Başlığı okuyunca ilanı aşk ya da taciz var sandım. Ama bu olay örgüsünden, yaşı gereği okulda ortamı pek olmadığından, beraber projede çalışmanız vesilesiyle de arkadaş olduğunuzu düşünüp sadece arkadaşça yanınızda takılıyor olabileceğini de düşündüm. Bende mi bir tuhaflık var acaba?
Baş dönmesi yüzünden ben de ters oturamam mesela. O da tuhaf bir durum değil.
Beraber çalışmak istemesi sizin projedeki tutumunuzdan da olabilir.
E bir arkadaşlığınız da olmuş, insan arkadaşının yanına gider görünce, dibinizde bitmesi ondan da olabilir.
Zamanında bir muhabbet kurulmuşsa bu arkadaşlığa dayanarak arkadaşça takılıyor olabilir.
Ayrıca arkanızdan yürüyor diye ille bir tarafınızı izlemiş olması mı gerek? Gördünüz mü izlerken, hani arkanızdaymış ya, ondan takıldı kafama. Ama gördüyseniz o zaman bir şey diyemem elbet, yine de o zaman durup oyalanıp adamın geçmesini bekleyebilir, geçerken de ters bir bakış atabilirsiniz de...
Bir taciz için konu açsaydınız anlayacaktım elbet, aksine ne yaşanırsa yaşansın erkek haksızdır o zaman benim gözümde öyle konularda ama, arkanızdan sizi izlediğine emin değilseniz, normal bir arkadaşlık gibi geldi bana. Bazı insanlar fazla samimiyet gösterebiliyor. Siz yine mesafenizi koruyun elbet ama günahını da alıyor olabilirsiniz belki..