• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Yeni duamiz;
Esselamü aleyke eyyühen nebiyyü ve rahmetullahi ve berakatüh (salavattır)

Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.

🌿Yukaridaki Salavat in Faziletlerinden biri Kismet için de okunuyormus dua sahibi arkadaşımız için kisi başı herkes 100 tane okuyacak 🌿

redsonja87 redsonja87 arkadaşımızın duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.

redsonja87 redsonja87
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
byebyeblackbird byebyeblackbird
F FairyTale89
bcgirl bcgirl
S sibellcim
@Tospaagtd

Yeni duamiz;

Anlami; Ey Allah’ın has peygamberi! Selam sana. Allah Teala’nın rahmet ve bereketi de yine senin üzerine olsun.

🌿Yukaridaki Salavat in Faziletlerinden biri Kismet için de okunuyormus dua sahibi arkadaşımız için kisi başı herkes 100 tane okuyacak 🌿

redsonja87 redsonja87 arkadaşımızın duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.

redsonja87 redsonja87
F FairyTale89
bcgirl bcgirl
S sibellcim
@Tospaagtd
T trnkzbr tamam canim yukarıdaki duayi redsonja87 redsonja87 arkadaşımızın niyeti için 100 tane okuyacaksin

redsonja87 redsonja87 senin niyetine ismen duani edip okudum canim okuduktan sonra da ismen dua ettim Rabbim gönlüne göre versin çok şükür her sey içime sindi iyi ki karşıma çıktın demeyi nasip etsin Amin 💙

Duamiz;

byebyeblackbird byebyeblackbird Gamze
Allah'ım Gamze'ye sevip sevileceği bir evlilik, çok iyi anlaşıp sohbet edebileceği, merhametli, iyi huylu, hayırlı bir eş nasip et. Amin.

redsonja87 redsonja87
F FairyTale89
bcgirl bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt
T trnkzbr

Duamiz;

byebyeblackbird byebyeblackbird Gamze
Allah'ım Gamze'ye sevip sevileceği bir evlilik, çok iyi anlaşıp sohbet edebileceği, merhametli, iyi huylu, hayırlı bir eş nasip et. Amin.

redsonja87 redsonja87
F FairyTale89
bcgirl bcgirl
S sibellcim
@tospaagdt
T trnkzbr

Niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah. :dua:

Back
X