- 13 Kasım 2018
- 71
- 96
- 8
Aynen canım mantıkliKızlar okuyamayacak arkadaşımız 6 oldu. Sayı gittikçe artıyor bir anda 1500 civarına çıktı. Ben de bir kaç güne regl olacağım. Nasıl yapalım?Eğer herkes için uygunsa 9999 sayısını herkese bölelim. Tüm liste için 1 ya da 1.5 hafta süre verelim. Mazeretli olanlar da mazereti bitince okusunlar. love_story Seninpandan Y Ylnzbrrn P Prhp asi_melek aypare ackerman kadriyana S sibellcim sacmalamayin library_ honeymilkkk S Sorunlu_ss S selametle66
Kesinlikle boyle olmaliKızlar okuyamayacak arkadaşımız 6 oldu. Sayı gittikçe artıyor bir anda 1500 civarına çıktı. Ben de bir kaç güne regl olacağım. Nasıl yapalım?Eğer herkes için uygunsa 9999 sayısını herkese bölelim. Tüm liste için 1 ya da 1.5 hafta süre verelim. Mazeretli olanlar da mazereti bitince okusunlar. love_story Seninpandan Y Ylnzbrrn P Prhp asi_melek aypare ackerman kadriyana S sibellcim sacmalamayin library_ honeymilkkk S Sorunlu_ss S selametle66
Evet süreyi uzatalim, bizimde mazaretimiz bitince okuyalimKızlar okuyamayacak arkadaşımız 6 oldu. Sayı gittikçe artıyor bir anda 1500 civarına çıktı. Ben de bir kaç güne regl olacağım. Nasıl yapalım?Eğer herkes için uygunsa 9999 sayısını herkese bölelim. Tüm liste için 1 ya da 1.5 hafta süre verelim. Mazeretli olanlar da mazereti bitince okusunlar. love_story Seninpandan Y Ylnzbrrn P Prhp asi_melek aypare ackerman kadriyana S sibellcim sacmalamayin library_ honeymilkkk S Sorunlu_ss S selametle66
Canım Leyla arkadaşımızdan sonra herkese paylaştıracağım. Mazeretin bittiyse 1516’dan okuyup düşebilirsin
41 Yasin Duamız için S selametle66 kaldı sadece. O da mazereti bitip okuyunca Duamız tamamlanacakŞimdi 3 yasini bitirdim inşallah mazeretliyken okuyamamıştım ya rabbim hepimizin muradını tez zamanda nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?