Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdıBir kere sağlam karşı çıkmazsanız bu stresi her zaman yaşayacaksınız. Açıkça söyleyin. İnsan kendi evinde de rahatça yaşayamayacaksa nerede yaşayacak?
Annesi ve ablası gelirse oğluşunuda yanında görmek isteyecek çünkü. Biri kalırken illaki o da gelecekÇocuk olunca bonus olarak neden bekar kaynınızı da evinize alasınız ki?
Çocukla beraber amca da mı gelmek zorunda? Kaynınızı almazsanız bebeği size vermiyor mı hastane?
Saçmalığa bakın, çocuk olunca kayın eve yerleşmek zorunda. Neden?
Böyle de boşanmaya kadar getirirler işiNiye biri gelince cagirmak zorunda olunsun ki bu zorundalik filan hepsi eşinizle alakali sorunlar aslinda.
Hazir yeni de evliymissiniz ben olsam bu adam böyle evde kalacaksa ben ailemde kalacagim der giderdim.
Konuşsamda eşim ailesine çok düşkün abimi kovayim mi ne var idare et dereşinizle konuşmalısınız kazık kadar ne işi var kapı kapı geziyor oh beleş yaşamanın yolunu bulmuş
Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Ve siz de tıpış tıpış kabul mu ettinizDaha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Bunun için boşanıyorsa zaten sizi sevmiyordur?Böyle de boşanmaya kadar getirirler işi
Biraz değil baya huzurum kaçar eşimde ailesini savunur benim kendi ailem bile eşimi ve ailesini savunurSiz böyle tırsarsanız ömür boyu çekersiniz bu adamı. Biraz huzurunuz kaçacak mecbur. Konuşmadan anlaşılamazsınız.
E o zaman siz de annenizin evine gideceksiniz. Geliriniz varsa ikisini de atacaksınız. Abisi için karısını çocuğunu mu bırakacak. Bırakacaksa da keyfi bilir öylesininKonuşsamda eşim ailesine çok düşkün abimi kovayim mi ne var idare et der
Aynen o tür bir durumda öyle söyleyeceğim gerçekten yeter katlandigimKıyamet kopsun.
Neden korkuyorsunuz?
Kapalı değilim ona rağmen evimde kayınbiraderinin yaşamam. Siz bir de kapalısınız. Sürekli evinizde tesettürlü gezmek, emzirmek için odalara kapanmak zorunda mısınız?
Böyle bir teklif gelirse hayır asla olmaz diyeceksiniz. Restse rest. Abi gelir kalırsa da rahat edemiyorum abi diyeceksiniz söyleyeceksiniz.
Ne münasebet ya.
daha yeni evli değil misiniz? ne münasebet canım kovmasında misafirlikte yani bi yere kadarKonuşsamda eşim ailesine çok düşkün abimi kovayim mi ne var idare et der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?