Evlenip boşandıktan 6 ay sonra bir adamla görüşmeye başladı olmadi ayrıldı. Adam evli cikti . telefon da konusurken duydum "karın evde mi ? nasıl geleceksin?" dedi. Ben şok oldum
Nihal hayirdir dedim evli mi ? cevabına daha şok oldum.
" karısıyla cinsel hayatını çok merak ediyorum , boyle yakışıklı kasli adamla birlikteyim kin bilir karisi ne düşünür. artık evli ebenle mutlu olsun istiyorum "
kesinlikle arkadasligimi bitireceğim ama psikoloğa gitmesini istiyorum. Allahtan cocugu yok. Siz ne onerirsiniz
benim bu fantazi yada sapkınlık doğru kelime aklım almıyor. Diyecek kelimem tükendi soktayimZaten yapacağını kendin söylemişsin. böyle insanları hayatında tutma Muhittin.
Sanki dün de buna benzer bir konu açılmıştı.Evlenip boşandıktan 6 ay sonra bir adamla görüşmeye başladı olmadi ayrıldı. Adam evli cikti . telefon da konusurken duydum "karın evde mi ? nasıl geleceksin?" dedi. Ben şok oldum
" karısıyla cinsel hayatını çok merak ediyorum , boyle yakışıklı kasli adamla birlikteyim kin bilir karisi ne düşünür. artık benle mutlu olsun istiyorum "
kesinlikle arkadasligimi bitireceğim ama psikoloğa gitmesini istiyorum. Allahtan cocugu yok. Siz ne onerirsiniz
Ohooo niyeti bozmuş bu ne psikoloğu, eve dama sokma bunu.Evlenip boşandıktan 6 ay sonra bir adamla görüşmeye başladı olmadi ayrıldı. Adam evli cikti . telefon da konusurken duydum "karın evde mi ? nasıl geleceksin?" dedi. Ben şok oldum
" karısıyla cinsel hayatını çok merak ediyorum , boyle yakışıklı kasli adamla birlikteyim kin bilir karisi ne düşünür. artık benle mutlu olsun istiyorum "
Psikolog karakter düzeltemez,yok böyle bir şey.Ohooo niyeti bozmuş bu ne psikoloğu, eve dama sokma bunu.
Yaptgn uruspuluk diyecek heralde daha mantlklı bsey bulamadımPsikolog ne yapacak arkadaşınıza?
kocasını elinden aldım diye düşünüyor galiba. sokakta sahipsiz dolu oysakiBen kurduğu cümleyi anlamadım. Karısıyla cinsel hayatını merak ediyorum böyle kaslı bir adamla birlikteyim ne alaka??
O sahipli seviyor demek.kocasını elinden aldım diye düşünüyor galiba. sokakta sahipsiz dolu oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?