BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

canım muafiyetler çok sayı gene değişiyor.
sayı belli olduktan sonra ben de toplu alsam listeyi haftasonu giremeyeceğim internetim olmayabilir ama her gün bir kişiye okurum

Cnm ben 18 tane okudum tamamlamış oldum mu acaba .. eksikler olunca bana da verirsin ben tamamlarım inşallah muaf arkadaşlar oldukça

Kızlar ben bu duaya katılamayacağım malesef cenazemiz var takip edemeyeceğim şimdilik. Sonraki duaya katılırım inşallah. Sonraki duada OMRUM79 beni etiketlersen sevinirim canım. İyi akşamlar kızlar Allah duanızı kabul etsin inşallah.

başınız saolsun canım

Kızlar kusura bakmayın yeni girebildim siteye,çok yoğundum bugün maalesef
Muaflar ve muaf olmadan okunan sayılar var şimdi kafam biraz karışık sabah hepsini toparlayıp eksik sayıyı vereceğim.
Yeni kişinin listesini yaparım ,hepsini yarın tamamlarız inşallah...
megos canım senind başın sağolsun,Allah sabır versin.
Hayırlı geceler canlar

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:100 ADET KADİR SURESİ
OKUNAN KİSİ: love_story
DUA BİTİŞİ ÇARŞAMBA AKŞAM

love_story 18 okudu
OMRUM79 18 okudu

megos 1 dua pasif
bensu06 14 okudu (muaf)
betul_65 20 okudu
Namaria 14 okudu
miyomim 14 okudu (muaf)

kızlar love_story için eksik 2 adet gün içinde okuyabilen varsa sayıyı alabilir,kimse almazsa akşam ben okurum.

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:100 ADET KADİR SURESİ
OKUNAN KİSİ: OMRUM79
DUA BİTİŞİ PERŞEMBE AKŞAM

love_story 25 adet
OMRUM79 25 adet

megos 1 dua pasif
bensu06 MUAF
betul_65 25 adet
Namaria 25 adet
miyomim MUAF

canım muafiyetler çok sayı gene değişiyor.
sayı belli olduktan sonra ben de toplu alsam listeyi haftasonu giremeyeceğim internetim olmayabilir ama her gün bir kişiye okurum
Canım kişi başı 25 zaten muaf olmayan 4 kişiyiz,tabi sayı artmazsa :) sen sayını al ben her gün 25 okudu yazarım.

Kizlar merhaba dualariniz kabul olsun... her birinizin (birinizin)degerini bilen kiymet veren sizi hosnut tutan size saygila yaklasan anlayisli vicdanli merhametli es cikarsin karsiniza .. kalbinizdeki olsun.. nerde cikacacigida hic belli olmuyor en yakin zamanda en hayirlisi olsun :)

inşallah canım,Allah seninde gönlünün muradını versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…