Bekar kiz arkadasimin takintisi

Bu kadının evinize girip çıkmasına nasılsın izin veriyorsunuz?Siz evli bir kadınsıniz bir kere,böyle birisi öz kardesim olsa evime sokmam.

Tam bir cahil kafası boşanmış akıllanmamış bırak kendi haline de kaslı ona bir tekme atsın da sen de keyfini sür evli adamla bir olmak ne demekmiş görsün haspam

Benim de vardi böyle bir tane. Evlenmek istiyorum derdi hep ama seçtiği tipler ya p...vnk tipler ya da evlilerdi. Evli adamlarla görüştüğünü gizlerdi bir de. Anladığım an görüşmeyi kestim. Eleştirdiğim zaman da bana evli olmaları onları bağlar beni değil demişti. Ben de cevaben seninle olan ilişkim de beni bağlar, değer yargılarını doğru bulmadigim biriyle arkadaşlık edemem demiştim son olarak

Bu kadının evinize girip çıkmasına nasılsın izin veriyorsunuz?Siz evli bir kadınsıniz bir kere,böyle birisi öz kardesim olsa evime sokmam.
hayir kesinlikle değil. sadece oturup arada kahve içtiğimiz iş yerinden biri
Tam bir cahil kafası boşanmış akıllanmamış bırak kendi haline de kaslı ona bir tekme atsın da sen de keyfini sür evli adamla bir olmak ne demekmiş görsün haspam
kendi kocası aldatsaydi ne dusunurxu acaba

hayir kesinlikle değil. sadece oturup arada kahve içtiğimiz iş yerinden biri

kendi kocası aldatsaydi ne dusunurxu acaba
Ee boşanmış işte belki de aldatıldı şimdi de hıncını başkalarından çıkarmak istiyor bak seyret o adam onu kullanacak sen de seyret boşanıp da onu mu alacak haspamiki kastan gözleri açılsın bırak

Benimde çok yakın arkadaşım aynı dert. Kdın boşanmış. Aldatılarak. Spora sardı, meme protezi dolgular ve sürekli saçma sapan vamp instagram paylaşımları. Oturup konuşunca çok iyi yürekli. Ama instagramını gören aranıyor diyor. Kocaman çocukları var boyundan uzun oğlu kızı. Evli erkeklerle görüşüyor evlenmek üzereyim bellide bu yüzden empati yapıyorum artık çok soğudum ondan. Bende ne yapacağımı bilmiyorum. Ama çok sevdiğim biri.

B
Bu tiplere başka bir şey deniyor da neyse

Yaşın bir ağırlığı olmalı derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…