• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Canim ben su ismi azami okuyorum bikac gundur istersen okuyabiliriz
En az 11 kere, en fazla da 111 kere tekrar edildiğinde bütün hayırlı maksatların hâsıl olacağı on bir ism-i şerif vardır ki bazı velîler bunları ehlinden öğrenip bizlere nakletmişlerdir.

Bu Ism-I Şerifler De Şunlardır:
“Allâhü hüve melikün semîyun kâdirun kerîymün halîymün ledıyfûn alîymün muîînûn sâdikun”
Benim için uygundur. Bir çok arkadaşımız mazeretli hem. Abdestsiz de okunabilir sanırım ☺️

KIZLAR HERGÜN HER NAMAZDAN SONRA FURKAN SURESİ 74. AYETİ OKUYUN İNŞALLAH KISA SÜREDE HAYIRLI BİR İNSANLA EVLENİRSİNİZ. ÇÜNKÜ PEYGAMEBERLER BÖYLE DUA ETMİŞLER ALLAHTA ONLARA NASİP ETMİŞ BİZLERDE PEYGAMBERLERİN ETTİĞİ GİBİ EDELİM

Eklentiler

• 55930AC2-1CB8-46AD-B088-E53A3669C392.webp
    55930AC2-1CB8-46AD-B088-E53A3669C392.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 50
  • AF158409-5F8A-4370-95E2-B362364F2025.webp
    AF158409-5F8A-4370-95E2-B362364F2025.webp
    23 KB · Görüntüleme: 54
Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 87, dua arkadaşları 83 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi; Y Ylnzbrrn
Berrin’in duası;
Allahim Berrin'e tez vakitte hem dünyası hemde ahireti için hayırlı, mutlu olacağı , pişmanlık duymayacaği bir eş nasip et, Dua eden arkadaşlari da isteklerine ulaştır...
Son tarih; 23.08.2020/17.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin ❤
love_story love_story
Seninpandan Seninpandan
Y Ylnzbrrn
kadriyana kadriyana
aypare ackerman aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin sacmalamayin
library_ library_
honeymilkkk honeymilkkk
humanbeings humanbeings
S Sorunlu_ss
braindamage braindamage

Kızlar bir kaç yerde okudum.

Hergün 100 ''ve huvel aliyyul azim'' okumak da etkiliymiş, kısmet için.

Bu forumda da bir başlık var bununla ilgili,

Aklınızda bulunsun :KK68:

Kızlar bir kaç yerde okudum.

Hergün 100 ''ve huvel aliyyul azim'' okumak da etkiliymiş, kısmet için.

Bu forumda da bir başlık var bununla ilgili,

Aklınızda bulunsun :KK68:
ayete 40 gun devam diyor mazeretli donemde okunabilir mi kararsiz kaldim Fatiha gibi sureler okunuyor dua niyetiyle ama bu ayeti de devam etmekte sakinca olur mu ki

Back
X