim alkol alan biri olsa bir yerde patlar o ilişki adam özel günlerde içmek istese ben istemesem garip olur veya çocuğumuz oldu diyelim 18 yaşına geldi o onun icmesinde bir sakınca görmez ama ben görürüm bunun gibi her şeyde zitlasma olur herkesin inancına saygimiz var fakat davul bile dengi dengine.

Valla etrafımda kadının kapalı olup, adamın da özel günler de alkol aldığı bir çok evliliğe şahit oldum.
Gayet de mutlular.
Evliliğin içinde sevgi varsa her şey oluyor.

Kesinlikle umutsuz değilim . Sadece hayata gec kalmışlık duygusu var . Rabbim tez vakitte nasip etsin
Günümüz şartlarında geç erken diye bir şey yok. Ne için kim için geç. 18 yaşında evlenilen, 20 de evde kalınan devirler çoktan geçti. Evliliğin bile modası geçmeye başladı. Yeni nesil evlenmeyecek bile belki. Bireysellik, kendi hayatını yaşama devrindeyiz. Hangisi doğru tartışılır ama yeni normal bu. Ne kadar garip değil mi önceden 20 den önce evlenilirmiş evlenmeyen yokmuş, şimde 30 hatta 40 karında bekarlar ordusu var. Bu sadece kişisel bir mesele değil toplum yapısı değişiyor.

Ben evlendim ayrıldım yaş 33 . Hiç evlenmemiş sayılırım çünkü evliligimde hiç gün yüzü görmedim. Bekarlar fellik fellik kaçıyor benden 😂 sizin şansınız daha yüksek bu hususta. Umutsuz değilim biraz önce duamı yaptım , işimi Allah'a bıraktım , sırtımı Ona dayadım. Biz elimizden geleni yapalım Mevlam cuma gününün hürmetine sevgi saygı içerisinde hayırlı bir evlilik ihsan etsin inşallah ikimize de arkadaşım 🙂 çalışıyor musunuz?
Merhaba biraz önceki alkol alınmaması konusunda yorumlara beğeni yapmışsınız özel değilse neden boşandınız dini hassasiyete bakıp umduğunuz gibi çıkmadı mı acaba sonuçta bi çok kritere bakmışsınızdır evlenirken

Back
X