- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ayarlarız canım :))
Kız biz bekarlar olarak buluştuk haberiniz vamı??
Ramazanda iftar için ayarlayabilirz...
Aslında pembenin bi tiyatro planı var ama orada muhabbet edemeyiz...
ben avusturyaya gidiyorum ya :a015: ben olamam büyük ihtimalle :gitme:
Türkiye de bulamadım sıra orda mı??
:1rolleyes::roflol::roflol:
he yaw dedim bide avusturya uşaklarına alman kırpması ya onlarda dadlu oluyolar el atim sünnet ederiz benim için müslümanda olur :teytey::teytey::teytey::teytey: ama tercihim her zaman italyan delikafaduldendelikafadulden
Halis mulis Türk isterim Turkısh
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/299487-hayalimdeki-gelinlikler.html
bak canım modellerle yetin.
harikaa yaama ben kapanmayı düşünüyorum :kedi: kapalı bi gelinlik istiorum :asigim: inş. giymek nasip olur kuzum
cinganem şu pileli kırık beyaz varya...
Onu herrgün mankenin üzerinde görüyorum çok beğeniyorum onu yaa...
Açık olsam tercihim olurdu şahsen ve bilakis...
nan birini bulsam gelinlik olayını o zaman düşünücemde...
Bi enayi bulamıyozki zemuszemus
modeller kafamda belirgin nişanda kınada düğünde hatta alyansımı bile kafamda oluşturdu bi kociş oluşturamadımsırnaşık şeysenağlama:teytey:
oh oh ne gusel muhabbet edıosunz ole,,kız cıngene sen ne cıngenesın ne catlak ve zıllısn ole :))))))) guluyorum bı yadn bazı msjlarını okurken :)
ya cok uykm var 3 saatlık uyku ıle duruyorum artık pc ye baakrken gozlerım donuo uykusuzlktn nasıl 6 olcak saat bılmem
ay kızllaarr erkek arkadaşımla msnde yazışırken çok yerine yanlışlıkla 2 kere çük yazdım yaa :kedi:
ay kızllaarr erkek arkadaşımla msnde yazışırken çok yerine yanlışlıkla 2 kere çük yazdım yaa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?