ağzına,yüreğine sağlık canımHANİMLAR 41 E TAMAMLANDİ RABBİM KABUL ETSİN
OKUNAN:1 CUMA SURESİ
OKUMA TİPİ:TOPLU NİYET
SON OKUMA:
hmbg (Hatice)OKUNDU (1)
megos (Görkem) OKUNDU (3)
Namaria (Almıla)OKUNDU (2)
@msls123 (Seval)OKUNDU (2)
ebruli-- OKUNDU(1)
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU(1)
Kahlofrida (Gamze)OKUNDU(1)
OMRUM79 (Derya)OKUNDU (1)
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU (22)
bcgirl (Begum)OKUNDU (2)
@Tulelut OKUNDU (1)
@diclemm(Çağla)OKUNDU(1)
love_story (Özlem)OKUNDU(3)
Toplam: 41
canım ceveni kebir mazeretliyken okunuyor mu ? ben tam olarak bilmiyorum.DUA LİSTESİ
1.Taha suresi (okuduk)
2.313 Fatiha(okuduk)
3.Fetih suresi(okuduk)
4.Ashabi Bedir(okuduk)
5.Cuma suresi(okuduk)
6.Furkan suresi(okuduk)
7.Yasin suresi
8.cevseni Kebir
9.A.kursi/Fatiha/Felak/Nas/ihlas/kafirun
10.Haşr suresi ilk 7 Hadid suresi son4
11.Hacet namazi usulleri
12.1000 Ya latif 100 salavati fatih
13.313 A.kursi
14.786 besmele 133 salavat Geylani hz besmele duasi
Canim icinde ayet olmadigi icin okunur deniliyor lakin kitap onemli soyleki bendeki cevsen kalin icerisinde yasinde var fetihte kurandan bazi ayetlerde, sekine duasi vs cok kapsamli onun icin ben adetken pek o kitaba dokunmuyorum sendekide oyleyse baska bir kaynaga yonel acikcasi icine nasil sinecekse oyle okuyabilirsin zaten 100 bab oldugu icin 6gun falan sure vericem yogun olan bolerek okur istersen bekle temizlen oku istersen sadece cevsen olan bir kaynaktan okucanım ceveni kebir mazeretliyken okunuyor mu ? ben tam olarak bilmiyorum.
Cevseni okumamiz sart degil cnm listeye sirali gidicez diye bir sart yok sana agir geliyorsa baska dua seceriz is guc kaynakliysa alayim tabii
sadece cevşen için canım diğer duaları okurum cevşen okumuyorum benCevseni okumamiz sart degil cnm listeye sirali gidicez diye bir sart yok sana agir geliyorsa baska dua seceriz is guc kaynakliysa alayim tabii
Anladim cnm oluyor oyle bende bazi esmalari yuksek sayida cekemiyorum baska bir dua seceriz ayrilma amac zaten beraber okumak birbirimize nefesimiz gecsin senin dualarinida bolerek esmali salavatli falan sinucam onlarida okumak kismet olur insallahsadece cevşen için canım diğer duaları okurum cevşen okumuyorum ben
kuzum bence de uygundur zaten son üç duayı birden okuyacam inşaallahhanimlar cevseni atlayalim dilerseniz hem uzun hemde herkes katilamiyor baska bir zamandada okuyabilirz ne okuyalim siradaki duamiz 6 li ayetlerimiz mesela 41 er tane okuyabilir misiniz cok gelirmi (A.kursi,fatiha ,felak,nas,ihlas,kafirun hem nazar kaza bela hem isinizin gucunuzun duzene girmesi icin okunuyor kuranda gecen her sikintiya onerilen dualarimiz)zamani ona gore uzunda tutabilirz veya namarianin yazdigi dualardan ilk 3unu 41 er tane gibi ara ara onlardanda katilim yapariz ne diyorsunuz
hmbg (Hatice)
megos (Görkem)
Namaria (Almıla)
@msls123 (Seval)
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
bcgirl (Begum)
@Tulelut
@diclemm(Çağla)
love_story (Özlem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?