Bekar kaynımın evimde kalmasını istemiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam bir asalak tam!! Ama eşiniz de ağır sorunlu sert konuşuyor olabilirim ama eşinin rahatsız olabileceğini rahat olamayacağını düşünmesi gerek. Bu aileden koşarak kaçardım
Neyini beğenmediniz yorumumun pardon?? Ayy ne güzel bir kayın müthiş yaşam şekli var keşke bende de olsa bir tane ben de evimde beslesem mi diyeyim??. Eşiniz de çok mantıklı ki yorumlardan bazılarına baktım sizden ayrılıyormuşş sepetliyorlarmışşş farkında mısınız??. Doğruları söyleyince çok mu zorunuza gitti?

ağzınıza sağlık tam aklımdan geçenleri yazmışsınız.

Evli insanların hele bide yeni evli insanların yanında bekar akrabanın ne işi var. Sen iyi sabderiyorsun soyle açıkça.

Sizin anlamadığınız nokta şu . Siz bir çocuğa doğruyu yanlışı ogretiyorsunuz . Sizin üzerinizden değildi benim yaptığım eleştiri ayrıca . O kadar çok bu konuda öğretmen görüyorum ki . Sizin çaresiz hissetmeniz bana tuhaf geldi mesela . Esim ailesinin yanında oldu boşanmaya gider diye korkuyorsunuz. Yani bu bana normal gelmiyor.

Merhaba, benim muhafazakar bir ailem yok ancak muhafazakar aileleri bilirim, evde sürekli bekar namahrem erkek olması ve hatta kalması hiç hoş karşılanmaz. Bence biraz bu yönden baskı yapın, hatta bir din görevlisine falan sorun eşinizle~ailesiyle o da onaylamayacaktır, bu resmen kültürümüze de aykırı. Baktınız olmadı valla çekmeye değmez, kendinizi yıprattıgınızla kalırsınız. Sizi anlıyorum herkes cinnet geçirip eşine söz geçiremez, birden gemileri yakamaz. belki belirsizlikten - gelecekten korkabilir. Ancak günün sonunda önemli olan sizsiniz, aman sakın hamile kalmayın. Bu arada ben insanların değişebileceğine inanan biri değilim. Eşiniz açıkça düşüncesiz biri. İlla tesettürlü olmaya gerek yok, evde sürekli bir baskası olması cok rahatsız edici.

Adam misafir geldiğinde cagriliyormus. Yani diğer evli abi gelince aynı şehirdeki bekar abinin de cagrilmasinda ne sıkıntı var. Adamın sizle kalmak gibi talebi de olmamış. Nasıl yaşadığı sizi o kadar da ilgilendirmiyor. Şehir dışındaki kv kp gelince onun davet edilmemesi uygun olmazdı aslında.

Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
E ayrılsaydınız ya madem böyle bir konudan dolayı aile size böyle davranma haddini kendinde buldu ha bir de eşiniz de ailesinden yana oldu hemen ayrılmalıydınız.
Bir de çocuk planı yapıyorsunuz çok garip..

Evliliğe bir hafta vardı ayrılamadim. Kocamla iyiyiz zaten sadece ailesi söz konusu olunca durum değişiyor çünkü onlara çok değer veriyor
Bu iyi haliniz mi?
Adam size ilk fırsatta arkasını dönmüş ailesinden birine laf edince ayrılın denilince yanınızda olmamış.
Sizde iyiyiz diyorsunuz e zaman mutluluklar..

Eşim söyleyip söyleyip özür dileyen biri zaten defalarca ayrılıp barışmış bir çiftiz. Malesef biraz toksik ilişki ama seviyoruz da
Hani mutluydunuz ya siz daha iki üstte şimdi toksik bir ilişki oldu dur bakalım biraz daha okuyayım ne çıkacak

Bırakın kopsun kıyamet. Bende her misafirde görümcemi çağırmak zorunda hissederdim çağırmadığımda kıyamette koptu bu arada ama yinede zorunda değilim dedim. Ne kötülüğüm kaldı ne fesatlığım kimse sizin eviniz hakkında karar veremez.

Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Sizde bunun üstüne barışmak ile kalmayıp bir de çocuk yaptınız yani. Bu saatten sonra kırıp dizinizi oturun artık ne diyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…