• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

🌿Duamiz Ya Latif Celle Celaluhu esmasi

🌿kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak

🌿okuma suresi bir gündür

🌿Liste alıma kapalıdır

redsonja87 redsonja87 nin duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.

Aventuss Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
byebyeblackbird byebyeblackbird
redsonja87 redsonja87
humanbeings humanbeings
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir OKUDU

🌿okuma suresi bir gündür

🌿Liste alıma kapalıdır

humanbeings humanbeings Yeter in duası;

İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.

Aventuss Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
redsonja87 redsonja87
humanbeings humanbeings

Kizlar listeleri bilerek hızlı paylaştım çünkü netim bitecek cuma gunu yenilenecek lütfen okumalarimizi yapalım 🍁

Kizlar listeleri bilerek hızlı paylaştım çünkü netim bitecek cuma gunu yenilenecek lütfen okumalarimizi yapalım 🍁
Canım çok saol. Sen iyi toparlıyorsun ekibi 🧡 eğer internetin seni zorlayacaksa, biraz ara verip cuma günü tekrar başlarız.

🌿okuma suresi bir gündür

🌿Liste alıma kapalıdır

redsonja87 redsonja87 nin duası;
Hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan, beni bir ömür boyu mutlu edecek, yanında mutlu huzurlu rahat olacağım, ahlaklı ve terbiyeli, beni çok sevip sayacak ve çok mutlu olacağım, dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek bana denk biri ile mutlu bir evlilik yapmayı nasip et Allah’ım.

Aventuss Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
redsonja87 redsonja87
humanbeings humanbeings
Ben de okudum :)

🌿okuma suresi bir gündür

🌿Liste alıma kapalıdır

humanbeings humanbeings Yeter in duası;

İsmim Yeter. Duam; Allah’ım hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim, iyi günümde kötü günümde yanımda olacak, kendi ekmeğini kazanan, iyi bir meslek sahibi, merhametli, dürüst, vicdanlı, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olmayı nasip et. Ailelerimiz birbirleriyle uyumlu olsun ve bizi benimsesinler. Allah’ım senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik ve eş için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Amin.

Aventuss Aventuss
S sibellcim
F FairyTale89
redsonja87 redsonja87
humanbeings humanbeings
Ben okudum :)

Merhaba kızlar neler okuyorsunuz? Beni de aranıza alır mısınız bekar bir kız kardeşiniz olarak dua listesine katılmayı çok isterim :))

Back
X