Bekliyorsak elbet bi hayır vardır deryacim biz okumaya devam edelim. Rabbim tez zamanda iki dünya saadeti yaşayacağımız hayırlı eşler nasip etsin.K Kelebek_131 canım benim için taha suresi uygun,muaf değilim.
3 hafta önce biriyle tanıştım ama sürekli görüşmemiz için engeller çıktı,ben artık bundan sonraki hayatımı bekar geçireceğimi düşünmeye başladım :)
Rabbimin benim için en hayırlısını bilir tabi,Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Amin canım.Bekliyorsak elbet bi hayır vardır deryacim biz okumaya devam edelim. Rabbim tez zamanda iki dünya saadeti yaşayacağımız hayırlı eşler nasip etsin.
Aynen öyle. Biz okumaya ve beklemeye devam edelim. Zaten 3 kişi kaldık. Allah yardimcimız olsun.Kızlar bu dua grubuna başladığımdan beri çok talip çıktı çoğuyla tanıştım ama bir şekilde ya ben beğenmedim ya karşı taraf beğenmedi ya iki taraf da beğendi ama başka engeller çıktı derken bir türlü yolunda gitmedi hiçbiriyle. Hakkımızda her şeyin hayırlısını versin Allah. Hep hayırlısı diye dua ettim demek ki olmayanlarda var bir hayır diyorum.
Hoş geldinKızlar ben geldimmmm taha suresini okudum..
Rabbim hayırlı mutlu yuvalar kurdursun her birimize
Bu arada evet okumalar esnasında görücü olayları baya arttı maalesef gönlümün prensiyle karşılaşmadım henüzama inanıyorum ki o günler de gelicek hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?