Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım

Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.
 Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime. Geleceğimizi kaderimizi bilen tek kişi sensin bizim için hayırlı olan ne ise onu bize nasip et niyetimizi içimizden geçirdiklerimizi bilende sensin bana ve buradaki arkadaşlarıma geç olmadan güç olmadan hayırlı eş nasip et.Dualarımızın kabul oldu sevincini de yaşamayı bizlere nasip et Allahımmm aminnnnn
Geleceğimizi kaderimizi bilen tek kişi sensin bizim için hayırlı olan ne ise onu bize nasip et niyetimizi içimizden geçirdiklerimizi bilende sensin bana ve buradaki arkadaşlarıma geç olmadan güç olmadan hayırlı eş nasip et.Dualarımızın kabul oldu sevincini de yaşamayı bizlere nasip et Allahımmm aminnnnn 
 humanbeings

humanbeings
  love_story

love_story
  honeymilkkk

honeymilkkk
  aypare ackerman

aypare ackerman
  muhursuzpusula

muhursuzpusula
  library_

library_
  love_story
 Özlem, 
			O 
		 ozlemem
 Özlem,

love_story
 Özlem, 
			O 
		 ozlemem
 Özlem, 
			 honeymilkkk
 Burcu dualarınız tamamlandı, Allah dualarınızın şükür sevinçlerinizi bizimle paylaştığınız günleri en kısa sürede gösterir inşallah, hep birlikte seviniriz

honeymilkkk
 Burcu dualarınız tamamlandı, Allah dualarınızın şükür sevinçlerinizi bizimle paylaştığınız günleri en kısa sürede gösterir inşallah, hep birlikte seviniriz  S 
		 sibellcim
 Sibelciğim Serap arkadaşımız sana ve bana okumuştu, hakkı kalmasın onun için ben bu duayı okuyacağım, sen de oku istersen

S 
		 sibellcim
 Sibelciğim Serap arkadaşımız sana ve bana okumuştu, hakkı kalmasın onun için ben bu duayı okuyacağım, sen de oku istersen  

aypare ackerman
 İremciğim senin duanda da bir tek

aypare ackerman
 İremciğim senin duanda da bir tek 
			 muhursuzpusula
 eksik, o da hafta sonu giremeyeceğini ancak okuyacağını haber verdi. O bildirim yapınca duan tamamlanmış olacak.

muhursuzpusula
 eksik, o da hafta sonu giremeyeceğini ancak okuyacağını haber verdi. O bildirim yapınca duan tamamlanmış olacak.  Haydi kızlar sıra 
			F 
		 FairyTale89
 arkadaşımızda
 Haydi kızlar sıra 
			F 
		 FairyTale89
 arkadaşımızda 
Allah razı olsun canım benimKızlar Serap arkadaşımızı bekliyorum bir kaç kişidir, ancak herhangi bir bildirim yapmıyor. O yüzden bu listeden muaf tutuyorum onu. Böyleliklelove_story Özlem, O ozlemem Özlem,
honeymilkkk Burcu dualarınız tamamlandı, Allah dualarınızın şükür sevinçlerinizi bizimle paylaştığınız günleri en kısa sürede gösterir inşallah, hep birlikte seviniriz
S sibellcim Sibelciğim Serap arkadaşımız sana ve bana okumuştu, hakkı kalmasın onun için ben bu duayı okuyacağım, sen de oku istersen ☺
aypare ackerman İremciğim senin duanda da bir tek
muhursuzpusula eksik, o da hafta sonu giremeyeceğini ancak okuyacağını haber verdi. O bildirim yapınca duan tamamlanmış olacak.
Haydi kızlar sıra F FairyTale89 arkadaşımızda ☺