BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

OKUNAN DUA:1130 ADET YA ALİYY YA AZİM CELLE CELALÜHÜ

KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI:282 Dua sahibi 284 tane okuyacak

OKUNAN KİSİ: BEGÜM

DUA BITIS SURESI: PERSEMBE

bcgirl bcgirl duası;
Benim duam şu şekilde :
Allahım sen Begüme hayırlı bir insanın hayatına girmesine ve hayatını artık daha da güzel kılmasını nasip eyle. Hayat eşinin akıllı, çalışkan, güler yüzlü, doğruları söyleyen, sadık, dürüst, kendi ayakları üzerinde duran, hayata karşı pozitif, Begüm ü her haliyle, iyisiyle kötüsüyle, en zor gününde, en mutlu gününde, her daim yanında olacak hayırlı birini karşısına en yakın zamanda çıkart yarabbim. Başlayan bu mutluluklarını evlilik ile taçlandırmalarını nasip et. Sen kolaylaştır yarabbim. Sen her ikisinin de içlerine birbirleri için güzel ilhamlar bırak. Amin.

byebyeblackbird byebyeblackbird
redsonja87 redsonja87
bcgirl bcgirl
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir

redsonja87 redsonja87 canim senin duanda bitti sayılır bir begum arkadasimiz var okumayan oda aksama okuyacak bitecek insaAllah😊

bcgirl bcgirl canim duan bitti Allah tez vakitte gönlüne göre biriyle evlenmeni nasip etsin InşaAllah 😊

OKUNAN KİSİ: MİNE

DUA BITIS SURESI: CUMARTESİ SABAHI

Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir duası
İsmim Mine
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da senin razi olacağın okumuş eğitimli kültürlü dengim olan yaşıma uygun gönlüme göre biriyle yuvami kurup neslimin devam etmesini nasip eyle burdaki tüm bekar kardeşlerime gönül muratlarina göre biriyle yuvalarını kurmayı tez vakitte nasip eyle
Amin

redsonja87 redsonja87
bcgirl bcgirl

OKUNAN KİSİ: MİNE

DUA BITIS SURESI: CUMARTESİ SABAHI

Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir duası
İsmim Mine
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da senin razi olacağın okumuş eğitimli kültürlü dengim olan yaşıma uygun gönlüme göre biriyle yuvami kurup neslimin devam etmesini nasip eyle burdaki tüm bekar kardeşlerime gönül muratlarina göre biriyle yuvalarını kurmayı tez vakitte nasip eyle
Amin

redsonja87 redsonja87
bcgirl bcgirl

Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir senin için okudum Allah kabul etsin inşallah 🙏🙏

Kızlar yeni duamiza geçelim vakit kaybetmeden InsaAllah 🌸

OKUNAN DUA:CUMA SURESİ

KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI: HERKES TOPLU NİYET IÇIN BIR TANE OKUYACAK

OKUNAN KİŞİ :TOPLU NİYET

DUA BİTİŞ TARİHİ :
PAZAR AKŞAMI

NOT:LISTEDE MAZERETLI ARLADASLAR DAHA SONRA OKUYACAK

NOT:TOLPLU NIYETTIR HERKES LISTEDEKI KISILERIN NIYETI ICIN BIR TANE CUMA SURESI OKUYACAKTIR

bcgirl bcgirl (BEGÜM)
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir (MİNE)
byebyeblackbird byebyeblackbird (GAMZE)
redsonja87 redsonja87 (ismini mesajdan gönderdi ismine niyet alalim)

Back
X