başınız saolsun canımKızlar ben bu duaya katılamayacağım malesef cenazemiz var takip edemeyeceğim şimdilik. Sonraki duaya katılırım inşallah. Sonraki duadaOMRUM79 beni etiketlersen sevinirim canım. İyi akşamlar kızlar Allah duanızı kabul etsin inşallah.
Canım kişi başı 25 zaten muaf olmayan 4 kişiyiz,tabi sayı artmazsa :) sen sayını al ben her gün 25 okudu yazarım.canım muafiyetler çok sayı gene değişiyor.
sayı belli olduktan sonra ben de toplu alsam listeyi haftasonu giremeyeceğim internetim olmayabilir ama her gün bir kişiye okurum
kızlarlove_story için eksik 2 adet gün içinde okuyabilen varsa sayıyı alabilir,kimse almazsa akşam ben okurum.
canım ben 16 okumuştum love story içinkızlarlove_story için eksik 2 adet gün içinde okuyabilen varsa sayıyı alabilir,kimse almazsa akşam ben okurum.
sanırım gözümden kaçtı,o zaman sayı tamam :)canım ben 16 okumuştum love story için
inşallah canım,Allah seninde gönlünün muradını versin :)Kizlar merhaba dualariniz kabul olsun... her birinizin (birinizin)degerini bilen kiymet veren sizi hosnut tutan size saygila yaklasan anlayisli vicdanli merhametli es cikarsin karsiniza .. kalbinizdeki olsun.. nerde cikacacigida hic belli olmuyor en yakin zamanda en hayirlisi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?