M Mandarins okudum Allah kabul etsinDuamız 21 tane Furkan suresi 74. Ayet
Duamız 21 tane Furkan suresi 74. Ayet
Listemiz
Kitapkurdu60
Nazya
zehrina
love_story
S sibellcim
Selenofil
M Mandarins
M Mandarins Özge nin duasi
"Allahım iç sıkıntılarımdan, kuruntularımdan kurtar, hayatımdaki insanı bana hayırlı kıl. Mutlu olmayı, evlenmeyi, cocuklarımın olmasını, sağlıklı ve huzurlu olmayı nasip et. "
Ben varım canımArkadaşlar son duamiz benm mazeretim bitince ben de tamamlayacagim inşallah bundan sonra 51 selati mecule okuyalim isterseniz herkes katılıyor mu
Listemiz
Kitapkurdu60
Nazya
zehrina
love_story
S sibellcim
Selenofil
M Mandarins
"Allahım iç sıkıntılarımdan, kuruntularımdan kurtar, hayatımdaki insanı bana hayırlı kıl. Mutlu olmayı, evlenmeyi, cocuklarımın olmasını, sağlıklı ve huzurlu olmayı nasip et. "
Kendim için okudum Allahım kabul etsinDuamız 21 tane Furkan suresi 74. Ayet
Listemiz
Kitapkurdu60
Nazya
zehrina
love_story
S sibellcim
Selenofil
M Mandarins
Başlayalım bana uyar canım51 selati mecule icin listemiz arkadaşlar baslayalim mi
Listemiz
Kitapkurdu60
Nazya
love_story
S sibellcim
M Mandarins
Tamam az kisiyiz zaten bir de oyle deneyelim ama arkadaşlar
Bazen geçiyor, ama insan bi hayat arkadaşı olsun istiyor ☘Insallah gönlümüzdeki gibi olurkizlar sizinde içinizden bazen evlenmek istememek geliyor mu
masallah canim aminBazen geçiyor, ama insan bi hayat arkadaşı olsun istiyor ☘Insallah gönlümüzdeki gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?