- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 Allah'ım, bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et. Bu küçük dualar beni cok etkiliyor teşekkürler
Allah'ım, bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et. Bu küçük dualar beni cok etkiliyor teşekkürler 

humanbeings

humanbeingsKuzum bu salatı meculeyi bir Dilek, bir istek için 51 adet okumak gerekiyor. Biz de kişi başı 51 adet arkadaşımızın dileği için okumuş olacağız. Sonra duası yapılan kişi de niyeti için bizim okuduklarımızı da katarak salavatı okuyup namazını kılacak. Yani biz bu salavatla bir dilek için 51 adeti 1 kere okumak yerine 12 kere Allah‘a niyazda bulunmuş olacağızCanim ben anlamadım hem kişi kendine 51 okuyorsa biz niye okuyoruz nasıl oluyor çok kafam karıştı
 ☺
☺Heh tamam canim biz okuyup bildircez bitince arkadaş da namazını kılıp kendine okuyunca duası bitmiş olacak tamamdırKuzum bu salatı meculeyi bir Dilek, bir istek için 51 adet okumak gerekiyor. Biz de kişi başı 51 adet arkadaşımızın dileği için okumuş olacağız. Sonra duası yapılan kişi de niyeti için bizim okuduklarımızı da katarak salavatı okuyup namazını kılacak. Yani biz bu salavatla bir dilek için 51 adeti 1 kere okumak yerine 12 kere Allah‘a niyazda bulunmuş olacağız☺

Canım herkes namaz kılmayacak. O gün duası yapılan arkadaşımız namaz kılacak sadece. Salavat olduğu için abdestsiz okunabiliyor duamız. Ben de şu an mazeretliyim namaz için yoksaNamaz için müsait değilim diğer listenize Katılırım duruma göre canım ben

humanbeings
 yetercim ben muafım ya listede yarın olmasam da cumaya değişsen yerimi duamdan sonra namazımı da kılabilirdim mümkün mü acep

humanbeings
 yetercim ben muafım ya listede yarın olmasam da cumaya değişsen yerimi duamdan sonra namazımı da kılabilirdim mümkün mü acep 

Olur canım ben de sana soracaktım müsait misin diyehumanbeings yetercim ben muafım ya listede yarın olmasam da cumaya değişsen yerimi duamdan sonra namazımı da kılabilirdim mümkün mü acep
Sibelin duasını okuyorum bitirip bildirimde bulunucam inşallah

Olur canım ben de sana soracaktım müsait misin diye ☺

S 
		 sibellcim
 için okumayanlar;

S 
		 sibellcim
 için okumayanlar;  library_

library_
  aypare ackerman

aypare ackerman
  muhursuzpusula

muhursuzpusula
  sıradaki arkadaşımızın duasını da akşam üstü paylaşacağım.
 sıradaki arkadaşımızın duasını da akşam üstü paylaşacağım. humanbeings
 ben aksam namaz ve duami yaptim cunku bugun mazeretliyim

humanbeings
 ben aksam namaz ve duami yaptim cunku bugun mazeretliyim arkadaslari bekleyemedim ama olsun dua etmeleri onemli zaten
 arkadaslari bekleyemedim ama olsun dua etmeleri onemli zaten 
Bende yatsi namazindan snra okuyacagim inşallah.S sibellcim için okumayanlar;
library_
O ozlemem
aypare ackerman
F FairyTale89
S Sarya41
muhursuzpusula
Kızlar yatsı namazından sonra bitirelim lütfensıradaki arkadaşımızın duasını da akşam üstü paylaşacağım.