- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
İnanmıyorum tabi ki ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum onun için evlenmeyi düşünmüyorum , evlenmeden de tek mutlu olabilirim diye şimdi ki düşüncem bu ama dediğim gibi hayat bu ne getirir bilinmezHayat akıyor..Düştüğümüzde kalkıp devam ediyoruz.Yani evlenmezseniz, hayatınıza birisi girmezse her şey güllük gülistanlık! Sadece bir tek onlar bozuyor her şeyi!!! Şu söylediğinize sin inanıyor musunuz hakikaten??
Yalnızlıktan mutlu değilsiniz; eğer olsaydınız ömür boyu bekar yaşanır diyecektim ama siz mutsuz olursunuz gibi geldiherkesten herşeyden uzağım ot gibi yaşıyorum
Ben bile evlendiysem herkes için umut var demektir
Bekarlığımı aşırııııı özlüyorum. Hatta ben evlenirken herkes boşanır gözüyle bakmıştıhala arada bi boşanma hevesim geliyor.
Bence herşeyin güzel ve zor yanı var.
Kimse evli diye çok mutlu değil, bekar diye de mutlu değil.
Ama böyle konu açan biri ilerde kesinlikle evlenmediğine pişman olur.
Birde bir herif böyle çıktı diye niye tüm heriflere karşı umudun bitiyor ?
Ben mesela 72)262662727. Sevgilimle evlendim
ÇAlıştığım kurumda hiç evlenmemiş 45 yaş üstü bayan arkadaşlarım vardı. İki tanesinden örnek vereceğim, birisi baba evinden hiç çıkmamış, anne-baba-abla beraber yaşıyorlar, özel hayat yok gibi, inanılmaz asosyal ve işkolikti. Yani iletişim kuramazdı, aktivitelere katılmak istese bile katılamazdı, çünkü özel alanı yoktu ve ne kadar gülümsese de derinlerdeki mutsuzluğu bir dokunuşa bakardı dışa vurmak için.Hayat boyu bekar kalmak kötü birşey mi , öylede mutlu olamaz mı insan, mesela şarkıda olduğu gibi tek taşımı kendim taksam , kendi imkanlarımla ileride bir ev Sahibi olsam evli olmadığım için eksik hissedermiyim ben tek başına mutlu olmak istiyorum çünkü ne yeni biriyle tanışma hevesim var nede güvenim var insanlara , yaşadıklarimdan tüm inancım sarsıldı benim, ileri de ne olur bilemiyorum , hayat bir sürpriz yapar mı bilmiyorum , ama kimseye bağlanmak, alışmak istemiyorum benim düşüncem bu, tekrar evlenmek bir kumar oynamak gibi geliyor bana ya tutarsa diye aynı hevesle yola çıkamam, bilemiyorum kafam karışık , herkesten herşeyden uzağım ot gibi yaşıyorum Yüzümü hafifte olsa sadece güldüren yeğenlerim var, eski beni çok özlüyorum hayata pembe gözlüklerle bakan , herşey çok güzel olucak diye düşünüyordum, geçen gece bir yazı okudum takıldım kaldım, İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelir." Yazıyordu ben geçmişi düşününce inandım ama olmadı , sabretmeyimi bilemedim yoksa ,ama yapılacak birşey yoktu o adamdan ayrilmaliydim , istenmediğim yerde duramazdim git demedi ama kalmam içinde bişey yapmadı hatta üstü kapalı git bile dedi aslında , yada bu yazıyı gelicegimi , göz önünde bulundurarak düşünmeliyim hayatimda iyi şeylerin olucagina inanmaliyim belki de, kafam karışık , kusura bakmayın dertlesicek kimsem yok anneme de anlatamıyorum üzülmesin diye buraya döküyorum içimi .
Biraz akışına bırakın bence en güzel şeyler beklenmedik anda gelir bi de tabiki herkes evlenecek diye bişey yok bekarkende çok mutlu olabilirsinizHayat boyu bekar kalmak kötü birşey mi , öylede mutlu olamaz mı insan, mesela şarkıda olduğu gibi tek taşımı kendim taksam , kendi imkanlarımla ileride bir ev Sahibi olsam evli olmadığım için eksik hissedermiyim ben tek başına mutlu olmak istiyorum çünkü ne yeni biriyle tanışma hevesim var nede güvenim var insanlara , yaşadıklarimdan tüm inancım sarsıldı benim, ileri de ne olur bilemiyorum , hayat bir sürpriz yapar mı bilmiyorum , ama kimseye bağlanmak, alışmak istemiyorum benim düşüncem bu, tekrar evlenmek bir kumar oynamak gibi geliyor bana ya tutarsa diye aynı hevesle yola çıkamam, bilemiyorum kafam karışık , herkesten herşeyden uzağım ot gibi yaşıyorum Yüzümü hafifte olsa sadece güldüren yeğenlerim var, eski beni çok özlüyorum hayata pembe gözlüklerle bakan , herşey çok güzel olucak diye düşünüyordum, geçen gece bir yazı okudum takıldım kaldım, İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelir." Yazıyordu ben geçmişi düşününce inandım ama olmadı , sabretmeyimi bilemedim yoksa ,ama yapılacak birşey yoktu o adamdan ayrilmaliydim , istenmediğim yerde duramazdim git demedi ama kalmam içinde bişey yapmadı hatta üstü kapalı git bile dedi aslında , yada bu yazıyı gelicegimi , göz önünde bulundurarak düşünmeliyim hayatimda iyi şeylerin olucagina inanmaliyim belki de, kafam karışık , kusura bakmayın dertlesicek kimsem yok anneme de anlatamıyorum üzülmesin diye buraya döküyorum içimi .
Sizin hayatınız, size özel. Şablon cümlelerle yaklaşmak bence çok yanlışİnanmıyorum tabi ki ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum onun için evlenmeyi düşünmüyorum , evlenmeden de tek mutlu olabilirim diye şimdi ki düşüncem bu ama dediğim gibi hayat bu ne getirir bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?