• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

humanbeings humanbeings canım mazeretliyim bugün itibariyle🙈dün 76 tane okuyup kumbaraya koymuştum çünkü mazeretleniceğimi biliyordum bugünkü arkadaşımız için duasını yapabilicem👍 kalanları da tek tek mazeret sonrası okuycam inşallah 🌸

Kişi sayımız değiştiği için okuyacağımız sayı da değişti.
Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 87, dua arkadaşları 83 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi; S sibellcim
Sibel’in duası;
Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım sen Gaffarsin. Sibel kulunun evliligine engel ne gunahi varsa bagisla lutfunu esirgeme. Evlilik icin hayirli kapilar ac ya Fettah. Tez zamanda hayırlı guzel ahlakli birbirlerine hayirli eş olacaklari bir kulunla huzurlu bir yuva hayirli sağlıklı evlatlar nasip et. Peygamberimiz (sav) hurmetine senden istiyorum Rabbim. dualarimin şükrünü yasat ya Mucib. Amin. Arkadaşlarimin da gonullerindekini tez zamnda ver Rabb'im amin.
Son tarih; 15.08.2020/17.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin ❤

love_story love_story
Seninpandan Seninpandan
Y Ylnzbrrn
kadriyana kadriyana
S sibellcim
aypare ackerman aypare ackerman
sacmalamayin sacmalamayin
library_ library_
honeymilkkk honeymilkkk
humanbeings humanbeings
S Sorunlu_ss
braindamage braindamage

Kişi sayımız değiştiği için okuyacağımız sayı da değişti.
Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 87, dua arkadaşları 83 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi; S sibellcim
Sibel’in duası;
Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım sen Gaffarsin. Sibel kulunun evliligine engel ne gunahi varsa bagisla lutfunu esirgeme. Evlilik icin hayirli kapilar ac ya Fettah. Tez zamanda hayırlı guzel ahlakli birbirlerine hayirli eş olacaklari bir kulunla huzurlu bir yuva hayirli sağlıklı evlatlar nasip et. Peygamberimiz (sav) hurmetine senden istiyorum Rabbim. dualarimin şükrünü yasat ya Mucib. Amin. Arkadaşlarimin da gonullerindekini tez zamnda ver Rabb'im amin.
Son tarih; 15.08.2020/17.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin ❤

love_story love_story
Seninpandan Seninpandan
Y Ylnzbrrn
kadriyana kadriyana
S sibellcim
aypare ackerman aypare ackerman
sacmalamayin sacmalamayin
library_ library_
honeymilkkk honeymilkkk
humanbeings humanbeings
S Sorunlu_ss
braindamage braindamage