Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ay kızlar ben kaçtım buzdolabını temizlemem lazım bahar temizliğimiz var malum anam çalışıoda ben yapıorum camları sildim dinleniyim dedim dünde anam babam ben duvarları sildik ölüorum yorgunluktan

Kolay Gelsin Canım orayı bitirince bizim eve de gel.kaydirigubbakcemile3

anaaa siz çok gençmişsiniz ne güzzeeel ne diye koca isteyip duruyorsunuz o zaman beaa sırnaşık şey

bizde artık kendi düzenimizi kurmayı istiyoruz canım ya :ecrin_bebek: planlma yapmamız lazım evlilik hayatı yaşa :ecrin_bebek: bebiş yap filan 30umda anne olmak istemiorum :jeyyar::teytey:

bu arada saol cinganeemmmm hemen geliorum

kaydirigubbakcemile3 iyi bakalım Allah gönlünüze göre versin ama bu genç yaşınızda hayatınızı yaşamadan evlnemeyin derim ben :lepi:

İnan yarın evlensem keşke şunu da yapsaydım dediğim hiç bişeyim yok Evlilik tutsaklık değil yapamadıklarımı Kocamla yaparım ama hiç öyle bişey yok bi bambi jumping var onada kocaya gerek yok Tek yapmadığım o Çok Şükür hayatımı çok güzel yaşadım :Saruboceq::Saruboceq:

ay beni istemeye geldiklerinde ne olur acaba babam kesin kıllık yapar sülalede tek kız olmak zor yaww off off

Senin işin Çok Zor bendede öyle bişey var ama Hepsi kurtuldukları için Sevinir

Baba tarafında tek bekar kızım

anne tarafında en büyük kızım kaydirigubbakcemile2

Senin işin Çok Zor bendede öyle bişey var ama Hepsi kurtuldukları için Sevinir

Baba tarafında tek bekar kızım

anne tarafında en büyük kızım kaydirigubbakcemile2

kuzum bak ikimizin şarkısını yazıyorum
Ayva çiçek açmış yazmı gelecek bize koca ne zaman gelecek
bize koca ne zaman gelecek
hihoyyyt şappiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…